7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,026

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
olur olur , istediğimiz silah serbestmi? sonra mızıklamak yok bunla atış olmaz diye ;D ;D ;D ;D

Hahahaha Safirle mi atacan ;D ;D

Sen safirle biraz zor atarsın Trap ;D ;D 36 cal. ;D

amanos80' Alıntı:
"Ali abi beni anlayan bir insan daha olmasına sevindim teşekkürler abi "
Onur; ben komple aracı kasdetmiştim, arka 4 lü ranzayı değil...
;D ;D ;D

Abi araçtan bahsediyorum ben de ::smiley: ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yunus, dandik bir senet tanzim edip, kendine haciz getirt.Bu aracı da haczettir, eş... gibi gelip devrini (cezasıyla) alır!

Ali abi şimdiki aracımla bir sakaklık olmaz dimi
Bildiğim kadarıyla olmaz, haciz aracın değeriyle orantılı olsun, zaten danışıklı döğüş hesabı...
( Yıllar önce araba alım satımı yaparken, 3 ay müsaadeli aldığımız bir araç sahibinin , 2 hafta sonra bize oynadığı bir oyundan alıntıdır!)
:mad: :mad: :mad:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yunus bu tip durumlarda ,
yanlış hatırlamıyorsam araç ruhsatta değişiklik yapılana kadar satış sayılmıyor.
noter satışı geçerli değil.
bu yüzden adamı arayıp hem cezaları ödemesini hemde kati devirin yapılmasını söyleyebilirsin,
yoksa çalıntı ihbarında bulunacağım dersin.
ama en iyisi bir muameleciyle görüşmek,yada internetten aynı durum da olan insanların başından geçenleri öğrenmek.
altug onaran' Alıntı:
abi aracı yerini biliyorsan çilingirle al kapının önüne getir almaya gelincede çalıryorlar diye ihbar edersin ;D ;D ;D
Yav arkadaşlar bu işten bizim canımız çok yandı eski seri 2 nin bandrol borçlarını satıldıktan 15 sene boyunca ödedik sonunda sadece adamı bulup devredebildik ödediklerimiz gitti şimdiki defenderle aynı vergi gerisini siz hesaplayın artık

ilk aracı sattığımdada aynı şekilde kırmızıdan geçme cezası gelmişti noter satışından 3 gün sonra ceza yemiş 6 ay sonra kağıt geldi aradım lavuğu tamam öderim demişti bende heralde daha işlemlere başlamadı diye ceza bana geldi vs kafam bozuluyor basacam sopayı

amanos80' Alıntı:
Kerim, bunların çıkmaları yok mu peki?
Ali abi reo soruyorsan var.
hemde çok ucuz ,ama bildiğim kadarıyla işletmesi pahalı.
hurdadan toplanan parçalarla pek yürümüyorlar,bizde satılan araçların çoğu ekonomik ömrünü tamamlamış.
Yavuz daha iyi bilir,baya bir araştırıyorlardı.

amanos80' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla olmaz, haciz aracın değeriyle orantılı olsun, zaten danışıklı döğüş hesabı...
( Yıllar önce araba alım satımı yaparken, 3 ay müsaadeli aldığımız bir araç sahibinin , 2 hafta sonra bize oynadığı bir oyundan alıntıdır!)
:mad: :mad: :mad:
Bu iş benim aklıma yattı yav niyetim buna ceza vermek yav ben araç alırken aracı direk üstüme alıyorumda bunlar nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor

yunus bager' Alıntı:
Bu iş benim aklıma yattı yav niyetim buna ceza vermek yav ben araç alırken aracı direk üstüme alıyorumda bunlar nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor
Maalesef, bazılarına anladıkları dilden hitap etmek gerekiyor!

hurdadan toplanan parçalarla pek yürümüyorlar,bizde satılan araçların çoğu ekonomik ömrünü tamamlamış.
??? ??? ???

amanos80' Alıntı:
Maalesef, bazılarına anladıkları dilden hitap etmek gerekiyor!
Evet Ali abi acaba merak ediyorum vergi borçlarını ödedimi neyse bir pilan yapacam artık

Arkadaşlar bana müsade herkeze iyi geceler

Ali abi aman diyeyim Reo meo yürümez onlar, ben en iyi zamanlarında bindim Reolara, ozaman bile yürütmek için tankerle benzin koyuyorduk 5 kişi taşımak için. Bazen Ekmek nöbetine giderdim Reoyla, 5 kasa ekmek için 1 tanker benzin harcardı içim acırdı.

Yürüyeni ve mekaniği çok çok sağlam araçlar ama bu sağlamlık için oluşan ağırlığı taşıyacak motorun harcadığı yakıt inanılmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR