7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,809
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
.................
ama 110 her zaman 90 dan daha avantaşlıdır
Örnek 35" lerle Naci abinin geçtiği yerde 38" lerle disconun 4 tekeri boşta kalması gibi :smiley:

Bunu ben hep söyledim zaten , ama jakuzi farklı orada burun üstü girip ters dönmek gerekiyor, her tafaf kaya, büyük lastik ve kısa araç olmazsa dönemezsin, sıkışır kalırsın içeride kenarlar 1-1,5 metre .

Nacinin geçtiği yerde bende 35 vardı 38 olsa çıkabilirdim belki (belki çünkü emin değilim, Nacinin araç muhteşem) ama denemediğim şeyde idda etmem. yakından gördüm orayı her yiğidin harcı değildi çıkmak ;)

Etiketler

meriçbager' Alıntı:
Birader hemen korktun orada ben 10 metre gerilir kaptırdımmı 5 metrede havaya fazla yükselmiş olurum

Umut denedi onu , 4 kişi ön camdan düşüyorlardı duvara çarpınca ;D ;D ;D

Şu konuyu değiştireyim

th_20091213135611.jpg

altug onaran' Alıntı:
nnnneeeeeeyyyyyyy umut abi orayı denedi mi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kesin yeşilin etkisinde yapmıştır ;D ;D ;D

Videoları saklıyor yada sildi , ben çektim ama onun makinasıyla, ortada yok videolar noolduysa kayboldu ;D ;D

Cihan Bunu seyredince bence 100 le fazla uğraşma :( Bu araç ağır araziye gelmez. Valla 80 daha güzel. Çok büyük ve ağır kardeşim bu araç kıçı çok uzun, esnemesi yeterli değil, ne takarsan tak daha fazla esnemeyecek.

http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=NnZuSm04cWuRpbXdWYkk&shotts-100-series-roklimo-video-double-ledge

adamlar gezide son noktayı koymuşlar kuzu çevirmeyle

bu işten anlayan varsa bir gezide bizde yapalım ;D ;D ;D

düşündüm de bizim ekibe kuzu yetmez ;D ;D ;D

buzağı falan çevirmemiz lazım ;D ;D ;D ;D (umut abinin durumuna göre değişiklik gösterebilir ;D ;D ;D ;D ;D )

altug onaran' Alıntı:
düşündüm de bizim ekibe kuzu yetmez ;D ;D ;D

buzağı falan çevirmemiz lazım ;D ;D ;D ;D (umut abinin durumuna göre değişiklik gösterebilir ;D ;D ;D ;D ;D )

;D ;D ;D ;D Umut gelirse buzağıda yetmez ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR