7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,634
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bana uyar,
benim büyük kızın mezuniyetine yetişiriz dimi,
daha ilkokul 4 te ;D ;D ;D
Bak şimdi takılacak adam arıyorsun yaza kadar işlerimi düzeltemessem zate hemen 500m arkamda yuvacık barajı var oraya atarim kendimi ;D ;D ;D

Etiketler

Mesela böyle bişey defenderde olmaz olamaz ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40972.0;topicseen

acemi80' Alıntı:
Haaa tamam o zaman banada uyar, çilekeşe 6 ileri şanzuman takmış olurum o güne kadar. ;D ;D ;D
Hocam sendemi yani ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sende gül bakalım
abin yuvacığa gelsin bana uğramasın sen izmitten geç bana uğrama
soracam ben size :mad: ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hadi yav o zaman yaza yapalım bir organize bende defenderle geleyim kapıdağ yarım adasının etrafından dolaşalım :smiley:

Yunus, organizasyon için yazı beklemeye de, taa Kapıdağ'a gitmeye de gerek yok, yaparız İst-İzmit arasında günübirlik birşeyler.
Ama Kapıdağ'ın etrafını dolaşmak da çok iyi fikir yaw. Temmuz diyelim mi?

valla en son dereden yavuzu çekeceğim diye 5-6 dak suda kalmıştım ,karadeniz turuna çıkmama 2 gün var diye , içine koydum 3000 watlık elektirikli radyatörü ,sabaha kupkuru gibiydi ama arabadan çaydanlık gibi buhar çıkıyordu ,benim komşular tuhaf tuhaf bakıyorlardı arabaya

Örnekler çoğaltılabilir ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43996.0

;D ;D ;D Gerek yokki zaten arazi aracı değilmi ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43888.0

discovery-V8' Alıntı:
Mesela böyle bişey defenderde olmaz olamaz ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40972.0;topicseen
sabah herkesten önce kalkılır,sessizce kaput açılır,( ortalıkta elinde fotoğraf makinesi olan bir capon olabilir çünkü )
bütün seviyeler kontrol edilir ,gerekli yağlama yapılır vb. vb. ;D ;D ;D
Disco 1 le Defender alt yapısı aynıydı dimi ;D ;D ;D

Takma kafana bizde heryer uğulduyor zaten ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43941.0

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sabah herkesten önce kalkılır,sessizce kaput açılır,( ortalıkta elinde fotoğraf makinesi olan bir capon olabilir çünkü )
bütün seviyeler kontrol edilir ,gerekli yağlama yapılır vb. vb. ;D ;D ;D
Disco 1 le Defender alt yapısı aynıydı dimi ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

distribütör sorunuydu ama kendi başına halladebilmende güzel bişey ;D ;D Sende olsaydı s..mıştık dağın başında ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
istersen discovery bölümlerine bir göz at ,çok bulursun bu konudan tipik hastalığıdır ,sağdan veya soldan tıkanır ,bazende suratına tükürür gibi soğuk buhar atar ;D ;D ;D ;D ;D

Disco II ama onlar , Biz defenderden bahsediyoruz ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hocam sendemi yani ;D ;D ;DSende gül bakalım
abin yuvacığa gelsin bana uğramasın sen izmitten geç bana uğrama
soracam ben size :mad: ;D ;D ;D ;D

biz izmite geldik cihan abiyle aradık seni ve iki gece kaldık kamp yaptık daha da bişey demiyorum

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

distribütör sorunuydu ama kendi başına halladebilmende güzel bişey ;D ;D Sende olsaydı s..mıştık dağın başında ;D ;D

niye öyle diyosun yavuz abi caponlara bişey olsa onurun kasaya koyar öyle çekerdik ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri