63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,545

Etiketler

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

hava şartları sebebiyle beklemede.. iki gün önce şasi konusunda gelişme oldu, işler kolaylaşacak, kesinleştiği zaman bilgilendiririm..

günler biraz daha uzayana, havalar güzelleşene kadar bekleme durumundayım..

Çok iyi yaa. :D :D Acayip keyif aldım.. Ama vidyo çekiminde ki şasiyle olan diyalogları merak ediyorum..Gavur inat etti gitmiyor ;D ;D çok güldüm..hala gülüyorum..kolay gelsinn..TAKİİİPPPPPP :smiley: :smiley:

hsn' Alıntı:
Çok iyi yaa. :D :D Acayip keyif aldım.. Ama vidyo çekiminde ki şasiyle olan diyalogları merak ediyorum..Gavur inat etti gitmiyor ;D ;D çok güldüm..hala gülüyorum..kolay gelsinn..TAKİİİPPPPPP :smiley: :smiley:

hayırlı çalışmalar ihtiyaç ise bende 1 adet şase var sağlam
diğer konularda fotosuda var

teşekkür ederim, diyalogları sansüre takılmasın diye yazmadım.. :smiley:

hsn' Alıntı:

teşekkür ederim, ülke genelinde araştırma yapmamamın sebebi Artvin' de, uzak bir şehirde çalışmalarıma devam ediyor olmam.. nakliyeyle uğraşmak istemedim açıkcası.. burada iki hurda bulmuştum, sahiplerine ulaşamamıştım.. neyse ki şu sıralar bir gelişme var, ikisini de alıcam.. hem nakliye giderinden kurtulucam hem de düşük fiyatlı alacağımı düşünüyorum..

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
hayırlı çalışmalar ihtiyaç ise bende 1 adet şase var sağlam
diğer konularda fotosuda var

tolga kardeşim selamlar. çalışmalarını takip ediyorum.ben izlemekten ve okumaktan çok zevk aldım. eğer ihtiyacın varsa direksiyon pompası hediye edebilirim. senin hidrolik pompasının kasnağı kırılmıştı sanırım. elimde fazla var. çorbada bizim de tuzumuz olsun. kolay gelsin.

arcaved' Alıntı:
tolga kardeşim selamlar. çalışmalarını takip ediyorum.ben izlemekten ve okumaktan çok zevk aldım. eğer ihtiyacın varsa direksiyon pompası hediye edebilirim. senin hidrolik pompasının kasnağı kırılmıştı sanırım. elimde fazla var. çorbada bizim de tuzumuz olsun. kolay gelsin.

abi (sitede isminizi öğrenemediğim için böyle yazdım) çok memnun olurum, teşekkürler..
kurtarılabilir mi diye çok incelemedim sökerken.. yarın fırsatım olmayabilir ama cumartesi günü kontrol eder ve kurtarılmayacak durumdaysa irtibata geçerim, sadece kasnak ile ilgili bir problem ise kurtarmak kolay olur..
kesinlikle yanlış anlamayın, maksadım ukalalık değil, sadece kullanılabilir malzemenin jilet olması pek haz ettiğim birşey değil..
desteğiniz için şimdiden teşekkürler..

Meraba Tolga Bey ben uzun süredir gezenbilirin ziyaretçi olarak kısa zamandır da üyesi olarak takipteyim.sitede gezinirken hiç ilgi alanım olmamasına rağmen klasik aracınızla ilgili fotoğraflara takıldım.paylaştığınız videoyu izleyince' takip bile ederim artık' dedim kendime.sonra etrafa bi baktım, o şaşkınlıkla bide yorumları okudum bayağı Ardanuç :smiley:zaten aracınızın o yarım kalan halini hastane yolunda görünce de kimin ilgilendiğini merak etmiştim. kusura bakmayın siz aracınızla (pakizeyle) ilgili yorum beklerken ben Ardanuç dedim ama tesadüfü görünce tutamadım kendimi.kolay gelsin sabırla bekliyorum bundan sonraki aşamaları bende :smiley:

Tolga kardeş kolay gelsin, bu zorlu mücadelenin sonucunu ve video paylaşımlarını, zamanın oldukça bizlerle paylaşman dileğiyle sevgiyle ve hoşçakal.

8 bir çeyrek' Alıntı:
Tolga kardeş kolay gelsin, bu zorlu mücadelenin sonucunu ve video paylaşımlarını, zamanın oldukça bizlerle paylaşman dileğiyle sevgiyle ve hoşçakal.

bir süredir istanbuldaydım, anca cevap yazma fırsatım oldu.. günler uzadı, artık birşeyler yapma zamanı geldi.. izne gitmeden evvel şasi ile ilgili görüşme yapmıştım, bu hafta içi gelişmeleri öğrenir ve faaliyetleri hızlandırmaya başlarım.. konu donup kalmıştı, baharla beraber canlanmalı artık..

AYŞE YAVUZ' Alıntı:
Meraba Tolga Bey ben uzun süredir gezenbilirin ziyaretçi olarak kısa zamandır da üyesi olarak takipteyim.sitede gezinirken hiç ilgi alanım olmamasına rağmen klasik aracınızla ilgili fotoğraflara takıldım.paylaştığınız videoyu izleyince' takip bile ederim artık' dedim kendime.sonra etrafa bi baktım, o şaşkınlıkla bide yorumları okudum bayağı Ardanuç :smiley:zaten aracınızın o yarım kalan halini hastane yolunda görünce de kimin ilgilendiğini merak etmiştim. kusura bakmayın siz aracınızla (pakizeyle) ilgili yorum beklerken ben Ardanuç dedim ama tesadüfü görünce tutamadım kendimi.kolay gelsin sabırla bekliyorum bundan sonraki aşamaları bende :smiley:

evet birazdan fazla ardanuç.. dilediğiniz zaman yerinde görme imkanınız var.. hatta vaktiniz olursa çalışmalar esnasında fotoğraf çekimi konusunda yardımınızı alabilirim.. çalışırken fotoğraf çekmek bir hayli zaman alıyor.. hafta sonları ağırlıklı olarak tadilata başlayacağım..

Araca gösterdiğiniz sabrı ,benim o aracı tanımam konusunda da gösterirseniz seve seve yardım ederim.Elimden geleni yaparım her zaman.

poorangel' Alıntı:
bir süredir istanbuldaydım, anca cevap yazma fırsatım oldu.. günler uzadı, artık birşeyler yapma zamanı geldi.. izne gitmeden evvel şasi ile ilgili görüşme yapmıştım, bu hafta içi gelişmeleri öğrenir ve faaliyetleri hızlandırmaya başlarım.. konu donup kalmıştı, baharla beraber canlanmalı artık..

evet birazdan fazla ardanuç.. dilediğiniz zaman yerinde görme imkanınız var.. hatta vaktiniz olursa çalışmalar esnasında fotoğraf çekimi konusunda yardımınızı alabilirim.. çalışırken fotoğraf çekmek bir hayli zaman alıyor.. hafta sonları ağırlıklı olarak tadilata başlayacağım..

kolya gelsin. hayırlı çalışmalar
denizlide ikamet ediyorum. parça lazım olrsa şase şanzıman deferansiyel yardımcı olabilirim.
kendimde 64 bi araç var ona yedek aldığım parçalar satılık ilginize

İyi günler
Sy Balkan
İlgi ile takip ediyorum ,bir kılasik yaratmanız için ,sabır , bol para ve mutlu sona ulaşmanız dileklerimle
Saygılar
Batuhan

Ayşe hanım sabır konusunda şüphe olmasın.. biraz ilgi varsa anlatmak, öğretmek de keyifli oluyor (tabi bildiğim kadarıyla)

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
kolya gelsin. hayırlı çalışmalar
denizlide ikamet ediyorum. parça lazım olrsa şase şanzıman deferansiyel yardımcı olabilirim.
kendimde 64 bi araç var ona yedek aldığım parçalar satılık ilginize
parça ihtiyacım olursa ilk sizle irtibata geçeceğim..

Batuhan bey, bu kadar toplama bir aracı tekrar orijinal bir araca çevirmek çok zahmetli olur. daha çok, özel yapım gibi olacak.. custom..

Takip edebildiğim kadarıyla bildiklerinizin öğretmek için fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum.çalışmalarınızı uygulamalı olarak görebileceğim için şanslıyım.çok teşekkür ederim şimdiden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri