5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cherokee_5.2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 189
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,435
Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

.com' Alıntı:
Sabaha İstanbul yolcusuyum bakalım bakalım bizim kocaoğlan ne kadar gıda isteyecek oraya kadar ;D ;D ;D ::smiley:
sıkma canını benzinde 45 krş civarı yakar oda otopilot ile ortalama 100-110 km de

Etiketler

İstanbula indik jeep garajdaki yerini aldı onun yerine bindik megane 2 diesele yakıt acaip komik geliyor şimdi şehir içi 5,2 lt/100 km mazot ;D ::smiley: ne etsek ZJ lere megane motorumu taksak ::smiley: ;D ;D ;D

Bence bu muhabbet böyle sürerse başta alp olmak üzere forumun zj tayfası aralarında para toplatıp bizi dövdürecekler ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Bence bu muhabbet böyle sürerse başta alp olmak üzere forumun zj tayfası aralarında para toplatıp bizi dövdürecekler ;D ;D ;D
Estağfurullah abi.... En fazla aramızda para toplayıp mız mızlananlara veriririz :smiley: :smiley: :smiley:

Ankarada en ucuz gaz nerde peki, biliyor musunuz? Ben biliyorum. Söyleyim mi? ;D

bende hafta sonu yalova çınarcığa gittim ist vee 0,28 yaktı basmadım hiç yaa aslında bazı özellikleri karşılaştırdıkmı bu fiyat çok az yakıyor demek oluyor bence otomatik bir araba hemde 5,2 motor 5,2 geçelim 3,0 olsun bunu yakar benim arkadaşta şahin vaar ondada lpg var adam 0,30 0,35 yakıyor kafayı yedim hemde motor 1,6 duydukça çook ama çook keyifleniyorum ;D

Birde 4.0 ZJ verisi sağlayayım ;D

700 km uzun yol , 4 kişi+Bagaj . LPG fiyatı 1.53 Ankarada ama çıkınca ortalama 1.65.1.70 . Sürekli 4 çeker.

Toplam 160 ytl lpg yaktım . 22.8 kuruşa falan tekabül eder . Çok sert kullanmadım ama ortalama sürat 130 km .

Kıskananlar çatlasın diye ekleyelim Allahtan şahinciler girmiyor bularalara yoksa cidden kafayı yerlerdi ::smiley:

Alfonse' Alıntı:
Estağfurullah abi.... En fazla aramızda para toplayıp mız mızlananlara veriririz :smiley: :smiley: :smiley:

Ankarada en ucuz gaz nerde peki, biliyor musunuz? Ben biliyorum. Söyleyim mi? ;D

beşevler metrosunu geçince total var ? ? ?

Alfonse' Alıntı:

Aslında en ucuz pompa fiyatı gerçekten en ucuz gazmı oluyor bu bir muamma bazı uyanık bayiler yakıt litre fiyatını uygun tutarken pompa ayarlarından vatandaşa giydiriyorlar yani sen üç kuruş ucuza gaz aldığını sanırken depona 3 litre daha az gaz giriyor bunu da düşünmek lazım bence güvenilir yerden gaz almak her zaman en iyisi

Ben ivedik organize sanayideki BP ve Kazım Karabekir girişindeki opetten başka yerden almamaya çalışıyorum bir de arada bir İskitlere doğru giderken istanbul caddesi üzerindeki elf ten gaz alıyorum hepsi de iyi

Ostim Total 1.25 e kampanya yapıyor ve ciddi sıra var..Bir depo gaz (60 Lt. lik) ile şehir içi bariz en çok km yaptığım (depoda yaklaşık 35-40 km.fark ediyor) istanbul yolu ankara yönü Jandarma vakfına ait Petrol Ofisi. Pompa basınçları nispeten diğerlerine oranla daha düşük. Bir de yine yola çıkarken aldığım ve memnun kaldığım istanbul yolu Erciyes sitesi yanı Total var, uzun yolda 280 km götürdü bir depo ile.

LPG yi Shell veya Aygaz kullanıyorum,Kulanımda km olarak fark olduğu gibi,
20,000 de değişmesi gereken filtreyi unutup 45,000 de değiştirdim.
çıkan filtre ,diğerlerinin yanında sıfır gibi durdu.

imdat' Alıntı:
bende hafta sonu yalova çınarcığa gittim ist vee 0,28 yaktı basmadım hiç yaa aslında bazı özellikleri karşılaştırdıkmı bu fiyat çok az yakıyor demek oluyor bence otomatik bir araba hemde 5,2 motor 5,2 geçelim 3,0 olsun bunu yakar benim arkadaşta şahin vaar ondada lpg var adam 0,30 0,35 yakıyor kafayı yedim hemde motor 1,6 duydukça çook ama çook keyifleniyorum ;D

Doğrudur. Şahin' in ki çok fazla geldi bana ama....

memorian' Alıntı:
beşevler metrosunu geçince total var ? ? ?

Büyük sanayinin içindeki.... Televizyona felan çıktı adamlar. Gazıda çok iyi ayrıca. Ama ben Shell' den şaşmıyorum. Puan biriktiriyorum, sinekten yağ çıkarıcam aklımca ;D hediye alcam ;)

İstanbul' da Alpaslan günde 200 km felan yapıyor. Puanlarıya navigasyon aleti hevesinde ;D

ssbman' Alıntı:
Birde 4.0 ZJ verisi sağlayayım ;D

700 km uzun yol , 4 kişi+Bagaj . LPG fiyatı 1.53 Ankarada ama çıkınca ortalama 1.65.1.70 . Sürekli 4 çeker.

Toplam 160 ytl lpg yaktım . 22.8 kuruşa falan tekabül eder . Çok sert kullanmadım ama ortalama sürat 130 km .

Dört litre makinada normal geldi bana....

Benim için yakıt en çok makina sağlığını göstermesi için önemli....
Senin makina da düzgün o zaman Barış...

Alfonse' Alıntı:
Büyük sanayinin içindeki.... Televizyona felan çıktı adamlar. Gazıda çok iyi ayrıca. Ama ben Shell' den şaşmıyorum. Puan biriktiriyorum, sinekten yağ çıkarıcam aklımca ;D hediye alcam ;)

İstanbul' da Alpaslan günde 200 km felan yapıyor. Puanlarıya navigasyon aleti hevesinde ;D
aaaha navigasyon varmı ki Shell' in hediyelerinde sevgili Alfonse bu arada ben maili akşam atamadım inşallah şimdi atacam akşam işim çıktı zira kusura bakma bu arada nicki unuttum ayrıca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR