7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,824
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Ama bunların bahsettiği trap T14 le olmaz abicim o iş 0/20 garanti benden söylemesi, bazuka gibi şeyler makbul, 5 metrede 1,5 metre saçma açan , tetiğe basınca mor omuz, incinmiş parmak, patlamış kulak zarı vaadeden türden şeyler ;D ;D ;D

Bakma Onurun atıp tuttuğuna pompalıylada zor o iş.

Naaptın Yavuz,89 luk magnummmu atıyosun ;D
Hoş oturtmazsan 76 lıkta fena yapıyo :D

Etiketler

Günaydıın ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Naaptın Yavuz,89 luk magnummmu atıyosun ;D
Hoş oturtmazsan 76 lıkta fena yapıyo :D

yok yaw , yivsiz ve saçmalı olması lazım trap için başka türlü olmaz ;)

a.s ya bu arad ben unutum karsdan yola çıkarken methe hocanın 7/24 deki herkese selamı var 1 kaç güne aramızda olur

discovery-V8' Alıntı:
Delimisiniz olm, köy yerinde takır takır , hepimizi toplarlar ergenekon merkgenekon mühimmat vb. diye Derdimiz anlatana kadar 3 yıl yatarız içerde ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Abi valla Mustafa abi kendisi dedi ben bişi demedim :smiley:)
Bişi olmuyormuş demek ki :smiley:

SDC' Alıntı:
Biraz da gülelim köşesi ;D ;D ;D

Demek ben arazi vitesinin yerini bilmiyorum he ;D ;D ;D

ha ha ha ha tamamen kafam başka yerde olduğu için karıştırmışım soruda.
cc nedir beygir nedir biliyoruz heralde. Beygir Defender'da olmayan mesela.. :-*
Baykuş gibi de kon hemen.. Neyse biz anlaşmıştık zaten sorun yok, sen gül :-* :-*

saçmasi yok.
en azindan yerli yok. ırhal var. ama randiman yok açma açisi falan kullanan arkadaşlar memnun kalmadi.

RedlinE' Alıntı:
saçmasi yok.
en azindan yerli yok. ırhal var. ama randiman yok açma açisi falan kullanan arkadaşlar memnun kalmadi.

Çok tesirsizdir zaten evet.
Abi ama geçen poligonda denedim, inanılmaz bi menzili var yahu T14'ün. (tek kurşun olarak)

fastjunkie' Alıntı:
Çok tesirsizdir zaten evet.
Abi ama geçen poligonda denedim, inanılmaz bi menzili var yahu T14'ün.

Onur,yivli şok takılmıştır.
Yoksa yivsizlerin etkili menzili üç aşağı beş yukarı aynıdır ;)
Ama yasak olan yivli şok takarsan baya bi menzil artışı oluyor.

Neyle atiyosun siyah fiseklerle ısabetli atişlar yapabilirsin. zuberle falan atiyosan muralini bozma sabitlesen bile odakliyamazsin.

t 14 bizimkilerle atmiş.
Birde şu vivli şok olayini çok tartiştik. karar bir işe yaramiyor neden?
kurşun zaten namlunun ucuna gelene kadar hizina ulaşiyor namlunun ucunda donmeye çalişiyor orda kayip olusuyor. ha derseniz yerli fiseklerde isabet atti anlarim ama menzil artmaz azalir abicim.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Onur,yivli şok takılmıştır.
Yoksa yivsizlerin etkili menzili üç aşağı beş yukarı aynıdır ;)
Ama yasak olan yivli şok takarsan baya bi menzil artışı oluyor.

Yok yeni almışlardı sahipleri. Standart halde fabrikadan çıktığı gibi.

RedlinE' Alıntı:
Neyle atiyosun siyah fiseklerle ısabetli atişlar yapabilirsin. zuberle falan atiyosan muralini bozma sabitlesen bile odakliyamazsin.

Bilmiyorum neydi fişekler 5 el falan sıktım. Zuber değildi ama. Zuberi ben de bıraktım, namlunun içini balçık yapıyor.
En son YAF Cheddite denedim, gayet hızlı trapta, namluyu da batırmıyor..

RedlinE' Alıntı:
t 14 bizimkilerle atmiş.
Birde şu vivli şok olayini çok tartiştik. karar bir işe yaramiyor neden?
kurşun zaten namlunun ucuna gelene kadar hizina ulaşiyor namlunun ucunda donmeye çalişiyor orda kayip olusuyor. ha derseniz yerli fiseklerde isabet atti anlarim ama menzil artmaz azalir abicim.

Ancak yivli kurşun olursa abi, namlu içinde dönmeye başlayıp, şokta da son hızını alabilir. Ama abartı menzil olacağını sanmıyorum.

onur çok girme işin içine butce meselesi
sonra bunlardan da istersin.

IMAG0073.jpg

aa12_FRAG-12_Grenade.jpg

aracım 93 model defender orta aktarma kutusundan yağ sızıyordu ustaya götürdüm vidaların geşek oldugunu ve yağın fazla doldurulmuş olduğunu vidaları sıktıklarını söylediler ancak bugun tekrar baktım damlama aynı yerden devam ediyor bu konuda yardımınız olursa sevinirim saygılar....

ahh dostum ahh bunlar hayatin gerçekleri alirken nerden bilecektin sende haklisinn.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR