Ben 30 sene sonra görücem sizleri
Evlilik programlarındaki dedeler nineler gibi çıkacaksınız Tvlere.
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum Esra hanım kızım...." ;D ;D ;D
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum...." ;D ;D ;D
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum Esra hanım kızım...." ;D ;D ;D
Ne alakası var ablacığım
Ben de bireysel yaşam yanlısıyım. Hatta toplumun kalkınmasında en büyük etken bireysellik bana göre.
Ama insan hayatında özellikle yaşlılıkta birini arıyor gözlemlediğim kadarıyla. İster adı evlilik olsun ister arkadaşlık ister sigorta de.. Bu bi gerçek
"Almanyadan arıyorum, ee aylık geliriniz ne kadar ?" ;D ;D ;D ;D
Ne alakası var ablacığım
Ben de bireysel yaşam yanlısıyım. Hatta toplumun kalkınmasında en büyük etken bireysellik bana göre.
Ama insan hayatında özellikle yaşlılıkta birini arıyor gözlemlediğim kadarıyla. İster adı evlilik olsun ister arkadaşlık ister sigorta de.. Bu bi gerçek
"Almanyadan arıyorum, ee aylık geliriniz ne kadar ?" ;D ;D ;D ;D
Uğur Aslan & Songül Karlı - Su gibi - Fox TV , 12.00-15.00 (favorim)
Esra Erol'la Evlen Benimle - ATV, 15.00-17.00
Zuhal Topal'la İzdivaç - Star TV, 15.00-17.00
şaka bir yana evlilik güzel şey ,hele çocuk ,hayal ötesi ama ,çok zor taraflarıda var yahu , yıllar geçtikçe ,alışıyor insan ama sen gel birde çekene sor ,bu güzelliği ;D ;D ;D