455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,318

Etiketler
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

ahmetozduman' Alıntı:
apple candy red i bi düşün.... her an bende niyeti bozabilirim :smiley:

anca fırsat bulabildim şimdi oturup incelemeye başlıcam renk konusunu bulabilirimsem haberleşiriz. saygılar....

onur renk ve lastik konusunu hafta sonu olmadan çözeriz yılbaşı tatili yüzünden lastikler oçağın sonunda geliyo

unal' Alıntı:
onur renk ve lastik konusunu hafta sonu olmadan çözeriz yılbaşı tatili yüzünden lastikler oçağın sonunda geliyo

Eyvallah kardeşim ilgine teşekkürler ......

boya işini çözersek muhteşem olacak net bilgi 2 güne elimize gelir boyayı atma tekniği üzerindeki porselen cilasına kadar özel olacak halledersek :smiley:

[attachment=1]

ünal işte bu boya..sor bakalım atılgan ne diyor bu konuda?

firered.jpg

abi akşam konuştum 2 güne kalmaz haberimiz olur ne olacağı hakkında

Renk konusunda şu sarıyı düşünebilirsiniz,ben çok beğendim.Pek belli değil ama belki fikir verebilir.
[attachment=1]
[attachment=2]

_MG_0231.jpg

_MG_0227.jpg

aras' Alıntı:
Renk konusunda şu sarıyı düşünebilirsiniz,ben çok beğendim.Pek belli değil ama belki fikir verebilir.

İlginize teşekkürler. İncelicem...

ahmetozduman' Alıntı:
[attachment=1]

ünal işte bu boya..sor bakalım atılgan ne diyor bu konuda?

moda yaptınız candy apple red 'i :smiley: ahmet abi bu rengin variant ları çok var.. bugun candy apple red 'in panel uygulamasını yaptık.. ben pek beğenmedim rengi.. ama senin koymuş olduğun resimdeki renkte boyanın içine iri metaller konmuş.. ama candy apple red in orjinal formulunde metalden daha ziyade sedef ağırlıklı.. bu göstermiş olduğun renk'i adam kafasına göre yapmış... renk doğru ama formülde bu şeklilde metal vermiyor. ama ben size birkaç güne kadar çok daha extrem ziralit boyadan bir formülasyon çıkaracam :smiley: biraz sabredin.. saygılar..

evet doğru söyledin... kırmızı ya birazcık siyah ya da koyu pigmentli metal flake karıştırmış... benim favorim bu..her nasıl yapmışsa çok "şeker" olmuş :smiley:

Boyali bir araçlik fazla yaptirin bari ilerde sikinti olmasin.. Hadi kolay gele bakiniyoruz biz.

hasanfb' Alıntı:
Onur abi senin favorin vardı beyaz boya siyah aksesuar nerde o fotoğraf :smiley:

Hasancım beyaz dan vaz geçtim her taraf beyaz CJ bu kadar emekten sonra biraz daha sıra dışı olsun istiyorum.......

5w_640.jpg

Cw_800.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR