Tempus' Alıntı:bak bak ama bunlari yazdigina gore aklindan gecmis hesaplamis ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bunlar zaten her saat aklımda ,yabancı siteler bakıp hayal kuruyorum ,sonrada bir anda kendime geliyorum![]()
![]()
, arabaya binince
![]()
Tempus' Alıntı:yani dogrumu bildim 300 000 lerdemi ;D sen temiz diyorsan temizdir abi ben anlamam tyt dan bildigim tek arac td5 disco2 oda huseyin ustada ihtisas yaptik ;D
cihanülker' Alıntı:bunlar zaten her saat aklımda ,yabancı siteler bakıp hayal kuruyorum ,sonrada bir anda kendime geliyorum![]()
![]()
, arabaya binince
![]()
Tempus' Alıntı:38 ler ne bicim olur senin arabada be abi, o Caglar in gecemedigi yarikdan bile gecersin yeminnen![]()
cihanülker' Alıntı:sen daha son sınıftasın , ihtisasın başlamadı canım , kürşat arabanın kaç km olduğunu bilmiyorum öğreneceğim salı günü ama max max 150 km dedir , düşünürsen beni ara![]()
altug onaran' Alıntı:abi kendin diyorsun o bir "araba" ;D arabanın ruhu olmaz ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:valla abi 30 000 e temiz 2004 vx100 dusunmemek aptallik olur ;D yillik vergisi nedir onun acep
Tempus' Alıntı:38 ler ne bicim olur senin arabada be abi, o Caglar in gecemedigi yarikdan bile gecersin yeminnen![]()
İtinayla toyotaladırılır ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:sen daha son sınıftasın , ihtisasın başlamadı canım , kürşat arabanın kaç km olduğunu bilmiyorum öğreneceğim salı günü ama max max 150 km dedir , düşünürsen beni ara![]()
cihanülker' Alıntı:4400 CEANİMM
Tempus' Alıntı:4400 un yarisini odediyse adam 2200, lpg yoksa sendeki simit tup lpg masrafi vs , onun muayenesi tampon ve vinc mevzulari iviri ziviri, 40 000 i bulur