discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Elinizde kalır benden söylemesi , kalınca çekmeyede çekilmiyor, çekicinin giremeyeceği yerlere sokmayın sakın Cihanımı ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Otokar yurt icinde devlete de ucuza satmiyorki o araclari. Bize satsada gene ingiltereden gelenin az alti olur heralde ama yari fiyati olmaz
Tempus' Alıntı:valla 3200 kilo olmus icki ve yemek ekipmanlari yukleye yukleye ;D arazi araci degil gezer tatil koyu bir havuzu eksik ;D cekemezsek kendi kendini vincler heralde heryer agac dolu olmazsa 4 x 4 traktorler var civar koylerde ;D
discovery-V8' Alıntı:Yok anam öyle değil bu arıza yapınca çekemiyorsun , çekicinin üzerine bindirmek şart oluyor, çekmeye zorlarsan kendini imha ediyor ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:abi o zaman 100 er kaat aramizda toplar veririz cihan abiye ucak bileti parasi arabayi orda TYT abidesi olarak birakiriz baska care yok ;D
SDC' Alıntı:Ama Cihan'a kıyamam
Kendini yengeç sanan bir kırmızı TYT var, onu abide yapın bari ;D ;D
Ben de gelirdim, bu eğlence kaçmaz ama pazar Mitsubishi gezisi için keşif yapıcaz...
Tempus' Alıntı:Yada hafta sonlari yiyecek icecek ve yakit gotururuz cihan abi o aracin konforu ile orda yaza gelip parkur kuruyana kadar yasar robinson gibi yazin gidip aliriz ;D
SDC' Alıntı:Ama Cihan'a kıyamam
Kendini yengeç sanan bir kırmızı TYT var, onu abide yapın bari ;D ;D
Ben de gelirdim, bu eğlence kaçmaz ama pazar Mitsubishi gezisi için keşif yapıcaz...
altug onaran' Alıntı:mitsubishi buluşması bolu tarafında olmayacak mı ;D
Tempus' Alıntı:TYT bulusmasi olsada gitsek ;D
SDC' Alıntı:Evet canım![]()