7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,597
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

MKG' Alıntı:
Kürşat Defender imi mahsun bırakırmıyım hiiiçç, kaç zamandır aklımda olan operasyonu yaptım, benim ön difreransiyel 10 freze idi, MKE den 130 luk Defenderin ön ve arka Diferansiyelini aldım ve bu hafta değiştirdik, şimdi önler 24 freze oldu, önler orjinal hava soğutmalı dsik ve orjinal viraj demiri oldu, ayrıca Hasan ustam iki tane orjinal LRO sis farı hediye etti onlarıda montaj yaptık pek güzel durdu ;D ;D ;D bunlarıda yapınca gerçekten son nokta olduuu.

abi ne diyimki allah bana insallah birgun senden bir araba almayi nasip eder ;D ;D ;D arabalarinin detayina bu kadar ugrasip bu kadar para harcayan, bir sen varsin birde yavuz abilerin yeni beyaz kelebeginde gordum ;D

v8 def 90, td5 def 110 efsane araclar :smiley:

bu arada v8 3.5 mu 3.9 mu?

Etiketler

Tempus' Alıntı:
mustafa abide simdi d90 v8 olucakda sonra arazide vx100 e mi binicek? yok daha neler ;D ;D ;D

defenderide satmayacagina gore bence vx100 un omru fazla olmayacak ;D ;D ;D

Toyata yı Canan a hazırlıyoruz, gerçekten Cihan kardeşimin bu hususta hakkını ödeyemem, kaç gündür koşturuyor, gerçekten bu gün üç akü birde komresör yerini yaptırdı ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hiç uğraşma mustafa abi, toyota dediğin burun ve k..çtan ibaret , ortayı tamamen kesip iki tekeri birbirine yapıştırsan yine olmaz ;)

Kerimin pigmenin bile aks açıkllığı defender 130 a eşit, vx100 den hiç bahsetmiyorum ;)
o zaman jimni alalım aks açıklıkları baya kısa ;D ;D ;D

ya mustafa abinin cikmalari toplasam , birde hurda def alsam ustune koysam simdi 10 numara bir defender daha toplanirdi he ;D araba zaten superdi simdi kusursuz oluyor ;D

MKG' Alıntı:
Toyata yı Canan a hazırlıyoruz, gerçekten Cihan kardeşimin bu hususta hakkını ödeyemem, kaç gündür koşturuyor, gerçekten bu gün üç akü birde komresör yerini yaptırdı ;D ;D

abi Canan hanim dunya turunami cikicak 3 akuyle peki , yoksa Cihan abinin gaz vermesi sonucu is cigrindanmi cikmis ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi ne diyimki allah bana insallah birgun senden bir araba almayi nasip eder ;D ;D ;D arabalarinin detayina bu kadar ugrasip bu kadar para harcayan, bir sen varsin birde yavuz abilerin yeni beyaz kelebeginde gordum ;D

v8 def 90, td5 def 110 efsane araclar :smiley:

bu arada v8 3.5 mu 3.9 mu?

Defender 90 nı Hasan usta ile yarışlara hazırlıyoruz, 3,5 V8 , tamamen Off Rod ve yarış için, Yatır, kaldır yürü sistem bunun üzerine kuruldu,

Şase DEF 90, kupa pikap, arka tararf yok, arkada kilit, V8 3.5 motor, anlayacağın şase,motor, teker hepsi buuu, tepe, tepe kullan ;D ;D

MKG' Alıntı:
Defender 90 nı Hasan usta ile yarışlara hazırlıyoruz, 3,5 V8 , tamamen Off Rod ve yarış için, Yatır, kaldır yürü sistem bunun üzerine kuruldu,

Şase DEF 90, kupa pikap, arka tararf yok, arkada kilit, V8 3.5 motor, anlayacağın şase,motor, teker hepsi buuu, tepe, tepe kullan ;D ;D

3.9 neden takmiyorsunuz abi ? baya beygir gucu fark var sanirim iki motor arasinda.

Tempus' Alıntı:
abi Canan hanim dunya turunami cikicak 3 akuyle peki , yoksa Cihan abinin gaz vermesi sonucu is cigrindanmi cikmis ;D ;D ;D

ben sadece mustafa abiye yardımcı oluyorum hatta ,engelliyorum :D ,yoksa varya dünyada eşi olmayan bir LC çıkacak ,o bir şey değil bende rahat duramaz oldum , mustafa abinin sayesinde habire sipariş verme durumları :D

cihanülker' Alıntı:
ben sadece mustafa abiye yardımcı oluyorum hatta ,engelliyorum :D ,yoksa varya dünyada eşi olmayan bir LC çıkacak ,o bir şey değil bende rahat duramaz oldum , mustafa abinin sayesinde habire sipariş verme durumları :D

oh iyi oldu sen buldun belayi simdi mustafa abi ne bulduysa takicak vx100 e seninde canin cekicek ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

Yaptıkmı en iyisi olsun, gerçekten çok güzel olacak önümüzdeki hafta saonunu iple çekiyorum, bu gün ilk defa çalıştırdım sesini dinledim çok farklı bir konsept ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
3,5 karbüratörlü , 3,9 enjektörlü elektronik ondanmı

detayini bilmiyorum ama huseyin ustayla muhabbeti oldu bunun gecen, birisi 3.5 v8 i sokturup 3.9 v8 taktiriyordu. 40-50 beygir gibi bir fark var iki motor arasinda sanirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR