7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,964
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Dertliyim hoca dertliyim ne sen sor ne ben söyliim :( Bilgisayarı açmak gelmiyor içimden.

Hatta defender toyota tartışmasına girmek bile gelmiyor içimden ;D ;D

Ama önceki sayafalardan hocamın gönderdiği fotodaki araç TC li, 120 beygir puma motorlu, 6 ileri şanzımanlı "new defender" , Bugün için Üretilen 2 arazi aracından biri, toyotanın arazi aracı var demeyin maalesef yok, son arazi aracının 1998 de üretimini durdurdular (12 yıl önce macera bitti ;) ).

55 K euro edermi? bilmem ama araç sıfır , %80 i vergilerden oluşuyor fiyatının ötv mötv, kdv vb. Araziye girmesi için 4 lastik dışında hiç bir modifikasyona ihtiyacı yok, benim olsa soluğu arazide alırdım, vx100, 200 vb. üfürükten tayyare bunun yanında ;D

takma kafaya zaman her şeyin ilacıdır kardesceğizim , bu günlerede çook gülersin ileride , konumuza gelirsek :D, defender ile fj 73 -75 karşılaştı üretim devam ediyor ama fiyatı vx 200 den ya pahalı yada kafa kafaya galiba :D ,türkiyede yok , dubai ,avusturalya, filan var galiba bizim sedat daha iyi bilir

Etiketler

Tempus' Alıntı:
yuh abi ben o kadar eski oldugunuda bilmiyordum o zamana bakip simdiyimi kiyasliyorsun ;D

daha servisler aracın 30 000 km bakımının nasıl yapılacağını yeni yeni öğrenirken aracı araziye sokarsan ;D hayal et olanları ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Neyse. sonucda yerli bir arac almiyorsan yabanci kokenli tum araclarda parca problemleri ayni seviyede. Defender askeri ve devlet kurumlarinda yaygin kullanildigi icin parca sorunu daha az. Ama istanbulda kullandigin bir discovery herhangi bir parcasinin arizasi yuzunden parca bekleyip sanayide 1 gunden fazla yatmaz. Cikma yada sifir o arac yurur. Ama istanbul disindaki sehirleri bilmem.
Geçen gün yaptığım spacerlerin 1 bijonu eksik çıktı izmitte bakmadığım yer kalmadı yok yok
1 bijon kayalardan korgo ettirdim
heryeri İstambullla karıştırmamak gerekir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yav ben bu işlerden anlamam biraz açarmısınız bu konuyu niye kara listeye alınsınki

yunus diyelimki yurt dışından beğendiğin bir parçayı yada aksesuarı evine kargo ile getirdin ,sonra bir daha ,sonra bir parça daha aynı adrese filan ,sonrada gümrükçü amcalar sendeki bu hareketi görüp , kara listeye seni yazıyorlar ,yazdıktan sonra gelen her parça gümrüğe takılıyor , ya alamıyorsun yada ,gümrüğünü ödüyorsun iş bu kardeş

discovery-V8' Alıntı:
Dertliyim hoca dertliyim ne sen sor ne ben söyliim :( Bilgisayarı açmak gelmiyor içimden.

Ama önceki sayafalardan hocamın gönderdiği fotodaki araç TC li, 120 beygir puma motorlu, 6 ileri şanzımanlı "new defender" , Bugün için Üretilen 2 arazi aracından biri, toyotanın arazi aracı var demeyin maalesef yok, son arazi aracının 1998 de üretimini durdurdular (12 yıl önce macera bitti ;) ).

55 K euro edermi? bilmem ama araç sıfır , %80 i vergilerden oluşuyor fiyatının ötv mötv, kdv vb. Araziye girmesi için 4 lastik dışında hiç bir modifikasyona ihtiyacı yok, benim olsa soluğu arazide alırdım, vx100, 200 vb. üfürükten tayyare bunun yanında ;D

abicim yardım edebileceğimiz birşey varsa herzaman hazırız

yunus bager' Alıntı:
Geçen gün yaptığım spacerlerin 1 bijonu eksik çıktı izmitte bakmadığım yer kalmadı yok yok
1 bijon kayalardan korgo ettirdim
heryeri İstambullla karıştırmamak gerekir :smiley:

spacer neye yaptin?

cihanülker' Alıntı:
yunus diyelimki yurt dışından beğendiğin bir parçayı yada aksesuarı evine kargo ile getirdin ,sonra bir daha ,sonra bir parça daha aynı adrese filan ,sonrada gümrükçü amcalar sendeki bu hareketi görüp , kara listeye seni yazıyorlar ,yazdıktan sonra gelen her parça gümrüğe takılıyor , ya alamıyorsun yada ,gümrüğünü ödüyorsun iş bu kardeş
heee tamam abi anladım beni aşar

Tempus' Alıntı:
yuh abi ben o kadar eski oldugunuda bilmiyordum o zamana bakip simdiyimi kiyasliyorsun ;D

;D ;D ;D ;D Adam 1-2 yaşındayken alıyor arabaları doğal olarak servisler öpüyor Cihanı , vx 100 e de 100.000 (amma sıfır varmış be yaw ;D ) falan harcamıştır o paraya 4 tane Disco II TD5 alınır, biri modifiye edilir diğerleriyle canın ne isterse onu yaparsın ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Mokoko'dan kaçış yok anlayacağın :smiley:))))))))

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz abi bendekide sadece laftan ibaret ama yapabileceğim bişey olsada derdine dermen olsak

Abi 2010 defenderda olan ve discovery 2 td5 de olmayan kac sey soyleyebilirsiniz bana? goruntu haricinde. 4 kati fiyat farki edicek?

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Adam 1-2 yaşındayken alıyor arabaları doğal olarak servisler öpüyor Cihanı , vx 100 e de 100.000 (amma sıfır varmış be yaw ;D ) falan harcamıştır o paraya 4 tane Disco II TD5 alınır, biri modifiye edilir diğerleriyle canın ne isterse onu yaparsın ;D ;D ;D

oğlum ben hurdacımıyım leyn ,senin gibi hurdaları alıp ,toplayacğım ,birde benden fazla harcıyorsun , dikkatini çekerim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR