7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,602

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
sulanıyorsan söyle vx 100 e, alayım sanada yaparız bir tane , max 10 liraya , yaparız hemde babasını :D

yok ne sulanicam vx100 e ondan heryerde var ama oyle defender yok, defenderi satarsa ona sulanirim ama kesin ;D

cihanülker' Alıntı:
hemen alayım sana ,sıcağı sıcağına , :D , sen bulsana benimki gibi toplanmış vx 100 bir tane :D

abi seninki gibi toplanmisini ha diyince bulamamda, cebimde para olursa 1 saat icinde 5 tane vx100 bulurum, sonra aksesuarlari alir takarim. ama bana bulsana satilik ve temiz td5 motorlu defender :D

benim bildigim 2-3 tane var

Ufuk abi batmis bir defenderi ceken freelander 2 videosu koydu, ama defenderin on tekerin biri komple bir cukura girmis, freelander yalandan cekiyor ;D

Tempus' Alıntı:
abi seninki gibi toplanmisini ha diyince bulamamda, cebimde para olursa 1 saat icinde 5 tane vx100 bulurum, sonra aksesuarlari alir takarim. ama bana bulsana satilik ve temiz td5 motorlu defender :D

öyle bir araba bulamamki , ayrıca öyle bir standar araba yok ama , basarım 25-30 euroyu alırım 2009 model kamyonetiniN 2 elini ,oda olmadı sıfırını alrım , çiftkurtlardan arayıp duruyorlar habire :D

Tempus' Alıntı:

Kürşat Defender imi mahsun bırakırmıyım hiiiçç, kaç zamandır aklımda olan operasyonu yaptım, benim ön difreransiyel 10 freze idi, MKE den 130 luk Defenderin ön ve arka Diferansiyelini aldım ve bu hafta değiştirdik, şimdi önler 24 freze oldu, önler orjinal hava soğutmalı dsik ve orjinal viraj demiri oldu, ayrıca Hasan ustam iki tane orjinal LRO sis farı hediye etti onlarıda montaj yaptık pek güzel durdu ;D ;D ;D bunlarıda yapınca gerçekten son nokta olduuu.

MKG' Alıntı:
Cihan çok paaahhhhaaaalı bir kesme olur yavvv ;D

Hiç uğraşma mustafa abi, toyota dediğin burun ve k..çtan ibaret , ortayı tamamen kesip iki tekeri birbirine yapıştırsan yine olmaz ;)

Kerimin pigmenin bile aks açıkllığı defender 130 a eşit, vx100 den hiç bahsetmiyorum ;)

MKG' Alıntı:
Kürşat Defender imi mahsun bırakırmıyım hiiiçç, kaç zamandır aklımda olan operasyonu yaptım, benim ön difreransiyel 10 freze idi, MKE den 130 luk Defenderin ön ve arka Diferansiyelini aldım ve bu hafta değiştirdik, şimdi önler 24 freze oldu, önler orjinal hava soğutmalı dsik ve orjinal viraj demiri oldu, ayrıca Hasan ustam iki tane orjinal LRO sis farı hediye etti onlarıda montaj yaptık pek güzel durdu ;D ;D ;D bunlarıda yapınca gerçekten son nokta olduuu.

Son nokta ::smiley: vallahi inanmam ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR