7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,568

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
yazmıyım yazmıyım dedım sonunda yazdırdınız yarın sabah bunların hepsı sılınecek gene
yavuz abıı soylede ona gore sıfırlıyalım bence sen caponların yanına gec kendı ayar hassasıyetın ıcın

Atıcılık ve tüfek yasak değil abi.
Av ve tabanca yasak ;)

yavuz abı aklıma gelmısken kargo cıktımı yola yarın gıdıyosun galıba gene malıkaneye

Önce bi kendi aramızda yapalım da abi, öbür illere uzanırız sonra ;D

Birinci 7/24 Trap müsabakası

Japonlar;

-Kerim (takım kaptanı)
-Onur
-Mücahit
-Çağlar
.
.

İngilizler ;

-Yavuz (takım kaptanı)
-MKG
-Altuğ
-Emrah
.
.

fastjunkie' Alıntı:
Birinci 7/24 Trap müsabakası

Japonlar;

-Kerim (takım kaptanı)
-Onur
-Mücahit
-Çağlar
.
.

İngilizler ;

-Yavuz (takım kaptanı)
-MKG
-Altuğ
-Emrah
.
.

Bu listede bir eksik var hamsikafa :mad: :mad: :mad:

;D ;D ;D ;D

Onur alüminyum teneke bulamadınmı bu uzakdoğu tenekesine benziyor ;D ;D

Mücahit yarın ilgileniyorum o konuyla, Gitmeden gönderirim inşallah.

Ama bunların bahsettiği trap T14 le olmaz abicim o iş 0/20 garanti benden söylemesi, bazuka gibi şeyler makbul, 5 metrede 1,5 metre saçma açan , tetiğe basınca mor omuz, incinmiş parmak, patlamış kulak zarı vaadeden türden şeyler ;D ;D ;D

Bakma Onurun atıp tuttuğuna pompalıylada zor o iş.

ok ben yatar 6 da kakcam iyi muhaetler onur bır tenekeyı yapamadın. iki punta at dısarı olay bu hocamm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri