yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
hımmm.
hımmm.
Tempus' Alıntı:30 000 eyse olur ;D
cihanülker' Alıntı:valla galiba olacak hatta olmaya başladı bile
cihanülker' Alıntı:olabilir call me please
MKG' Alıntı:Yaptıkmı en iyisi olsun, gerçekten çok güzel olacak önümüzdeki hafta saonunu iple çekiyorum, bu gün ilk defa çalıştırdım sesini dinledim çok farklı bir konsept ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:yok abi daha neler ;D alip parcalayip satsak 2 kati edebilir ;D ;D ;D
endy' Alıntı:Herkese iyi akşamlar
Geldimi Mustafa abinin 90 v8 resimleri heyecan bastı valla Kürşad seninle konuştuğumuz v8 projesi yapılıyor biz de başlasak mı ki bir V8 e artık
cihanülker' Alıntı:sende işi öğrenmeye başladın yavaş yavaş ama ben çok ciddiyim , şaka yapmıyorum
Tempus' Alıntı:tamam o zaman simdi sirada, onda 33 var ben 35 takayim onda 35 oldu ben 38 taksammi baslar ;D
Tempus' Alıntı:30 000 eyse olur ;D
cihanülker' Alıntı:mustafa abi ses yokki neyi dinledin yahu , çalışırken makinadan ses çıkmıyor hiiççç
[/quote
Dinledik dediysek de devir saatinden çalıştığını anladık ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:kac kilometrede 300 000 filandir kesin o zaman yada bisilerinde bisiler vardir ;D
cihanülker' Alıntı:arabanın standartı 33 len zaten ,bende 35 ler takılı ,şu ana kadar 24,000 km geçtim ,tık yok ,
38 için 2 inç kupadan kaldırma , 3 inçte kit takmak lazım , birde ayna mahruti filan ,sarmaz beni çok yorar
cihanülker' Alıntı:300,000 km neki yahu ,bizim arabaların motoru 150,000 km de açılıyor kürşattt ,sen başka markalarla karıştırma ,500 -600 km olsa düşünürüm ama 300 km gerçekten bakımları zamanında yapılmış ise hiç birşey