Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
hocam zaten araçlarda herkesin elinde telsiz olucak gibi ;D
hocam zaten araçlarda herkesin elinde telsiz olucak gibi ;D
acemi80' Alıntı:Hazırlıkların tamamlanması adına aklınıza gelen şeyler varsa tartışalım. Bu arada telsizcilerimiz Araç ve el telsizlerinde kullanılacak kanalları belirlesinler.
fastjunkie' Alıntı:Hocam benim PMR ı alayım yani öyle mi ??
Bir de pazar günkü buluşmada, cumartesi sabahı çok erkenden çıkılabilir diye konuşuyorduk, en son ne dendi bilmiyorum.
fastjunkie' Alıntı:Hocam benim PMR ı alayım yani öyle mi ??
Bir de pazar günkü buluşmada, cumartesi sabahı çok erkenden çıkılabilir diye konuşuyorduk, en son ne dendi bilmiyorum.
yunus bager' Alıntı:Hoşbulduk Bandırma yazın iyide bu aylarda hiç çekilmiyor rüzgari bıktırıyor insanı
Nası yani sendemi bandırmadansınbenim 6 yıllık ikinci vatanım
![]()
![]()
altug onaran' Alıntı:cuma günü sabah olarak konuşuldu diye hatırlıyorum ben
sen kafaya fazla darbe aldın galiba ;D ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Yok yahu, cumartesi denmiyor muydu ??
acemi80' Alıntı:Hazırlıkların tamamlanması adına aklınıza gelen şeyler varsa tartışalım. Bu arada telsizcilerimiz Araç ve el telsizlerinde kullanılacak kanalları belirlesinler.
nkurtkaya' Alıntı:Bandırma'lıyım ben.
ufukozkan' Alıntı:Hocam yapmadıysanız yapın ;
Kanal seçimi türkççe kitapcıkda var
ordan İtalya yı seçin AM/FM çıkışı 4w olması için
Kanal FM 25 veya 31
ufukozkan' Alıntı:Balıkesir Bandırma maçını biliyomusun![]()
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar size bir son dakika haberi vermem gerekiyor![]()
![]()
![]()
,, bu pazartesi ,önce ankarada ,sonra antalyaya kayan yönetim kurulu toplantım , pazartesi günüde yapılmayıp ,cumartesine ankarada yapılacakmış ,mış diyorum çünki benim dışımda gelişiyor ,ama kaçma planlarım devam etmekte ,inşallah bir aksilik çıkmaz ,çarşambaya kadar kesin netleşir
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar size bir son dakika haberi vermem gerekiyor![]()
![]()
![]()
,, bu pazartesi ,önce ankarada ,sonra antalyaya kayan yönetim kurulu toplantım , pazartesi günüde yapılmayıp ,cumartesine ankarada yapılacakmış ,mış diyorum çünki benim dışımda gelişiyor ,ama kaçma planlarım devam etmekte ,inşallah bir aksilik çıkmaz ,çarşambaya kadar kesin netleşir
ufukozkan' Alıntı:nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D c tesi yön kur toplantısımı olurmuş C tesi komseri nerden bulacaksınız![]()