455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,105
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

yorsun' Alıntı:
Onur bey bu cj yi satin aldiktan sonra aldiginiz karburator , lastikler, on demirler, dodiler, vs bu parcalar hep degisti madem bunlari kullanmiyorsunuz ama bu garaja terk edilen sari cj5i bu parcalar kral yapar. Yetim kalmis zaten hayrina bunlari ona ver gitsin be abi:smiley:

Sarı CJ 5 i Bu CJ 7 yi aldıktan bir süre sonra sattım. o malzemelerin bir çoguda hala duruyor.

Etiketler

V motorda ateşleme bir sağdan bir soldan olur.Aracın arkasına kadar çekilmiş iki borulu sistemde ses çok fazla sağ sol yapacak dolayısı ile fazla pata pata sesi çıkacaktır, süren için bu ses mükemmel ancak dışarıyı çok fazla rahatsız eder, H bağlantıyla bu sesle iki eksozada pay edilir bir nebze, ayrıca oluşan ateşleme boşluğundan dolayı eksoz sisteminin içinde geri basınç daha az azalır.Hem ses daha regüle olur hemde motor daha performans verir.(geri basınç emilen karışımın overlap denilen iki subabın aynı anda açık kaldığı zamanda eksoza kaçmaması için gerekli)

üstadlar yeri deil ama cj7 almayı düşünüyorum. ama bugün bir tane buldum adam iyi bakmış araç diri ve saglam. yalnız cj8 :(
üstü kapalı ve u kapılı. ben bu cj yi cok begendim fiyatı 11.000 tl. lastikler ve makaslar çok iyi jantlar harika sadece bunun için bile alınır gibi.
sizlere sorum şu , bunu kesip cj7 yapılabilirmi.? U kapıyıda pek sevmedim ama araç güzel. yorum yaparsanız sevinirim. CJ8 i pek tanımıyorum..

yorsun' Alıntı:
üstadlar yeri deil ama cj7 almayı düşünüyorum. ama bugün bir tane buldum adam iyi bakmış araç diri ve saglam. yalnız cj8 :(
üstü kapalı ve u kapılı. ben bu cj yi cok begendim fiyatı 11.000 tl. lastikler ve makaslar çok iyi jantlar harika sadece bunun için bile alınır gibi.
sizlere sorum şu , bunu kesip cj7 yapılabilirmi.? U kapıyıda pek sevmedim ama araç güzel. yorum yaparsanız sevinirim. CJ8 i pek tanımıyorum..

En güzel ;CJ7 CJ8 den kesme olarak yapılıyor. aslında CJ ler arasında alınıp yapılması konusunda en iyisi CJ8 foto varsa yükle bakalım

EM5' Alıntı:
En güzel ;CJ7 CJ8 den kesme olarak yapılıyor. aslında CJ ler arasında alınıp yapılması konusunda en iyisi CJ8 foto varsa yükle bakalım
resimleri bunlar. bu hafta sonu gidip bakıcaz. randevu aldık..
birde bu kesme işlemi tahmini ne kadar tutar?

cj8-1.jpg

cj8-2.jpg

ACatlıkan' Alıntı:
Bu fiyata bu araç bana iyi gibi geldi.... :D :D
evet bencede iyi.
ben hurda birtane 6-7 binlaraya alıp yapacaktım. bunu görünce vaz gectim :smiley:
allah nasib ederse bu hafta sonu alıp geliriz artık...

EM5' Alıntı:
EMRE BEY'in bu araç hakkındaki düşüncelerin duymak istiyorum. Bu benim için gercekten önemli.
1975 model
hidrolik direksiyon
önler disk
ön çeki halatı
motor rektefiyeli
lpgli

yorsun' Alıntı:
EMRE BEY'in bu araç hakkındaki düşüncelerin duymak istiyorum. Bu benim için gercekten önemli.
1975 model
hidrolik direksiyon
önler disk
ön çeki halatı
motor rektefiyeli
lpgli
selamlar .. aracın 75 model olduğuna eminmisiniz ? CJ8 değilde CJ6 ya benziyor fotoğraftan bakınca .. kapıları tam olarak U kapı yapmamışlar S kapıyı U kapıya uydurmaya çalışmışlar ..

EM5' Alıntı:
selamlar .. aracın 75 model olduğuna eminmisiniz ? CJ8 değilde CJ6 ya benziyor fotoğraftan bakınca .. kapıları tam olarak U kapı yapmamışlar S kapıyı U kapıya uydurmaya çalışmışlar ..
aynen ne yazıyorsa yazdım. cumartesi günü gidip bakıcaz. sizce bu araç alınırmı? ben kestirip cj7 olacaksa almayı düşünüyorum.

yorsun' Alıntı:
aynen ne yazıyorsa yazdım. cumartesi günü gidip bakıcaz. sizce bu araç alınırmı? ben kestirip cj7 olacaksa akmayı düşünüyorum.
CJ 7 olur olmasına ama kestirmekle bitmiyor kapılarda U kapıya dönecek kaporta boya derken astarı yüzünü geçer .. Onun yerine CJ 8 daha uygun fiyata bulursun,al kes ..çok daha makbul bir CJ 7 'n olur

EM5' Alıntı:
CJ 7 olur olmasına ama kestirmekle bitmiyor kapılarda U kapıya dönecek kaporta boya derken astarı yüzünü geçer .. Onun yerine CJ 8 daha uygun fiyata bulursun,al kes ..çok daha makbul bir CJ 7 'n olur
EMRE BEY sizler bu konuda çok tecrübelisiniz. ben daha yeni aşık oldum bu CJ ye. Benim istediğim temiz olsun yürüsün fazla mekaniği ben ugraştırmasın. Ben sadece aracı bu şekle çevirmeyi düşünüyorum.

cj1001.jpg

yorsun' Alıntı:
EMRE BEY sizler bu konuda çok tecrübelisiniz. ben daha yeni aşık oldum bu CJ ye. Benim istediğim temiz olsun yürüsün fazla mekaniği ben ugraştırmasın. Ben sadece aracı bu şekle çevirmeyi düşünüyorum.
hazırını bulamadınız galiba ??? yinede karar sizin ;) kaportacı, boyacı arkadaşlarınızla muhabbetinizi kavileştirirsiniz umarım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR