7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,819

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Doğru diyorsun abi ama zaten tek tek atıcaz. Ev tipi basit makineler öyle atıyor. Ondan sorun yok. ;)
Zaten silah var benimkini getirmem ben.

Benim yazılımlarım var trap ve skeet için yazalı 10 sene oldu, otomatik kura çekiyor, sıralama yapıyor, alınan puanlara göre 1. ciyi bulana kadar tekrarlayarak elemeleri falan yapıyor, Sayısız şampiyonada resmen kullanıldı, bulabilirsem mini notebooka kurayım. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Benim yazılımlarım var trap ve skeet için yazalı 10 sene oldu, otomatik kura çekiyor, sıralama yapıyor, alınan puanlara göre 1. ciyi bulana kadar tekrarlayarak elemeleri falan yapıyor, Sayısız şampiyonada resmen kullanıldı, bulabilirsem mini notebooka kurayım. ;D ;D

Kur abicim kur :smiley:))
Bi tarih belirleyelim sonra da. MKG Kars dönüşü yapalım demişti.
Ben kaçar iyi geceler.

fastjunkie' Alıntı:
Neeeyyyy ::smiley:

Senin elinde silah olan yere gelmem ben ceaaniim :eek: :eek:

Niye, seni fururum diye mi korktun ;D ;D ;D

Korkma şekerim, ben senin gibi silahla delikanlı olanlardan değilim ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
neyin gerisi ::smiley:

kim aradi delikanli gibi soyleyin.

Tabi ki plakanın devamı :smiley:

İçimizde plakası 34 ile başlayan bir defender tanıyorum ::smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Kur abicim kur :smiley:))
Bi tarih belirleyelim sonra da. MKG Kars dönüşü yapalım demişti.
Ben kaçar iyi geceler.

Delimisiniz olm, köy yerinde takır takır , hepimizi toplarlar ergenekon merkgenekon mühimmat vb. diye Derdimiz anlatana kadar 3 yıl yatarız içerde ;D ;D ;D

Biraz da gülelim köşesi ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bu lastikler aracın gücünü çok sarfettiriyor mu.
Acaba 100 cc 2.5 turbo dizel de çevirebilir mi 35" lastikleri ?

KeşfiTarkan' Alıntı:
beygirden ziyade tork ile alakalı birde defransiyel oranında çok önemli bence kısa oran ve torklu bir makina olduğu sürece çevirir derim...

100 cc ? beygir demek istedin herhalde..

Demek ben arazi vitesinin yerini bilmiyorum he ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR