KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kürşat Defender imi mahsun bırakırmıyım hiiiçç, kaç zamandır aklımda olan operasyonu yaptım, benim ön difreransiyel 10 freze idi, MKE den 130 luk Defenderin ön ve arka Diferansiyelini aldım ve bu hafta değiştirdik, şimdi önler 24 freze oldu, önler orjinal hava soğutmalı dsik ve orjinal viraj demiri oldu, ayrıca Hasan ustam iki tane orjinal LRO sis farı hediye etti onlarıda montaj yaptık pek güzel durdu ;D ;D ;D bunlarıda yapınca gerçekten son nokta olduuu.
abi ne diyimki allah bana insallah birgun senden bir araba almayi nasip eder ;D ;D ;D arabalarinin detayina bu kadar ugrasip bu kadar para harcayan, bir sen varsin birde yavuz abilerin yeni beyaz kelebeginde gordum ;D
Toyata yı Canan a hazırlıyoruz, gerçekten Cihan kardeşimin bu hususta hakkını ödeyemem, kaç gündür koşturuyor, gerçekten bu gün üç akü birde komresör yerini yaptırdı ;D ;D
ya mustafa abinin cikmalari toplasam , birde hurda def alsam ustune koysam simdi 10 numara bir defender daha toplanirdi he ;D araba zaten superdi simdi kusursuz oluyor ;D
Toyata yı Canan a hazırlıyoruz, gerçekten Cihan kardeşimin bu hususta hakkını ödeyemem, kaç gündür koşturuyor, gerçekten bu gün üç akü birde komresör yerini yaptırdı ;D ;D
abi ne diyimki allah bana insallah birgun senden bir araba almayi nasip eder ;D ;D ;D arabalarinin detayina bu kadar ugrasip bu kadar para harcayan, bir sen varsin birde yavuz abilerin yeni beyaz kelebeginde gordum ;D
ben sadece mustafa abiye yardımcı oluyorum hatta ,engelliyorum ,yoksa varya dünyada eşi olmayan bir LC çıkacak ,o bir şey değil bende rahat duramaz oldum , mustafa abinin sayesinde habire sipariş verme durumları
ben sadece mustafa abiye yardımcı oluyorum hatta ,engelliyorum ,yoksa varya dünyada eşi olmayan bir LC çıkacak ,o bir şey değil bende rahat duramaz oldum , mustafa abinin sayesinde habire sipariş verme durumları
Yaptıkmı en iyisi olsun, gerçekten çok güzel olacak önümüzdeki hafta saonunu iple çekiyorum, bu gün ilk defa çalıştırdım sesini dinledim çok farklı bir konsept ;D ;D ;D
detayini bilmiyorum ama huseyin ustayla muhabbeti oldu bunun gecen, birisi 3.5 v8 i sokturup 3.9 v8 taktiriyordu. 40-50 beygir gibi bir fark var iki motor arasinda sanirim