7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,547
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
evet hocam sana katılıyorum ama, bir daha dünyaya gelsem en iyi bekar olurdum bugünki tecrübelerimle ve sermayemle tabii ;D ;D ;D

Bu açıdan seni takdir ediyorum, en azından k.ç.n ayrı başın ayrı oynamıyor ;D ;D ;D

Düşünceni samimi olarak ifade edebiliyorsun ama böyle yaşamayı tercih ediyorum diyorsun, buna kim ne diyebilir ki ;)

Hayatımız tercihlerimiz değil mi ::smiley:

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yanlız atladığın bir konu var yaş ilerledikçe ,beraber olacağın insanları çekmek zorlaşıyor ,karşı taraf içinde aynı ,gençken ,kolay olan her şey ,orta yaşta çok zorlaşıyor ;) ;)

burda da düşüş eğrisi olayı giriyor ;D

naci abi sen ne düşünüyorsun ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bu açıdan seni takdir ediyorum, en azından k.ç.n ayrı başın ayrı oynamıyor ;D ;D ;D

Düşünceni samimi olarak ifade edebiliyorsun ama böyle yaşamayı tercih ediyorum diyorsun, buna kim ne diyebilir ki ;)

Hayatımız tercihlerimiz değil mi ::smiley:

tabiki ben her zman söyledim ,19 yaşında evlendim ( bok var sanki) ,ama şimdiki kafamla masaya yatırınca ,çok kaçırdığım şeylerde oldu hayat ve yaşam adına ,ama kazandıklarım çok fazla olduğu için masayı terk etmedim , birlikteliğe devam bu saaten sonrada terk etsem ne olacak ki, yeni nesil ,yeni modellerden ben anlayamıyorum , tamiri zor,masraflı ,parçası bir ton para, hele hele geri iadesi ( PAHA BİÇİLEMEZ ) ;D ;D ;D ;D, bu arada çocuklu boşanmak ile çocuksuz boşanmak arasında çookk fark var dikkatinizzi çekerim kızlarr ;)

Konuyu kapatalım artık :smiley:

Herkes istediği gibi yaşıyor zaten ;)

Ben yine k.çıyanın gazıyla aklıma eseni söyledim ama düşüncelerim bazı arkadaşlarımızı kırabilir, sustum :-X

Ama bir ricam var: savunma yapmayın bu konuda :smiley:

En çok da inanmadığınız bir şeyi savunmanız beni deli ediyor uleeeyynn ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
tabiki ben her zman söyledim ,19 yaşında evlendim ( bok var sanki) ,ama şimdiki kafamla masaya yatırınca ,çok kaçırdığım şeylerde oldu hayat ve yaşam adına ,ama kazandıklarım çok fazla olduğu için masayı terk etmedim , birlikteliğe devam bu saaten sonrada terk etsem ne olacak ki, yeni nesil ,yeni modellerden ben anlayamıyorum , tamiri zor,masraflı ,parçası bir ton para, hele hele geri iadesi ( PAHA BİÇİLEMEZ ) ;D ;D ;D ;D, bu arada çocuklu boşanmak ile çocuksuz boşanmak arasında çookk fark var dikkatinizzi çekerim kızlarr ;)

Abicim sen niye boşanıyorsun şimdi durup dururken töbe töbe ;D ;D

konuyu değiştirelim ;D ;D ;D

cihan abi bir gezide kuzu çevirsek :smiley: sen de kesin tertibat falan vardır ;D nasıl yapılır bu iş ??? kampta kafa bir milyonken becerebilirmiyiz :smiley:

böylemi acaba

DSC00990.jpg

DSC00994.jpg

DSC00995.jpg

kuzu.jpg

cihanülker' Alıntı:

Off aynen böle ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu sizin bolu offroad parkurunun oralarda çok güzel yerler vardı , müsait karda yağmıştır ,bir pazar sabahı erkenden çıkıp yapılır veya cumartesi kalmalı küçük bir otelde filan :D

Otel fikri güzel, taa Bolu'ya gidip akşama geri dönemem :-\

bugün hava güneşli sadece gölgelerde kar var onlarda erimeye başladı

biraz daha bekliyelim bence tam olarak kar yağsın yoksa ateş başında anca toto çeviririz donmamak için ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR