7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,697

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi tampon olayına girince zaten plazmayla fazlasıyla içli dışlı olucam bu parçayıda aradan çıkartırım ;D

Altuğ altıda sağlamlaştımanız gerekir üstteki helezon tutucudan birtanede alta koyun, orjinal laması orjinal helezon için BM hem kalın hem sert onu kopartır, eğer arazide tutucular koparsa arka koltukta oturanın biyerine kaçar o helezon söylemedi demeyin ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Altuğ altıda sağlamlaştımanız gerekir üstteki helezon tutucudan birtanede alta koyun, orjinal laması orjinal helezon için BM hem kalın hem sert onu kopartır, eğer arazide tutucular koparsa arka koltukta oturanın biyerine kaçar o helezon söylemedi demeyin ;D ;D ;D

Yarın birde bu iş eklenecek o zaman listeye. Yerinde ölçü alır kestiririz. Malzeme kalınlığı olarak ne tavsiye edersin?

fastjunkie' Alıntı:
abi o niye ;D
ohoooo dedelerle işe kalkışırsan böyle olur tabi oglum, neyse yaa ben buradan arkadaşları ayarlayayım da gideyim........

Benim makaslari yeni topladik Kesinlikle atlama ziplama hoplama yasak Dr yasagi Bi daha toparlayamayiz dendigi icinde oynayamam dedim.

ufukozkan' Alıntı:
Nedir senin bu aksam erkenden evde olma istegin :smiley: :smiley: :smiley: Var bi seyler ya neyseeeee ;D ;D ;D ;D

Abicim Cihan abiye kalsa, maaile oynayacağız paintball'u..

Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Benim makaslari yeni topladik Kesinlikle atlama ziplama hoplama yasak Dr yasagi Bi daha toparlayamayiz dendigi icinde oynayamam dedim.

pusu takılırsın abi ne olacak.

cihanülker' Alıntı:
onur çağır çağır bir kaç çekik gözlü daha çağır yavuzu anca indiririz

Benim tanımadığım adam çağırmayın arkadaş, prensip kararı aldım artık tanımadıklarımla ne araziye ne başka yere gitmem ben , biz bize yapalım ne yapacaksak ,Eren Ataç sorun değil ama tembihleyin onaylamadığımız kimse gelmesin lütfen .

emrahmarti' Alıntı:
Yavuz abi baksana herkes sana konsantre olmuş durumda. Onlar seninde peşinde koşarken bizde rahat rahat avlarız artık caponları. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben ördeklik yaparım ortada sizde ördek avcılarını avlarsınız ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kerim öne çok yaklaşmamışmı?

Bunu denesene önce bir rampada kesme mesme gerekirse çok sıkıntı çıkar ,huzurun kaçar, lastilker elde patlar.
Yavuz ölçümleri yaptık rahat sığacak gibi gözüküyor,
Ama dediğin gibi deneme yapmadan bu iş olmayacak,
öne yaklaşan parça ,aksesuar ,çıkartırsak daha da yer var,
gerçi şeref fazla debelenme ,çamurun boşalması içinde yer bırak dedi,ama kaşıntı işte ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz nasıl bunlar bugün konuştuğumuz araçtan farklımı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40513.0;topicseen

Abi bunlar satılmıştır ilan eski.

Çıtalı tavan ingiliz montaj kesinlikle yerlilerden daha iyi.

Ufuk yarın bir ara senin stepneyi vereyim,
Herşey için teşekkürler,

Bu arada
33*11,5*15
33*10,5*15 Denemek için lastik arıyorum
;D ;D ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ufuk yarın bir ara senin stepneyi vereyim,
Herşey için teşekkürler,

Bu arada
33*11,5*15
33*10,5*15 Denemek için lastik arıyorum
;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok anam 35 ten ufağı bizi bozar, japonlara sor onlarda olabilir ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR