7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,706

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Sahibi çok basıyorum diye söyleniyordu ;D ;D ayağım tabandan çıkacak nerdeyse ancak bukadar gidiyor işte ;D
Ya abi defender rampasınıda hatırlarsın o rampayıda benzinliler çıkamamıştı sonra gittik rampayı çıktık geldik ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Evet ya şeytan diyorki Adanada defenderle git Ankarayada uğra bu çukürları geç :eek: :eek: ;D

Yavuz bizi tahrik ediyor, bak ben çabuk dolmuşa gelen biriyim söylemedi demeyin, şimdi oralarda olsaydım atmıştım kendimi çukura ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Low abicim low , hi nerde yürüsün balçığın içinde ;D

Bir dahaki sefere L2 kalkış ve L2 de gaza basrak dene. Tümseğe hızlı gir bırak biraz hoplasın. Çıktı çıktı, çıkamadı Yunus yakar orada ;D

ufukozkan' Alıntı:
bunun karşıdan discoyla olanı var :smiley:

Aradaki fark görünüyor her iki yönden giriş çıkış var burada ;D Çukurların ozamanki durumuda görünüyor ;D

th_101_6109.jpg

th_101_6110.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Bir dahaki sefere L2 kalkış ve L2 de gaza basrak dene. Tümseğe hızlı gir bırak biraz hoplasın. Çıktı çıktı, çıkamadı Yunus yakar orada ;D

Zaten öyle L3 bayılıyor, L1 batıyor, L2 Tam gaz ancak bukadar ;D

meriçbager' Alıntı:
Yavuz biz bu araba yakma iddası bizde ilk değil biz o iddayı çok yaptık ama araba yakmadık yürek yaktık

fastjunkie' Alıntı:
Abi lütfen gelin. Hertürlü konaklama + yakıt yol masrafı benden.
;D ;D ;D

Başımın üzerinde yerleri var , Buyursunlar gelsinler ama tavsiye etmiyorum, Ufuk abi bilir kaç defa söyeldim videoya bakıp aldanmayın diye , jakuzi içinde aynı şeyi söylemişti kendisi içine girince insan ben ne yaptım diye düşünüyor ;D ;D

meriçbager' Alıntı:
Sağol teşekkürler bu maddiyat meselesi değil. Zaman imkan meselesi

Maddiyat değil abi olay, teşvik.
Adam o kadar diyor çıkılmaz diye.. :smiley:
Yunus abi de çok iddialı ama daha 1 kere göremedik onu da, artık parkurlarda görmek istiyoruz sizi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.