7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,534

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
şaka bir yana evlilik güzel şey ,hele çocuk ,hayal ötesi ama ,çok zor taraflarıda var yahu , yıllar geçtikçe ,alışıyor insan ama sen gel birde çekene sor ,bu güzelliği ;D ;D ;D

çevir kazı yanmasın ;D ;D ;D yenge felan deyince paçalar tutuştu tabi ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar hayat paylaşıldıkça güzelleşir ( 20 seneden beri anası ağlayan biri ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Üç kere bekarlık iki kere evlilik hayatı yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim en kötü evlilik en iyi bekarlıktan iyidir. ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
çevir kazı yanmasın ;D ;D ;D yenge felan deyince paçalar tutuştu tabi ;D ;D

valla yavuz bu saaten sonra , alan almış ,satan satmış hesabı ,gelen gideni aratır kesin , yeni gelendede aynı problemler olacak ,aynı şeyleri tekrar yaşa dur ,kendi açımdan ,problem bende ,beni çekecek kadın az bulunur , onun için devam başladığımız yoldan dönmek yok , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yuhhh diyorum ,yılbaşında rus revüsü yapacağız ;D ,sen şimdi onada gelmessin ;D

Bu 7/24'ün dışarıya kapalı olması da bize yaramış haa belli oldu ;D ;D ;D ;D ;D
Adama boşuna proje yönetim demediler tabi :smiley:))))

cihanülker' Alıntı:
yoksa sen tek çocukmusun ,yada tek kız ailenin ??? ;D

Evet bir kardeşe 12 yaşında sahip oldum ama bundan değil be abicim anti-paylaşımcı oluşum :D :D

Bireysellik olgusunun fazla gelişmiş olmasından, yetiştirilme tarzından ;)

cihanülker' Alıntı:
evet hocam sana katılıyorum ama, bir daha dünyaya gelsem en iyi bekar olurdum bugünki tecrübelerimle ve sermayemle tabii ;D ;D ;D

O da bir yere kadar, Onur'un dediği noktaya geldiğinde progrm program gezmeye başlarsın (evim var arabam var ........ ;D ;D ;D )

hemen ucundan katılıyım ;D

dünyadan güzel kız nesli tükenmeye başladığında birine bağlanırım yoksa hiç gerek yok ;D ;D ;D ;D yoksa hep kendinden ödün verdikçe bunun adı birliktelik olmuyor ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
O da bir yere kadar, Onur'un dediği noktaya geldiğinde progrm program gezmeye başlarsın (evim var arabam var ........ ;D ;D ;D )

işte hocam , hayat cizgisinin düşüş eğrisini iyi yakalamak lazım ;D, çizgi aşağıya doğru ivmelenmeye başlarken evleneceksin ;D ;D ;D, yoksa tekrar tekrar yeniden başlarsın , hayata ;D

cihanülker' Alıntı:
işte hocam , hayat cizgisinin düşüş eğrisini iyi yakalamak lazım ;D, çizgi aşağıya doğru ivmelenmeye başlarken evleneceksin ;D ;D ;D, yoksa tekrar tekrar yeniden başlarsın , hayata ;D

Bunu anlayabilirim. :D :D :D :D

altug onaran' Alıntı:
hemen ucundan katılıyım ;D

dünyadan güzel kız nesli tükenmeye başladığında birine bağlanırım yoksa hiç gerek yok ;D ;D ;D ;D yoksa hep kendinden ödün verdikçe bunun adı birliktelik olmuyor ;D ;D ;D

yanlız atladığın bir konu var yaş ilerledikçe ,beraber olacağın insanları çekmek zorlaşıyor ,karşı taraf içinde aynı ,gençken ,kolay olan her şey ,orta yaşta çok zorlaşıyor ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR