63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,553
Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

yapılacaklardan çok anlatım ve hikayesi çok hoşuma gitti...allah sabır versin...

Etiketler

kusura bakmayın iki gündür elime testere alıp eşşek yapıcam.. ama yine iki gündür aracın 100 metre yakınında toplamda 2-3 saat kalabildiğim için bıraktığımdan öte birşey yok..

bu gün Artvin sanayisinde şasici ararken biraz derinliklere doğru gitmişim.. derinliklerde ufak bir hurdalıkta iki tane willys gördüm.. yakınındaki tamirhanelere kim ilgileniyor diye sordum, hepsi farklı şeyler söyleyince gidip üstünkörü bi kontol ettim.. işimi görecek malzemeler çıkar.. araştırmalarım devam ediyor ve yarın ilgilisine ulaşacağım sanırım.. tabi telefona cevap verirlerse.. hurda olarak satarlarsa işim çok kolay olacak..

bu gün fırsat buldum, önce eşşekleri yaptım, sonra da kupa şasi ayırdım..

Fotoğraf0086.jpg

Fotoğraf0087.jpg

Fotoğraf0088.jpg

Fotoğraf0089.jpg

Fotoğraf0090.jpg

İşiniz çok keyifli gözüküyor sizin yerinizde olmayı çok isterdim videolar için teşekkürler emeğinize sağlık kolay gelsin. :smiley:

çok güzel ya.. çok eğlendim izlerken.. bende yapacağım iş yaparken bu tip çekimleri ;D

maşaallah ne azimli adamsın arkadaş tek başına zor bu iler ama brawoo..

öncelikle kolay gelsin işiniz bayağı zor sormak istediğim iki nokta var motorun 2,4 olduğuna eminmisiniz?
aracı Artvine getirdiğinizi söylemişsiniz Artvin'in neresi olduğunu fotolardan çıkaramadım

merkezci' Alıntı:
öncelikle kolay gelsin işiniz bayağı zor sormak istediğim iki nokta var motorun 2,4 olduğuna eminmisiniz?
aracı Artvine getirdiğinizi söylemişsiniz Artvin'in neresi olduğunu fotolardan çıkaramadım

teşekkür ederim, motor 2,5 gibi gözüküyor kapağa bakınca ama 2,4.. sekmanlarını kendim değiştirdim, eminim :smiley: Artvin, Ardanuç tayım..

çalışmalarınız kolay gelsin. tek başınıza hakikaten zor işler.
videolar tam "çarli çaplin" filmleri tadında olmuş. :smiley:
ilgiyle takip.

poorangel' Alıntı:
teşekkür ederim, motor 2,5 gibi gözüküyor kapağa bakınca ama 2,4.. sekmanlarını kendim değiştirdim, eminim :smiley: Artvin, Ardanuç tayım..

3 yil Artvinde kaldim butun ilceleri gezdim bir tek Ardanuca gitmek nasip olmadi ama memlekete geldigim zaman ilk olarak Ardanuca gidecegim , Artvinin en duzluk ilcesi olarak soylenir.

Valla bravo bizim buradan videoları izlememiz birkaç dakikamızı aldı ama kameranın saatine baktığımda 2-3 saatlik bir çalışma bu
Kendinize branda veya naylondan bir gölgelik yaparsanız sizin için daha iyi olur
Kolay gelsin

hehe, videolar biraz komik oldu, teşekkür ederim.. hatta ilerleyen çalışmalarda yine böyle videolar yapma fırsatım olursa siyahbeyaz ve eskitme tercih ederim.. :smiley:

Rüstem bey, her zaman beklerim.. haklısınız, Artvin' in en düz ilçesi.. yani en azından alışveriş yaparken tırmanmak ya da inmek zorunda kalmıyorsunuz :smiley:

yakın zamanda garaj yapıcam.. düşünceniz için teşekkürler, gerçekten güneş kavuruyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR