455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,096
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

EM5' Alıntı:
Yakup özelden msj yolladım ...
Eyvallah abi saolsın. Müsait bi zamanda mutlaka gelecegim maslak sanayiye. ben üsküdarda oturuyorum. En dogrusu senin yanına gelip dogrusunu yapmak...

Etiketler

EM5' Alıntı:
Bu arada ufak bir yol testi yaptık videolar Onur'da ;D

Gezenbilirde üyeler cj5 le geziyor video çekiyor biz pc karşısında bakıyoruz seyredemiyoruz . Onur Bey neden videoları yüklemediniz bizim neden videomuz yok ! :p

fbmy' Alıntı:
Gezenbilirde üyeler cj5 le geziyor video çekiyor biz pc karşısında bakıyoruz seyredemiyoruz . Onur Bey neden videoları yüklemediniz bizim neden videomuz yok ! :p
evet neden bizim püskevitimiz yok. Merak ediyoruz abiler artık videolarıı

http://www.youtube.com/watch?v=6OWnECa4JLw&feature=player_embedded

Bunun zamanı gibi geldi bana :D

Ben mesajı yazarken şunu düşünmüştüm. Dün malum Bjk Türkiye kupasını aldı tebrik ediyoruz. Ben Fenerbahçe'liyim ve face de bunla ilgili esprileri okumuştum ''fenevli çocuklar bizim neden kupamız yok diyor'' gibi ordan aklıma geldi bu arada üyeler olarak bu araca karşı bir video bağımlılığı yaşıyoruz hatta tartışmalar çıkıyor videolar yeterli yeteresiz iyi çekilmiş çekilmemiş videonun süresi uzun kısa gibi . Nasıl bir reklam sloganı moda oluyorsa ''ağzı olan konuşuyo '' gibi buda yaşamın tüm alanlarında kullanılan bir söz oldu. Kısacası kimseyi kırmak gibi bir niyetim olmadığını belirtmek isterim.

Video nerde Onur Bey araya bir video alabilirmiyiz... :D

yorsun' Alıntı:
evet neden bizim püskevitimiz yok. Merak ediyoruz abiler artık videolarıı
ACatlıkan' Alıntı:
http://ww.youtube.com/watch?v=6OWnECa4JLw&feature=player_embedded

Bunun zamanı gibi geldi bana :D
serci07' Alıntı:
pisküvüt diyecektiniz herhalde :D :D
455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi başlığı altında gündem dışılığı ancak bu kadar taşınabilir arkadaşlar. umud ederim ki bundan rahatsız olan arkadaşlar farklı ifade biçimlerine girmeyeler temennisindeyim. gezenbilir arkadaşlaığına asla siyasi ve günübirlik politik bir içerik taşınmaya... umarım arkadaşlar düzeltme yapar. saygı ile...

Ahhhh EMRE video Yüklemeye çalışıyorummmmm.....

muratbilici' Alıntı:
455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi başlığı altında gündem dışılığı ancak bu kadar taşınabilir arkadaşlar. umud ederim ki bundan rahatsız olan arkadaşlar farklı ifade biçimlerine girmeyeler temennisindeyim. gezenbilir arkadaşlaığına asla siyasi ve günübirlik politik bir içerik taşınmaya... umarım arkadaşlar düzeltme yapar. saygı ile...
katılıyorum murat bey....böyle şeylere gerek yok

ooo konu neredenn nereye geldi yawww bırakın piskeviti 4o yılı falan bakın 455 beygire yahu.. ;)

Kayıtı yapan arkadaş en azından camı açsaydı ses biraz daha duyulurdu yada aracın içinden yapılsaydı.Sanırım büyük çoğunluk seside duymak istiyor ok gibi fırlaması ise dehşet bir şey.Yinede çok teşekkürler,elinize sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR