7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,619
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Cihan arazi aracı olduğu için bütün fazlılıkları sökmüşler ;D ;D ;D
Olsa bile zaten arızalıdır ;D ;D ;D
Satılıktaki ilanları görmüyormusun ,çift çorum kaloriferli ;D ;D ;D
en son renault 12 lere takıyorduk ;D ;D ;D

Aslanım senin 31 lastiği sokamdığın araca biz 5 adet 38 ve 5 adet jant koyuyoruz ayrı ayrı, yanınada 9 köpek 11 avcı sığıyor ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
tıkaç bile az gelir, palto, battaniye, şemsiye,yağmurluk ve atkı şart. ;D ;D
72-73 Ankarada üniversitede okuduğumuz yıllardı şubat tatilinde anadol arabası olan bir arkadaşım beraber gidelim ben seni alırım dedi sabah bir geldi üzerinde çift kat pardüsü, eldiven boynunda atkı pantolonun altından pijama görünüyor, başında takke, bu ne hal dedim. Valizinde kirli temiz ne kadar giyecek varsa giy dedi.
Titreyerek yaptığımız O yolculuğu hatırladım.

acemi80' Alıntı:
72-73 Ankarada üniversitede okuduğumuz yıllardı şubat tatilinde anadol arabası olan bir arkadaşım beraber gidelim ben seni alırım dedi sabah bir geldi üzerinde çift kat pardüsü, eldiven boynunda atkı pantolonun altından pijama görünüyor, başında takke, bu ne hal dedim. Valizinde kirli temiz ne kadar giyecek varsa giy dedi.
Titreyerek yaptığımız O yolculuğu hatırladım.

Hocam ben kutup Ayısı olduğumdan bana çok koymuyor ama herkes kaldıramaz defenderi., o yüzden çorum kaloriferi takıyorlar. Aslında var bende çiftli bir çorum kaloriferi zaman bulabilirsem bağlarım hafta sonuna kadar.

Ben çilekeşle kış geçirmedim ama aldığımda kış sonu idi Antalyadan Osmaniyeye o dağları aşarken hiçte soğuk gibi gelmedi aksine yeteri kadar sıcaktı. Yazılanlar üzerine o günü hatırladım ;)

acemi80' Alıntı:
Ben çilekeşle kış geçirmedim ama aldığımda kış sonu idi Antalyadan Osmaniyeye o dağları aşarken hiçte soğuk gibi gelmedi aksine yeteri kadar sıcaktı. Yazılanlar üzerine o günü hatırladım ;)

Hocam iş ilk yarım saat , ondan sonra totoya sıcak hava üfleme tertibatı devreye giriyor zaten sıkıntı kalmıyor ;D ;D , D90 ve 88 inch Serieslerde sorun yok onların ikinci kapı gibi hava alma yeri yok ;D ;D , iç hacmi çok büyük değil çabuk ısınıyor.

Defenderde Koltuğun altında eksoz , tam orta bölümde şanzıman, sağ koltuk altında arazi şanzımanı var, yola çıkınca hepsi ısınıyor alüminyum sağolsun dışarıda ne varsa içeriye verdiğinden sorun kalmıyor ;D ;D Yazın tabanda saç kavurma , kışın ilk yarım saat dondurma yapmak mümkün ;D ;D Mesela biraları soğutmak için buzdolabı yerine defenderin içi tercih edilebilir ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bana uyar,
benim büyük kızın mezuniyetine yetişiriz dimi,
daha ilkokul 4 te ;D ;D ;D

Haaa tamam o zaman banada uyar, çilekeşe 6 ileri şanzuman takmış olurum o güne kadar. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam iş ilk yarım saat , ondan sonra totoya sıcak hava üfleme tertibatı devreye giriyor zaten sıkıntı kalmıyor ;D ;D , D90 ve 88 inch Serieslerde sorun yok onların ikinci kapı gibi hava alma yeri yok ;D ;D , iç hacmi çok büyük değil çabuk ısınıyor.

Defenderde Koltuğun altında eksoz , tam orta bölümde şanzıman, sağ koltuk altında arazi şanzımanı var, yola çıkınca hepsi ısınıyor alüminyum sağolsun dışarıda ne varsa içeriye verdiğinden sorun kalmıyor ;D ;D Yazın tabanda saç kavurma , kışın ilk yarım saat dondurma yapmak mümkün ;D ;D Mesela biraları soğutmak için buzdolabı yerine defenderin içi tercih edilebilir ;D ;D

:D :D :D Bunları caponlar duysada zararı yok

discovery-V8' Alıntı:
Aslanım senin 31 lastiği sokamdığın araca biz 5 adet 38 ve 5 adet jant koyuyoruz ayrı ayrı, yanınada 9 köpek 11 avcı sığıyor ;D ;D
;D ;D ;D ;D
Şunlara bakyaa ben gelebilsem defenderin bagajına bile razıyım ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
:D :D :D Bunları caponlar duysada zararı yok

Hocam Gerçekleri söylüyoruz hepsi alacak nasılolsa birertane bu arazi şeysi bunun lükse işi olmaz, çalışmayan parçasıda olmaz herbirşeyi çalışır japon standardında olmasada çalışır ;D ;D

geçen hafta beni görmeliydiniz basınçlı su makinesiyle bir daldım içine iç tavan döşemesinden başlayıp tabandan çıktım, köpüklü fırçayla birgüzel fırçaladım içini bide duruladım mis gibi, yarım saat sonra içi kurumuştu. japonlara 2 damla su girince kokusu aylarca çıkmıyor sevtaba sorun isterseniz. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR