serkann' Alıntı:ben buji kablolarını bujileri değiştim düzeldi saat gibi..yine düzelmeseydi ustanın söylediği dispirütör kapağını değişecektik gerek kalmadı...
ayrıca sol ön motor kulağı,salıncak burçları 8 adet,sağ arka akıs bilyası,katalitözör,direksiyon amartisörü,ön rot başlarınıda değiştim.750 ytl civarı tuttu bilginize
mehmetp81' Alıntı:Bu birlik oto dediğiniz yetkili servismi aracı bilgisayara filan bağlıyorlarmı yani aracı daha yeni aldım o yüzden soruyorum bide araçla hız yaptığımda sanki arka taraf sağa sola sallanıyor gibi geliyor.Direk yol tutuşu yokmuş gibi geldi bana bu durum normalmi benim aldığım araçta 19' çelik jant var.Rot balans ayarı yeni yapıldı burç lastikleri yeni değiştirildi.
1995 model 5,2 abd versyonu ilginize tekrar tşkler
mehmetp81' Alıntı:Ya valla sorma ben alırken üzerindeydi alan çocukta baya bi para verip almış araçta orjinalliğini bozmamak benimde sevmediğim bi durum ama bunları sök diyemedimki çocuğa şimdi üstündeki lastik 255/60/18 birincisi orjinallerini almayı istesem nerden bulabilirim keza lastiklerde değişecek ozaman heralde ufak olmayan bi masraf açıcak ozaman bana 2ncisi aldım diyelim ne kadar tutar bilginiz varmı bu arada ben avcılarda oturuyorum yakın sayılırız sanırsam
mehmetp81' Alıntı:Sizi görmedim avcılarda ama methinizi çok duydum serkandan almanyadaymışsınız dönünce mutlaka görüşelim bi ara yakınız zaten bu arada serkan ne yaptırdıysa çoğunu aşağı yukarı bende yaptırdıım herşey dahil işçilik 770 verdim bende fiyat ve işçilikten baya memnun kaldım görüşmek üzere bu arada jantları satıyorum orjinal jantları buldum gibi ama bide burda ARSLAN67 olan arkadaşta varmış onuda alabilirim bakıcaz
ates' Alıntı:hayırdır caddeyemi dönüş var 19' jant falan hayırdır ergun abiiiiii ;D
daha detaylı anlatırım ergun..beatrix' Alıntı:Sekan ne diyorsuuun???
Tüm bunlari nasil 750`ye bitirebilirsin.
Adreeesss....!!!
Telefoooonnnn...!!!
Lütfen özelden, yoksa talep karsisinda oradada fiyatlar patlar
serkann' Alıntı:beylikdüzündeyim ben birlik oto var birlik sanayide..yardımcı olurum gelirsen bu taraflara arkadaşım..
yakıt olarak söyleyebileceğim.bayramda uzun yolda 0.25 şehir içinde 0.32 ykr yaktı..katalitözürü söküp yerine normal susturucu takmıştım bayram önce çok faydası oldu...
çok az yaktığı için biz kapatma ihtiyacı duymuyoruz abi..discovery-V8' Alıntı:0.25 ;D Bendekide 0.00 krş yakıyor ama yokuş aşağı motoru kapatırsam ;D