cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
kerimmmmmm foto yokmu fotooo
kerimmmmmm foto yokmu fotooo
Bunda hiç şüpe yok bizzat şahidim ;D ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Direk yolardım yazanı ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Onur kıvırmk öyle veya böyle savaşıyoruz rezaervasyonu yaoalım hatta cumarteside olabilir
discovery-V8' Alıntı:Emrah ve Altuğ çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Tamponda yakışmış
altug onaran' Alıntı:sağol abi
yarın arka yayların üst yuvalarının dış tarafına set yapıcaz gibi lastik en alt konuma geldiğinde yay tamamen açılıyor ve 1.5-2 cm gibi bir kısım tablada kalıyor acaba bir esnemede yay atarmı diye düşünüyoruz
yunus bager' Alıntı:Neyse konuyu değişelim
Kerim abi ne oldu 45 dakikada 2" yükseliyordu pajero görelim fotoları
cihanülker' Alıntı:yok yok ,gıcırdamaz koltukları yatırmayacağımız için ,yavuz kamyonetle gelirim dedi malzemeleri onun kamyonete koyarız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Onur kıvırmk öyle veya böyle savaşıyoruz rezaervasyonu yaoalım hatta cumarteside olabilir
fastjunkie' Alıntı:Abicim ben oraya koymam eşyalarımı. Gittikten 1 gün gelir Yavuz bi anca. Oralarda eşyasız ne yapacaz sonra ;D ;D
Abi ses seda yok sizden valla. Pazar uyuyor bana cumartesi sınavım var. Son derece güzel bir yer. Gidelim işte 10 da, savaşalım.
emrahmarti' Alıntı:Tampon için tekrar teşekkür ederim abi.
discovery-V8' Alıntı:Bana her an uyar şimdi de hemen gidelim teketek kapatalaım sahayı ;D ;D
Ben gelirim, ucunda Land cı boyamak var ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:hadi kelebekler korkmayın yaaa boyalar çıkıyor. Bişi diyin de yarın rezervasyonu yapıp kapora yatırayım......
discovery-V8' Alıntı:Bir gün önceden çıkarım sorun kalmaz canım merak etme gerekirse 6,5 kwa jeneratörde getiriyorum ,lüksünüz bozulmasın diye ;D ;D ;D
Bana her an uyar şimdi de hemen gidelim teketek kapatalaım sahayı ;D ;D