455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,092

Etiketler
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

sesinde ki asalete bakın abiler, yolda tüm araçlar yol veriyor saygıdan. Videolardaki Tek saygısızlıgı köpek yapıyor oda korktugu için :smiley:

Mehmet Emmi konuşturuyor yine sanatı :D

SDC10201.jpg

SDC10202.jpg

SDC10203.jpg

Mehmet beye ayrıca teşekkürler işinin ehli tasarım harika imalat harika tabii sonuç çok çok mükemmel güle güle kullanın

Tampon çok başarılı.
İstetme detayına bayıldım.
Eline sağlık yapan ustanın...

radicale262' Alıntı:
yanlız apo dayıdan bir ricam var araçta sigara içmesek

Walla APO DAYI' nın araçta çoook emeği var DAYI benzin döküp yakıcam dese ancak oturup izleriz.... ;D ;D

AOCENKER' Alıntı:
Walla APO DAYI' nın araçta çoook emeği var DAYI benzin döküp yakıcam dese ancak oturup izleriz.... ;D ;D

dostum allah ağız tadıyla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... Gerçekten harcanan emeği, parayı ve zamanı hak ediyor. Güle güle kullan..

radicale262' Alıntı:
dostum allah ağız tadıyla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... Gerçekten harcanan emeği, parayı ve zamanı hak ediyor. Güle güle kullan..

Eywallah abi saolasın ..... ORDU! ya sevgiler kema' el selam...

maşallah çok güzel, çok yakışıklı olmuş
iyi günlerde binmeniz temennisiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR