7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,988

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ben 30 sene sonra görücem sizleri :smiley:
Evlilik programlarındaki dedeler nineler gibi çıkacaksınız Tvlere.
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum Esra hanım kızım...." ;D ;D ;D

aynen, umut amcayla, sevtap teyzenin , adayları ,konyadan ,urfadan ,almanyadan ,ikide oynarlar karşılıklı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen, umut amcayla, sevtap teyzenin , adayları ,konyadan ,urfadan ,almanyadan ,ikide oynarlar karşılıklı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hahahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dur dur Umut abinin gelecekteki hali varmış zaten burada

;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum...." ;D ;D ;D

Tam bir kız düşüncesi (kız arabasından geliyor ;) )

Evliliğe sigorta gözüyle bakmayalım :mad:

Allahbilir ilerde çalışmıycam, evimin adamı olucam da dersin sen ;D ;D ;D

Sabah sabah açtırma kutuyu, söyletme kötüyü ;)

cihanülker' Alıntı:

fastjunkie' Alıntı:
"Evim var arabam var, offroyt merakım var ama dizlerim dolayısıyla yapamıyorum, kalan ömrümü paylaşmak için bir hayat arkadaşı arıyorum Esra hanım kızım...." ;D ;D ;D

Evlilik programlarını seyredenler nasıl biliyor ;D ;D

SDC' Alıntı:
Tam bir kız düşüncesi (kız arabasından geliyor ;) )

Evliliğe sigorta gözüyle bakmayalım :mad:

Allahbilir ilerde çalışmıycam, evimin adamı olucam da dersin sen ;D ;D ;D

Sabah sabah açtırma kutuyu, söyletme kötüyü ;)

Ne alakası var ablacığım :smiley:
Ben de bireysel yaşam yanlısıyım. Hatta toplumun kalkınmasında en büyük etken bireysellik bana göre.
Ama insan hayatında özellikle yaşlılıkta birini arıyor gözlemlediğim kadarıyla. İster adı evlilik olsun ister arkadaşlık ister sigorta de.. Bu bi gerçek :smiley:
"Almanyadan arıyorum, ee aylık geliriniz ne kadar ?" ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ne alakası var ablacığım :smiley:
Ben de bireysel yaşam yanlısıyım. Hatta toplumun kalkınmasında en büyük etken bireysellik bana göre.
Ama insan hayatında özellikle yaşlılıkta birini arıyor gözlemlediğim kadarıyla. İster adı evlilik olsun ister arkadaşlık ister sigorta de.. Bu bi gerçek :smiley:
"Almanyadan arıyorum, ee aylık geliriniz ne kadar ?" ;D ;D ;D ;D

Aklı başında adam gördünmü sen o programlarda? ;D ;D ;D Genci yaşlısı hepsi sıyrık, sağlam adamın ne işi var oralarda kardeşim ;D

discovery-V8' Alıntı:
Evlilik programlarını seyredenler nasıl biliyor ;D ;D

Valla seyrediyorum ;D ;D

Uğur Aslan & Songül Karlı - Su gibi - Fox TV , 12.00-15.00 (favorim)
Esra Erol'la Evlen Benimle - ATV, 15.00-17.00
Zuhal Topal'la İzdivaç - Star TV, 15.00-17.00

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar hayat paylaşıldıkça güzelleşir ( 20 seneden beri anası ağlayan biri ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yenge bunu gürürse ;D ;D ;D ;D anası ağlayan ha ;D ;D ;D Gel ben seni ağlatayım ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar hayat paylaşıldıkça güzelleşir ( 20 seneden beri anası ağlayan biri ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Küçüklükten beri kendime ait hiçbirşeyi paylaşmayı sevmem ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.