5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cherokee_5.2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 189
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,433

Etiketler
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

serkann' Alıntı:
ben buji kablolarını bujileri değiştim düzeldi saat gibi..yine düzelmeseydi ustanın söylediği dispirütör kapağını değişecektik gerek kalmadı...
ayrıca sol ön motor kulağı,salıncak burçları 8 adet,sağ arka akıs bilyası,katalitözör,direksiyon amartisörü,ön rot başlarınıda değiştim.750 ytl civarı tuttu bilginize :D

Sekan ne diyorsuuun???
Tüm bunlari nasil 750`ye bitirebilirsin.
Adreeesss....!!!
Telefoooonnnn...!!!

Lütfen özelden, yoksa talep karsisinda oradada fiyatlar patlar :smiley:

mehmetp81' Alıntı:
Bu birlik oto dediğiniz yetkili servismi aracı bilgisayara filan bağlıyorlarmı yani aracı daha yeni aldım o yüzden soruyorum bide araçla hız yaptığımda sanki arka taraf sağa sola sallanıyor gibi geliyor.Direk yol tutuşu yokmuş gibi geldi bana bu durum normalmi benim aldığım araçta 19' çelik jant var.Rot balans ayarı yeni yapıldı burç lastikleri yeni değiştirildi.
1995 model 5,2 abd versyonu ilginize tekrar tşkler

Peki sen o jantlarla araziyede giremezsin.
Arazi lastiginin zemin ile jant arasi uzak olmali, 19 inc`e sadece ince bir lastik takabilrsin..
Bir ara Pioneer ATA beyaz bir ZJ satiyordu 19 Jantli, yoksa onumu aldin?
Lastikleri ve jantlari bir görmek isterim, belki sana bir teklif yapabilirim,

mehmetp81' Alıntı:
Ya valla sorma ben alırken üzerindeydi alan çocukta baya bi para verip almış araçta orjinalliğini bozmamak benimde sevmediğim bi durum ama bunları sök diyemedimki çocuğa :smiley: şimdi üstündeki lastik 255/60/18 birincisi orjinallerini almayı istesem nerden bulabilirim keza lastiklerde değişecek ozaman heralde ufak olmayan bi masraf açıcak ozaman bana :smiley: 2ncisi aldım diyelim ne kadar tutar bilginiz varmı bu arada ben avcılarda oturuyorum yakın sayılırız sanırsam

Mehmet, bende Avcilarda`yim.
Belki beni ve arabayi tanirsin. (Ayrica kirmizi CJ5)
Denizkösklerdeyim.

Sizi görmedim avcılarda ama methinizi çok duydum :smiley: serkandan almanyadaymışsınız dönünce mutlaka görüşelim bi ara yakınız zaten bu arada serkan ne yaptırdıysa çoğunu aşağı yukarı bende yaptırdıım Alt salıncak burçları,rot başı,şanzıman keçesi,otomatik şanzıman yağı,yağ filtresi,performans bujisi,hava filtresi,şanzıman filtresi,defrensyal katkısı,antifiriz,herşey dahil işçilik 770 verdim bende fiyat ve işçilikten baya memnun kaldım görüşmek üzere bu arada jantları satıyorum orjinal jantları buldum gibi ama bide burda ARSLAN67 olan arkadaşta varmış onuda alabilirim bakıcaz :smiley:

Te
mehmetp81' Alıntı:
Sizi görmedim avcılarda ama methinizi çok duydum :smiley: serkandan almanyadaymışsınız dönünce mutlaka görüşelim bi ara yakınız zaten bu arada serkan ne yaptırdıysa çoğunu aşağı yukarı bende yaptırdıım herşey dahil işçilik 770 verdim bende fiyat ve işçilikten baya memnun kaldım görüşmek üzere bu arada jantları satıyorum orjinal jantları buldum gibi ama bide burda ARSLAN67 olan arkadaşta varmış onuda alabilirim bakıcaz :smiley:

Jantlari yarin bana bir göstersene...

Olur jantlar daha yeni zaten yarın buluşuruz sen bana teli ver abicim yarın haberleşelim gündüz işin yoksa oke

3501 - 4000 cm3 e kadar 11-15
1.974,00
788,00

4001 cm3 ve yukarısı 11-15 yaş
2.842,00
1.104,00

güncel vergiler bunlar gözüküyor 95 gs ne ödücez bu sene biz,bide malum kasko indirimi olayı varmış sadece dilekçe vermemiz yetermi bilginiz varmı

95 5.2 Grand var bende. Orjinal 123000 km.' de. Yani çok sağlıklı makine var üstünde. Ben baktım, bide bi sürü usta, Tech' e felan da bağlandı, sorun yok, tüm bakımları yeni. Prince marka, 1/2008' de takılmış, daha garantisi bitmemiş sıralı lpg var üstünde. Bende 2 lpg filtresini değiştirdim. Yeni ölçtüm. Şehir içi, normal kullanım şartları, benzin deki km.' ler düşülmüş hali ile 0.34, 0.35 tl. lpg yaktım. bence iyi ve normal. (1 lt lpg = 1.34 tl)
Bende önceden 87, 6 sıralı cyl. 3.20i Bmw vardı. Klasik gaz sistemi vadı. 0.25, 0.30 yakıyordum sehiriçinde. Otobanda, uzun def. ile 120 altına düşmeden (lpg' de rahat max. 190 km/h, Benzin 230 km/h) 0.25, 0.30 yakıyordum. Bi kere çok ekonomik kulllandım 6 düz makineyi. 0.17 tl gördüm km. de. (lpg 1.5 tl iken). Özellilkel lpg' de buji ve ateşleme verimi çooookkkk önemli. Bide, özellikle klasik sistemlerde ( sıralıda bilmiyorum ) buji aralıklarını benzinde tavsiye edilen aşıklıktan 1 değer kapatın. Vuruntu olabiliri çok az. İyi dinleyin. Çok az ise sorun olmaz.

serkann' Alıntı:
beylikdüzündeyim ben birlik oto var birlik sanayide..yardımcı olurum gelirsen bu taraflara arkadaşım..

yakıt olarak söyleyebileceğim.bayramda uzun yolda 0.25 şehir içinde 0.32 ykr yaktı..katalitözürü söküp yerine normal susturucu takmıştım bayram önce çok faydası oldu...

0.25 ;D Bendekide 0.00 krş yakıyor ama yokuş aşağı motoru kapatırsam ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri