7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,687

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onur kıvırmk öyle veya böyle savaşıyoruz rezaervasyonu yaoalım hatta cumarteside olabilir

discovery-V8' Alıntı:
Emrah ve Altuğ çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Tamponda yakışmış ;)

sağol abi

yarın arka yayların üst yuvalarının dış tarafına set yapıcaz gibi lastik en alt konuma geldiğinde yay tamamen açılıyor ve 1.5-2 cm gibi bir kısım tablada kalıyor acaba bir esnemede yay atarmı diye düşünüyoruz

altug onaran' Alıntı:
sağol abi

yarın arka yayların üst yuvalarının dış tarafına set yapıcaz gibi lastik en alt konuma geldiğinde yay tamamen açılıyor ve 1.5-2 cm gibi bir kısım tablada kalıyor acaba bir esnemede yay atarmı diye düşünüyoruz

Retainer yapacaksınız ona, bende ölçüleri vardı ama dur sana link atayım lazerciye kesitirp 2 delik açıcaksın ona yeter.

yunus bager' Alıntı:
Neyse konuyu değişelim
Kerim abi ne oldu 45 dakikada 2" yükseliyordu pajero görelim fotoları ;) ;)

Yunus 10 senede araç 4 cm düşmüş veya ,torsiyondan oynamışlar.
biz 6 cm yükselttik,orjinal + 2 cm oldu ,
aracın görüntüsü bozulacağı için daha fazla devam etmedik,

Tam foto yok,sadece arka 32' sığdırabilirmiyizin fotosu var şimdi koyarım,
Ellerim yağlıyken çekemedim ;D ;D ;D

bu arada benim araca 33 denemeye karar verdim ,33 de rahat sığacak gibi.

cihanülker' Alıntı:
yok yok ,gıcırdamaz koltukları yatırmayacağımız için ,yavuz kamyonetle gelirim dedi malzemeleri onun kamyonete koyarız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim ben oraya koymam eşyalarımı. Gittikten 1 gün gelir Yavuz bi anca. Oralarda eşyasız ne yapacaz sonra ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Onur kıvırmk öyle veya böyle savaşıyoruz rezaervasyonu yaoalım hatta cumarteside olabilir

Abi ses seda yok sizden valla. Pazar uyuyor bana cumartesi sınavım var. Son derece güzel bir yer. Gidelim işte 10 da, savaşalım.

fastjunkie' Alıntı:
Abicim ben oraya koymam eşyalarımı. Gittikten 1 gün gelir Yavuz bi anca. Oralarda eşyasız ne yapacaz sonra ;D ;D

Abi ses seda yok sizden valla. Pazar uyuyor bana cumartesi sınavım var. Son derece güzel bir yer. Gidelim işte 10 da, savaşalım.

Bir gün önceden çıkarım sorun kalmaz canım merak etme gerekirse 6,5 kwa jeneratörde getiriyorum ,lüksünüz bozulmasın diye ;D ;D ;D

Bana her an uyar şimdi de hemen gidelim teketek kapatalaım sahayı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR