5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gültekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,434

Etiketler

Gültekin' Alıntı:
Kahve gani. Siz buyurun. :smiley:
Kirmizi uno ve mavi cadira bekleriz

üzgünüm dostum gelemedim ama bir kahve alacağım olsun:smiley:) gelmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş

iyi eğlenceler

Suvari' Alıntı:
üzgünüm dostum gelemedim ama bir kahve alacağım olsun:smiley:) gelmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş

iyi eğlenceler

Biz de akşam üzeri festivalden ayrılmaya karar verdik, yaklaşık bir saat önce İstanbula vardık.
Kahve borcumuz olsun, bir gün bir yerde ödeşiriz inşallah.
Saygılar.

biz hiç gelemedik.üstelik geleceez demiştim.kısmet degilmiş artık resim ve videolara bakacaaaz.saygılar ;)

Gültekin' Alıntı:
Biz de akşam üzeri festivalden ayrılmaya karar verdik, yaklaşık bir saat önce İstanbula vardık.
Kahve borcumuz olsun, bir gün bir yerde ödeşiriz inşallah.
Saygılar.

hoşgeldiniz nasıl geçti?

Haydi artık gelenler elini çabuk tutsun ....bizleri merakta bırakmayın
yeni link açalım ve paylaşımları bekliyoruz.........

Eve az önce gelebildim çok yorgun ve bitkinim :smiley:

Ama hepsine değdi çok güzel zaman geçirdik. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

_MG_8438.jpg

_MG_8500.jpg

_MG_8554.jpg

Gelmeyi o kadar çok istedimki inanın anlatamam.
Ancak sadece hafta sonları müsait olabiliyorum onda da ağaçları sulamam gerekiyordu.
Hatta ya gideyim hafta içi bir gün sularım dedim,ama kısmet değilmiş,üzgünüm..
Çok kıskandım sizleri çok. :(

arkadaşlar extrem offroad yarışlarında eşimin güneş gözlüğü kayboldu..valla offroad heyecanından gözlüğü kaybettik siyah kemik gözlük..bulan varsa selam olsunn....

Bizlere dolu dolu gecen bir yaz festivali yaşatan, bu buyuk organizasyonu başarıyla tamamlayan başta BOLOF olmak üzere Gezenbilir yönetimine çok tesekkurler, iyi ki böyle güzel organizasyonları yapacak dinamik arkadaşlarımız var..

Bu arada 1.gün yapılan OffxRoad gezisi muhteşemdi.......

Hepinize Ankara'dan selam ve sevgiler..

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

takibe alıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri