dopamin
Ömer GENÇER
İzin verilen ölçüler aşağıda mevcut
[attachment=1]
[attachment=1]
İsmail ustam ben de aynı mantığı kurmak istedim ancak piyasada güvenilecek araç yok.Bakıyorsun ruhsat 1958 fakat araç 1976 CJ5,şanzumanın üzerindeki kod numarası T-90 A1 (ağır devir) fakat priz direk ve grup seri,yani içerisi T-90C, araç 1948 ve üzerindeki diferansiyel 1:5.38(43-8) olmalı diyorsun içerisi 1:4.27(47-11) çıkıyor.Yani insanlar zaman içerisinde diğerlerinden birşeyleri aktarmış oluyor.ismail55' Alıntı:ustacımaraç 1969 model ise diferansiyel sayısı 47 11 olması yüzde yüzdür....41..10 olamaz oranları bulmak için47 yi 11 e bölerseniz oran çıkar..mağritünün kaç tur atıp aynanın bir turunu tamamladığı çıkar ortaya bu araca bence 4 vites enter 23 diş şanzıman 10 numara olur motorda devirli bi motor..harika bir devir sağlarsınız zaten şanzıman komple ucuz 250 civarında...yardım isterseniz ben yardımcı olurum JİPCİ İSMAİL USTA BAFRA
ismail55' Alıntı:ustacımaraç 1969 model ise diferansiyel sayısı 47 11 olması yüzde yüzdür....41..10 olamaz oranları bulmak için47 yi 11 e bölerseniz oran çıkar..mağritünün kaç tur atıp aynanın bir turunu tamamladığı çıkar ortaya bu araca bence 4 vites enter 23 diş şanzıman 10 numara olur motorda devirli bi motor..harika bir devir sağlarsınız zaten şanzıman komple ucuz 250 civarında...yardım isterseniz ben yardımcı olurum JİPCİ İSMAİL USTA BAFRA
teşekkürlerdopamin' Alıntı:İzin verilen ölçüler aşağıda mevcut
[attachment=1]
çok teşekkürlerseyit' Alıntı:Bu bilgisayar ve digital sistemleri kullanmaya gelince ben de bindiği araçtaki arazi vites kollarının ne işe yaradığını bilmeyen sürücülerden pekte farklı deyilim.
Birilerinin yardımıyla bilgisayara " VSO Image Resizer 4" diye bir proğram yükledim.Onun sayesinde fotoları istediğim gibi küçültüp büyütebiliyorum.
Ayrıca şu "Photobucket" sistemini de deneme yanılma kendim öğrendim ve oradaki albüm fotolarını doğrudan link vererek buralara aktarabiliyorum.
Bu konularda çok becerikli olan arkadaşların daha sağlıklı bir yönlendirme yapacağını tahmin ediyorum.
huseyin43' Alıntı:[attachment=5] devamı vardır...