7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,614
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Bak okudukça sinirleniyorum :mad: :mad:

Mesajını siler misin, sen yazmamış ol, ben okumamış olayım, ok ???

Bu konu kapanmıştır :smiley:

tamam anladım vazgeçmemişsin ;D ;D kafa göz sağlamken daha fazla yazmayayım ben ;D

Etiketler

Köylüler yağmur duasına çıkmış imam bu yağmur yağmaz siz bu işe inanmıyorsunuz demiş. Olurmu hocam nerden çıkarıyorsun bunu demişler inanıyoruz.
-Hani demiş bir kişide bile şemsiye yok.

acemi80' Alıntı:
Köylüler yağmur duasına çıkmış imam bu yağmur yağmaz siz bu işe inanmıyorsunuz demiş. Olurmu hocam nerden çıkarıyorsun bunu demişler inanıyoruz.

Hocam defender şemsiyeden sayılırmı ? her nekadar içeri biraz su alsada ;D

acemi80' Alıntı:

hocam olurmu yav , arabada bile 2 tane var . ;D ;D ;D ;D ;D ,inanmaz olurmuyuz yavvv

cihanülker' Alıntı:
ya sevtap ne işin var , o yolda defenderda ,gel bana ,minibar ,internet,televizyon ,salon salomanje gidersin işte
Cihan la gidersen ,DVD falan yanınıza alın,
Yavuzla gideceklerde kulak tıkacı alabilir ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ya ben bunların ne işe yaradığını bile bilmiyorum, biri bana anlatabilir mi ???

Boşver anlatırım ben sana malzeme gelince sen telsizin parçalarını topla bir poşete koyda kaybolmasınlar ;D ;D

50 cm anten ,ütündeki antenden biraz daha uzun olan verimli bir anten. 40 tl.

Mayk ,telsizi yerinden oynatmadan ,sonradan bağlanan konuşma aparatı,sadece telsiz araca bağlıyken fazla kabloyla uğraşmamak için aldığımız bir parça yok ben telsizi elime alıp konuşurum diyorsan gereksiz. 35tl civarı gelecekmiş

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Cihan la gidersen ,DVD falan yanınıza alın,
Yavuzla gideceklerde kulak tıkacı alabilir ;D ;D ;D

tıkaç bile az gelir, palto, battaniye, şemsiye,yağmurluk ve atkı şart. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hadi be kalorifer çalışmıyormu leyn ,arabada ???
Cihan arazi aracı olduğu için bütün fazlılıkları sökmüşler ;D ;D ;D
Olsa bile zaten arızalıdır ;D ;D ;D
Satılıktaki ilanları görmüyormusun ,çift çorum kaloriferli ;D ;D ;D
en son renault 12 lere takıyorduk ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Hocam üzme bizi ne olur, zorla mı geliyoruz, güle oynaya davetini kabul ettik :smiley:

Hala neden bilet almadın o zaman diyorsan sadece tedbir...

Olabilecek değişikliklere karşı en son saate kadar beklemek istedim ;)

Hiç bişe bulamasam bile Elizabeth ile gelmeyi göze alırım :smiley:

Ben çantamı bile hazırlamaya başladım...

cihanülker' Alıntı:
hadi be kalorifer çalışmıyormu leyn ,arabada ???

Çalışıyor nedemek çalışmıyor, defender bu borumu? ;D ;D ;D içi hem boş hem yalıtımsız hemde salon salomanje olunca o çalışma pek sonuç vermiyor ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
50 cm anten ,ütündeki antenden biraz daha uzun olan verimli bir anten. 40 tl.

Mayk ,telsizi yerinden oynatmadan ,sonradan bağlanan konuşma aparatı,sadece telsiz araca bağlıyken fazla kabloyla uğraşmamak için aldığımız bir parça yok ben telsizi elime alıp konuşurum diyorsan gereksiz. 35tl civarı gelecekmiş

Benim telsizim araca bağlanmıyor ki :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR