sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları
kolay gelsin
kolay gelsin
hsn' Alıntı:Çok iyi yaa. Acayip keyif aldım.. Ama vidyo çekiminde ki şasiyle olan diyalogları merak ediyorum..Gavur inat etti gitmiyor ;D ;D çok güldüm..hala gülüyorum..kolay gelsinn..TAKİİİPPPPPP
hsn' Alıntı:Çok iyi yaa. Acayip keyif aldım.. Ama vidyo çekiminde ki şasiyle olan diyalogları merak ediyorum..Gavur inat etti gitmiyor ;D ;D çok güldüm..hala gülüyorum..kolay gelsinn..TAKİİİPPPPPP
mustafaerdogandenizli20' Alıntı:hayırlı çalışmalar ihtiyaç ise bende 1 adet şase var sağlam
diğer konularda fotosuda var
arcaved' Alıntı:tolga kardeşim selamlar. çalışmalarını takip ediyorum.ben izlemekten ve okumaktan çok zevk aldım. eğer ihtiyacın varsa direksiyon pompası hediye edebilirim. senin hidrolik pompasının kasnağı kırılmıştı sanırım. elimde fazla var. çorbada bizim de tuzumuz olsun. kolay gelsin.
8 bir çeyrek' Alıntı:Tolga kardeş kolay gelsin, bu zorlu mücadelenin sonucunu ve video paylaşımlarını, zamanın oldukça bizlerle paylaşman dileğiyle sevgiyle ve hoşçakal.
AYŞE YAVUZ' Alıntı:Meraba Tolga Bey ben uzun süredir gezenbilirin ziyaretçi olarak kısa zamandır da üyesi olarak takipteyim.sitede gezinirken hiç ilgi alanım olmamasına rağmen klasik aracınızla ilgili fotoğraflara takıldım.paylaştığınız videoyu izleyince' takip bile ederim artık' dedim kendime.sonra etrafa bi baktım, o şaşkınlıkla bide yorumları okudum bayağı Ardanuç zaten aracınızın o yarım kalan halini hastane yolunda görünce de kimin ilgilendiğini merak etmiştim. kusura bakmayın siz aracınızla (pakizeyle) ilgili yorum beklerken ben Ardanuç dedim ama tesadüfü görünce tutamadım kendimi.kolay gelsin sabırla bekliyorum bundan sonraki aşamaları bende
poorangel' Alıntı:bir süredir istanbuldaydım, anca cevap yazma fırsatım oldu.. günler uzadı, artık birşeyler yapma zamanı geldi.. izne gitmeden evvel şasi ile ilgili görüşme yapmıştım, bu hafta içi gelişmeleri öğrenir ve faaliyetleri hızlandırmaya başlarım.. konu donup kalmıştı, baharla beraber canlanmalı artık..
evet birazdan fazla ardanuç.. dilediğiniz zaman yerinde görme imkanınız var.. hatta vaktiniz olursa çalışmalar esnasında fotoğraf çekimi konusunda yardımınızı alabilirim.. çalışırken fotoğraf çekmek bir hayli zaman alıyor.. hafta sonları ağırlıklı olarak tadilata başlayacağım..
parça ihtiyacım olursa ilk sizle irtibata geçeceğim..mustafaerdogandenizli20' Alıntı:kolya gelsin. hayırlı çalışmalar
denizlide ikamet ediyorum. parça lazım olrsa şase şanzıman deferansiyel yardımcı olabilirim.
kendimde 64 bi araç var ona yedek aldığım parçalar satılık ilginize