7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,964

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
Abi 2010 defenderda olan ve discovery 2 td5 de olmayan kac sey soyleyebilirsiniz bana? goruntu haricinde. 4 kati fiyat farki edicek?

toyo bar ;D ;D ;D landların bagaj kapağını koltuk olarak kullanamıyorsun ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
oğlum ben hurdacımıyım leyn ,senin gibi hurdaları alıp ,toplayacğım ,birde benden fazla harcıyorsun , dikkatini çekerim :D

abicim yavuz abi turfanda karpuz yemeyi seviyor ;D ;D ;D onun için harcıyor ( harcamalar caponlara göre çerez parası ;D ) ama caponlar öyle mi ;D piknikte aracı parçalıyorlar

ben arabada rakımı içececeğim rahat bir ortam ,arkada buzdolabım ,hatta yaza doğru bu makinam , güneşliğim , klimam , kıçım rahat olacak arkadaş ,öyle zıpzıp yolarda gidemem , birde nerde kalacak korkusu ile hiç gidemem 4 sene yaşadım bir daha yemezler ,ley arabyı düğün arabası verdik yaptık ,damat gelin yoldan taksiyle düğün salonuna geldiler ,böyle rezil bir araba olurmu sıfatıya tükürem ;D ;D ;D ;D

guclu dizel motor, her turlu elektronik konfor ve yol tutus sistemi, her turlu surucu konforu, benzersiz genis ic hacim. Mekanik orta kilit, 1000-2000 e ekleyebilecegin diger kilitler. bunlar iki aracdada var tabiki 2010 defender in ustun yanlari var arazide ama asfalttada disconun ustun yanlari var. Ve iki arac arasindaki fiyat farkina 3 disco daha alinir :smiley:

altug onaran' Alıntı:
abicim yavuz abi turfanda karpuz yemeyi seviyor ;D ;D ;D onun için harcıyor ( harcamalar caponlara göre çerez parası ;D ) ama caponlar öyle mi ;D piknikte aracı parçalıyorlar

ulen sen hiç konuşma otopark offrodçusu ,daha göremedik sizin discoyu ,ya karda caddede 2 tur atıp foto çekiyorsun ,yada sanayide konu mankeni , yada tutmayan fren ,el freni ,vites ,gibi şeylerle arkadan bindiriyorsun ,ben olmasam dua et ,yokda araba gölde hala çıkarılmayı bekliyordu :D

cihanülker' Alıntı:
takma kafaya zaman her şeyin ilacıdır kardesceğizim , bu günlerede çook gülersin ileride , konumuza gelirsek :D, defender ile fj 73 -75 karşılaştı üretim devam ediyor ama fiyatı vx 200 den ya pahalı yada kafa kafaya galiba :D ,türkiyede yok , dubai ,avusturalya, filan var galiba bizim sedat daha iyi bilir

Sağol Cihancım, fj73 75 bunlar arazi aracı değilki safari turu araçları, afrikada 25 koltukla ovalarda turist gezdiyriorlar, Avustralyalılarda UTE diyor bunlara tek kabin pikap cinsi hafta içi domuz taşıma hafta sonu kilseye gitme aracı ;D ;D ;D japon bile değiller zaten Güney afrika, brezilya veya Avustralya üretimi ;)

cihanülker' Alıntı:
ben arabada rakımı içececeğim rahat bir ortam ,arkada buzdolabım ,hatta yaza doğru bu makinam , güneşliğim , klimam , kıçım rahat olacak arkadaş ,öyle zıpzıp yolarda gidemem , birde nerde kalacak korkusu ile hiç gidemem 4 sene yaşadım bir daha yemezler ,ley arabyı düğün arabası verdik yaptık ,damat gelin yoldan taksiyle düğün salonuna geldiler ,böyle rezil bir araba olurmu sıfatıya tükürem ;D ;D ;D ;D

LR in ruhu var abi isyan etmistir gordugu muameleye ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
guclu dizel motor, her turlu elektronik konfor ve yol tutus sistemi, her turlu surucu konforu, benzersiz genis ic hacim. Mekanik orta kilit, 1000-2000 e ekleyebilecegin diger kilitler. bunlar iki aracdada var tabiki 2010 defender in ustun yanlari var arazide ama asfalttada disconun ustun yanlari var. Ve iki arac arasindaki fiyat farkina 3 disco daha alinir :smiley:

birde paha biçilemez THREE AMİGOS LAMBALARI :D :D :D:D :D

cihanülker' Alıntı:
ulen sen hiç konuşma otopark offrodçusu ,daha göremedik sizin discoyu ,ya karda caddede 2 tur atıp foto çekiyorsun ,yada sanayide konu mankeni , yada tutmayan fren ,el freni ,vites ,gibi şeylerle arkadan bindiriyorsun ,ben olmasam dua et ,yokda araba gölde hala çıkarılmayı bekliyordu :D

abicim bence enişte sana suikast düzenlemek istedi ;D ;D ;D suçu LR ye attı ;D

Tempus' Alıntı:

Kürşad fark ne biliyormusun Defender pert olmaz , Disco ve Diğerleri pert olur bu yüzden üretilenlerin %75 i yolda , ölme diye bişey sözkonusu değil ve çok basit bir araç, sadece tornavida ile aracın tüm taban sacını sökebilirsin, bir matkap bir perçin tabancasıyla tümünü dağıtıp toplayabilirsin kupanın, lego gibi bişey açıkçası, eli alet tutan adamla bir defender hiç biryerde kalmaz, hiçbir zaman ölmez.

Bu yüzden Dünyanın sonu gelidiğinde hayatta kalacak 2 şey var diyorlar biri hamamböcekleri diğeri LR defender ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Abicim o araba ile senin yıldızın barışmamış zaten. Yaşanabilecek ne kadar problem varsa hepsini yaşamışsın sanırım. Yaşamadığın bi problem biliyorum onuda es geçebiliriz.

Sende kronik arızları olan aracı satarsın yeni sahibinde bir kez bile arıza yapmaz. Şans işi sonuçta.

Bu arada Cihan abi senin araç sadece bizimkini kurtarmadı hatırlatırım. Senin önünde Tolga'nın zuki vardı. Onuda önüne katar öyle giderdi göle :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad fark ne biliyormusun Defender pert olmaz , Disco ve Diğerleri pert olur bu yüzden üretilenlerin %75 i yolda , ölme diye bişey sözkonusu değil ve çok basit bir araç, sadece tornavida ile aracın tüm taban sacını sökebilirsin, bir matkap bir perçin tabancasıyla tümünü dağıtıp toplayabilirsin kupanın, lego gibi bişey açıkçası, eli alet tutan adamla bir defender hiç biryerde kalmaz, hiçbir zaman ölmez.

Bu yüzden Dünyanın sonu gelidiğinde hayatta kalacak 2 şey var diyorlar biri hamamböcekleri diğeri LR defender ;D ;D ;D

Abi orsai oylede 40 000 liraya full donanimli bir disco 2 yapabiliyorsan 45 000 euroya neden 2010 defender alamiyorum diye uzulmemek lazim dunyanin sonuna kadar kalmasada beni 10 sene goturse yeter o paraya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR