cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
takma kafaya zaman her şeyin ilacıdır kardesceğizim , bu günlerede çook gülersin ileride , konumuza gelirsek
, defender ile fj 73 -75 karşılaştı üretim devam ediyor ama fiyatı vx 200 den ya pahalı yada kafa kafaya galiba
,türkiyede yok , dubai ,avusturalya, filan var galiba bizim sedat daha iyi bilir
discovery-V8' Alıntı:Dertliyim hoca dertliyim ne sen sor ne ben söyliimBilgisayarı açmak gelmiyor içimden.
Hatta defender toyota tartışmasına girmek bile gelmiyor içimden ;D ;D
Ama önceki sayafalardan hocamın gönderdiği fotodaki araç TC li, 120 beygir puma motorlu, 6 ileri şanzımanlı "new defender" , Bugün için Üretilen 2 arazi aracından biri, toyotanın arazi aracı var demeyin maalesef yok, son arazi aracının 1998 de üretimini durdurdular (12 yıl önce macera bitti).
55 K euro edermi? bilmem ama araç sıfır , %80 i vergilerden oluşuyor fiyatının ötv mötv, kdv vb. Araziye girmesi için 4 lastik dışında hiç bir modifikasyona ihtiyacı yok, benim olsa soluğu arazide alırdım, vx100, 200 vb. üfürükten tayyare bunun yanında ;D
takma kafaya zaman her şeyin ilacıdır kardesceğizim , bu günlerede çook gülersin ileride , konumuza gelirsek