7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,658
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Ben gelirsem zate direk Adanaya gelirim tabi kar buz olurda connect beni yarı yolda bırakmassa

yahu niye direkt adanaya geleceksin boludan onaran kardeşleri al gel buradan gideriz işte hep beraber ,seni önde oturturum rahat rahat merak etme ,defendere benzemez çok rahattır yani ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
Abi beni ne yapsınlar
land roverden başka bişey bilmem :smiley: , binersin benim amiral gemisine öğrenirsin ;D
kalabalık yerlerde hiç konuşmam :smiley:,, zaten sana sıra gelmez benden dert değil ;D
alkol almam :smiley: gerek yok ben senin yerine onuda alırım be kardeş
yemek yapamam :smiley: erkan halleder sana sıra gelmez
ateş yakamam :smiley: onuda hocam çözer
fotoğraf çekemem :smiley: ufuk abi ve yavuz sağolsun hiç durmazlar
beni ne yapsınlar :smiley:))) onada orada karar veririz
yunus sen hele bi gel de biz seni ne yapacağımıza orada karar veririz 2 dak hiiçç merak etme ,
;D ;D ;D
Abi inşanlah demekten başka çarek yok bende çok istiyorum kısmet

yunus bager' Alıntı:
Benim bonusla monusla işim olmaz (eyvah hanım geldi) ;D ;D
Elimizde olmayan nedenlerle yayına bir süre ara veriyoruz ;) ;)
Abi beni ne yapsınlar
land roverden başka bişey bilmem :smiley:
kalabalık yerlerde hiç konuşmam :smiley:
alkol almam :smiley:
yemek yapamam :smiley:
ateş yakamam :smiley:
fotoğraf çekemem :smiley:
beni ne yapsınlar :smiley:)))

sen oyle zannet gelseydin kendin kendine inanamazdin Garantiiiiiiii :smiley: :smiley: :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Emrah BF lerde nerden çıktı ben mt takacaksınız zannediyordum

Kış geldi, mt'ler ile Bolu'da kışın pek sağlıklı geçmeyeceğine karar verdik. İlerleyen dönemlerde de bir takım jant ile mt yapmayı düşünüyorum. Araçlar uzun yolda yaptığımız için BF mantıklı bir çözüm gibi gözüktü.

yunus bager' Alıntı:
Ben gelirsem zate direk Adanaya gelirim tabi kar buz olurda connect beni yarı yolda bırakmassa

O tarihlerde bu tarafta kar buz olmaz, çok büyük bir süpriz olmazsa

cihanülker' Alıntı:
yahu niye direkt adanaya geleceksin boludan onaran kardeşleri al gel buradan gideriz işte hep beraber ,seni önde oturturum rahat rahat merak etme ,defendere benzemez çok rahattır yani ;D ;D ;D ;D ;D

cihan abi koltuklara yağlı bir deri bakımı yapmak lazım yolda gıcırdamasınlar o kadar yol çekilmez sonra ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
Yok abi ben rahata alışkın değilim Yavuz abinin defenderin herhangibir koltuğuda bana yeter :smiley:)) şaka bi yana benim pilanım biraz farklıydı
ailecek direk adanaya amcama sonrada tek başıma osmanıyeye :smiley:

altug onaran' Alıntı:
cihan abi koltuklara yağlı bir deri bakımı yapmak lazım yolda gıcırdamasınlar o kadar yol çekilmez sonra ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok yok ,gıcırdamaz koltukları yatırmayacağımız için ,yavuz kamyonetle gelirim dedi malzemeleri onun kamyonete koyarız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yok abi ben rahata alışkın değilim Yavuz abinin defenderin herhangibir koltuğuda bana yeter :smiley:)) şaka bi yana benim pilanım biraz farklıydı
ailecek direk adanaya amcama sonrada tek başıma osmanıyeye :smiley:

pardon kardeş ,zaten yavzun defender da ,sadece sağ koltuk var başka yok ;D ;D, bu arada senin plan güzel bomzyalım o zaman ama gel yani bu sefer ekmece yapma artık ,taaa yanına geldik gelmedin ,boluya geldik gelmedin ,ankaraya gelmedin ,eee kardeş onura inanmaya başlayacağım ,yunus abi gelmez ,gelemezzzz derdi inanayımmı ??? ??? ??? ???

yunus sen gel yeter ,yapacak birşeyler buluruz,
Cihan her şeyin açıklamasını yazmış zaten,bana birşey kalmamış, ;D ;D ;D

Madem LR dan başka şey konuşmazsın Sen gel series lll'ü sabaha kadar anlat ben dinlerim. ;D

acemi80' Alıntı:
Madem LR dan başka şey konuşmazsın Sen gel series lll'ü sabaha kadar anlat ben dinlerim. ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:
yunus sen gel yeter ,yapacak birşeyler buluruz,
Cihan her şeyin açıklamasını yazmış zaten,bana birşey kalmamış, ;D ;D ;D
Neyse konuyu değişelim
Kerim abi ne oldu 45 dakikada 2" yükseliyordu pajero görelim fotoları ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
sevtap neden o kısım biraz karışık abicim anlamadımm ??? ??? ??? ??? ???

Akşam en son uçağa bilet alsam bile riskli, yol hali belli olmaz...
Ertesi sabah ilk uçak olabilir ama dur bir bakayım saatlere ::smiley:

yunus bager' Alıntı:
Abla o mesajı okuduğumda ilk aklıma gelen aynı mesajı Sevtaba yazsaydılar acaba ne olurdu diye düşünüyordum ;D ;D

Direk yolardım yazanı ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap ablacım sağol kızımın yeni pabuçlarını giydirdik. Çok güzel oldu ;D ;D ;D

Valla gençler tekrar özür dilerim. Delikanlı gibi hayırlı olsun diyeyim, güzel günlerde kullanın :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
sen oyle zannet gelseydin kendin kendine inanamazdin Garantiiiiiiii :smiley: :smiley: :smiley:

Mesela biz her gezide Ufuğu yeniden keşfediyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR