7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,658
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Bir önceki mesajımda birinci cümle (turuncu olan) yokmuş gibi davranabilir miyiz ;D ;D ;D

Iyyggh iğrenç olmuş, ben nasıl kurdum o cümleyi ???

Heç benim janrıma uygun deel :D :D
Abla o mesajı okuduğumda ilk aklıma gelen aynı mesajı Sevtaba yazsaydılar acaba ne olurdu diye düşünüyordum ;D ;D

Etiketler

Yunus sen niye gelmiyosun Ozel sebepler harince kabul etmiyoruz ona gore .... bu iki edecek ucuncuye karismam bak

cihanülker' Alıntı:
yunus sen neden gelmiyorsun kardeş ,gezilere yengem izin vermiyormu yoksa izmit dışına ,hep yoksun yavvv ,sen hadi nejat bir kaç kez geldi sen hiç yoksun ??? ??? ??? ??? ???

ayni anda ayni seyi dusunmusuz :smiley: :smiley: :smiley:

Valla sana ozel muamelemi yapiyolar nedir anlamadim. Ben gelmiyom desem bu herifler kafama .............lar :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Valla sana ozel muamelemi yapiyolar nedir anlamadim. Ben gelmiyom desem bu herifler kafama .............lar :smiley: :smiley: :smiley:

yahu kambersiz düğün olurmu ,yeni içecekler keşfettim ,osmaniyede deneyeceğiz ;D ;D ;D ;D ;D, dermişim ,şaka şaka ,orada aslan sütü olacak benim için sadece kebab ,şalgam,aslan sütü, sonrada gece sürprizi offf ULENNNNNNN ;D ;D ;D ;D geçmiyor günler, bu arada yunustan cevap yok hala

cihanülker' Alıntı:
İSİM DURUM TARİH -- 11 ARALIK CUMA SAAT 12-00 HAREKET BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)
1- onur geliyor Ankara
2- cihan geliyor Ankara
3-kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliyor Ankara
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9-emrah ? ? ?

ARKADAŞLAR GİDİŞ TARİHİMİZ YAKLAŞTI , GİDİLECEK ARAÇLARIDA ,YAVAŞ YAVAŞ BELLİ EDELİM DERİM ,LİSTE OLUŞMAYA BAŞLADI ,8 -10 KİŞİ ARASINDA KALACAĞIZ GİBİ GÖZÜKÜYOR YANİ 3 ARAÇ ;D ;D

Abi benim hala gidiş tarihi belli değil o yüzden birşey diyemiyorum :(

Siz planlarınızı ben gelemeyecekmişim gibi yaparsanız son anda kötü bir süpriz olmaz.

cihanülker' Alıntı:
yunus sen neden gelmiyorsun kardeş ,gezilere yengem izin vermiyormu yoksa izmit dışına ,hep yoksun yavvv ,sen hadi nejat bir kaç kez geldi sen hiç yoksun ??? ??? ??? ??? ???
Benim bonusla monusla işim olmaz (eyvah hanım geldi) ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yunus sen niye gelmiyosun Ozel sebepler harince kabul etmiyoruz ona gore .... bu iki edecek ucuncuye karismam bak
Elimizde olmayan nedenlerle yayına bir süre ara veriyoruz ;) ;)

ufukozkan' Alıntı:
Abi beni ne yapsınlar
land roverden başka bişey bilmem :smiley:
kalabalık yerlerde hiç konuşmam :smiley:
alkol almam :smiley:
yemek yapamam :smiley:
ateş yakamam :smiley:
fotoğraf çekemem :smiley:
beni ne yapsınlar :smiley:)))

SDC' Alıntı:
O'Brothers hayırlı olsun aracınızın yüksek topuklu pabuçları (off-roader bağyan yorumu) ;D ;D ;D

Siz daha neler yaparsınız kimbilir o araca ;)

Arkadaşlar bir de dönüşü yazın da kendimizi ayarlayalım ::smiley:

Sevtap ablacım sağol kızımın yeni pabuçlarını giydirdik. Çok güzel oldu ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap ablacım sağol kızımın yeni pabuçlarını giydirdik. Çok güzel oldu ;D ;D ;D

kız mı ne kızı yaw sen bir yurt dışına git ben onu "ali rıza" yapıcam veya içinde "R" olmayan başka bir isim ;D ;D ;D

Abi beni ne yapsınlar
land roverden başka bişey bilmem :smiley: , binersin benim amiral gemisine öğrenirsin ;D
kalabalık yerlerde hiç konuşmam :smiley:,, zaten sana sıra gelmez benden dert değil ;D
alkol almam :smiley: gerek yok ben senin yerine onuda alırım be kardeş
yemek yapamam :smiley: erkan halleder sana sıra gelmez
ateş yakamam :smiley: onuda hocam çözer
fotoğraf çekemem :smiley: ufuk abi ve yavuz sağolsun hiç durmazlar
beni ne yapsınlar :smiley:))) onada orada karar veririz
[/quote]

yunus sen hele bi gel de biz seni ne yapacağımıza orada karar veririz 2 dak hiiçç merak etme ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR