7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,634
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İSİM DURUM TARİH -- 11 ARALIK CUMA SAAT 12-00 HAREKET BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)
1- onur geliyor Ankara
2- cihan geliyor Ankara
3-kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliyor Ankara
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9-emrah ? ? ?

ARKADAŞLAR GİDİŞ TARİHİMİZ YAKLAŞTI , GİDİLECEK ARAÇLARIDA ,YAVAŞ YAVAŞ BELLİ EDELİM DERİM ,LİSTE OLUŞMAYA BAŞLADI ,8 -10 KİŞİ ARASINDA KALACAĞIZ GİBİ GÖZÜKÜYOR YANİ 3 ARAÇ ;D ;D

Etiketler

ben sedat abinin çadır tarzında istiyorum ama bizim tavanlar iki kademeli, benim projede çadırın ön tarafı fiberden olucak ve ahmet ustanınki gibi 90cm lik bir kısım katlarnır olucak ve direk sayısıda bir adet. kapanınca üstüne estra bir branda veya kapak olmayacak kilidi açında kapak amortisör yardımıyla kalkıcak ve katlanan kısım kısave tek direk olduğu için daha kolay açılıcak. kapatma olayınıca makara yardımıyla düşünüyorum

cihanülker' Alıntı:
ben disco 2 ye 285 -75-16 takmıştım ,2 yıl sonra şanzuman cortlamıştı ,lastikte orjinal ölçüden fazla çıkmamak gerek ama maalesef araç lastiksizde yükselmiyor

aramızda kalsın kardan şaft bakıyorum birde istediğim açılı kolları bulursam 2" daha yükseltebilirim ama abimin yurt dışına çıkamasını bekliyorum ;D ;D ;D

Eyvah Yunus sendemi gelemiyorsun. Bir gece de iki kötü haber bu hiç olmadı. Biz Emrah için kendimizi hazırlıyorduk yurt dışına gidebilir diye.

O'Brothers hayırlı olsun aracınızın yüksek topuklu pabuçları (off-roader bağyan yorumu) ;D ;D ;D

Siz daha neler yaparsınız kimbilir o araca ;)

Arkadaşlar bir de dönüşü yazın da kendimizi ayarlayalım ::smiley:

altug onaran' Alıntı:
ben sedat abinin çadır tarzında istiyorum ama bizim tavanlar iki kademeli, benim projede çadırın ön tarafı fiberden olucak ve ahmet ustanınki gibi 90cm lik bir kısım katlarnır olucak ve direk sayısıda bir adet. kapanınca üstüne estra bir branda veya kapak olmayacak kilidi açında kapak amortisör yardımıyla kalkıcak ve katlanan kısım kısave tek direk olduğu için daha kolay açılıcak. kapatma olayınıca makara yardımıyla düşünüyorum

sen esasında bizim çadırı fiberden yapacaksın anladığım kadarı ile ,ama tek direk ile o işi çözemessin gibime geliyor ,çadır çok küçük olur ,bu arada ahmet abinin çadır açılan kısmı 100-120 cm arasında değişiyor siparişe göre ,birde onun çözdüğü menteşe sisteminde merdiven açılmasa bile çadırda yatılıyor acaip sağlam yapmış abartmış

SDC' Alıntı:
O'Brothers hayırlı olsun aracınızın yüksek topuklu pabuçları (off-roader bağyan yorumu) ;D ;D ;D

Siz daha neler yaparsınız kimbilir o araca ;)

Arkadaşlar bir de dönüşü yazın da kendimizi ayarlayalım ::smiley:

pazar akşamı ankarada olacağımız için ,sen biletini bence pazartesi sabahına al en erken uçağa ,otelden doğru ,havalanına ,dinlenmiş olarak,veya gezi dönüşü adanadan uç ,,veya pazar akşamı ankaradn geç saate uç seçenek çokkkk cicimmm

altuğ bak senin anlattığın çadır kapanma sistemi ve kapanma şekli bu işte ,bende bu çadırdan getirtmeyi planlıyorum acaip bir model ,her tarafı açılıyor ,dolunayda filan romantik geceler ,yaşamak için bomba ,yağmurda zaten romantik ahhh ,ahhh http://www.sleeoffroad.com/products/products_technitop_main.htm

cihanülker' Alıntı:
sen esasında bizim çadırı fiberden yapacaksın anladığım kadarı ile ,ama tek direk ile o işi çözemessin gibime geliyor ,çadır çok küçük olur ,bu arada ahmet abinin çadır açılan kısmı 100-120 cm arasında değişiyor siparişe göre ,birde onun çözdüğü menteşe sisteminde merdiven açılmasa bile çadırda yatılıyor acaip sağlam yapmış abartmış

tavanın en düşük noktası 80 cm en yüksek yeri 120 cm olucak ama değişebilir
menteşe sisteminin tasarımını yaptım desteksizde kullanılabilir şekilde ayrıca yapılan ek destek alt noktaları var ve bu destekler kapağı kapatınca kilit mekanizmasında kullanılıyoruz ortada sırıtmıyor ;D
kabaca bir çizim var ama ayrıntıları aktarmadım yakında 3 boyutlu bir çizim yapar sunum hazırlarım ;D

bagaj ustu cadir deneme.jpg

SDC' Alıntı:

Bir önceki mesajımda birinci cümle (turuncu olan) yokmuş gibi davranabilir miyiz ;D ;D ;D

Iyyggh iğrenç olmuş, ben nasıl kurdum o cümleyi ???

Heç benim janrıma uygun deel :D :D

cihanülker' Alıntı:
pazar akşamı ankarada olacağımız için ,sen biletini bence pazartesi sabahına al en erken uçağa ,otelden doğru ,havalanına ,dinlenmiş olarak,veya gezi dönüşü adanadan uç ,,veya pazar akşamı ankaradn geç saate uç seçenek çokkkk cicimmm

burası benim için karışık biraz ::smiley:

cihanülker' Alıntı:
altuğ bak senin anlattığın çadır kapanma sistemi ve kapanma şekli bu işte ,bende bu çadırdan getirtmeyi planlıyorum acaip bir model ,her tarafı açılıyor ,dolunayda filan romantik geceler ,yaşamak için bomba ,yağmurda zaten romantik ahhh ,ahhh

abi zaten sen çadıra girdiğinde pek dolunay seyredicek durumda olmuyorsun ;D ;D ;D

ama istenirse tavan cam tavan yapılabilir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.