455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,316
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

CJ7V8' Alıntı:
Çok güzel ilerliyor kolay gelsin.Yanılmıyorsam şanzıman th350 ,arazi şanzımanı olarak dana 300 ü mü takacaksınız?

Sami yeniden araç toplasan ve otomatik şanzıman kullanacak olsan, ayrıca çok ağır şartlarda offroad yapıyorsan şanzıman ve arazi şanzımanı ne kullanırdın. cj nin düz 6 silindir e atılacak

Etiketler

jeep' Alıntı:
Sami yeniden araç toplasan ve otomatik şanzıman kullanacak olsan, ayrıca çok ağır şartlarda offroad yapıyorsan şanzıman ve arazi şanzımanı ne kullanırdın. cj nin düz 6 silindir e atılacak
göktug abi Cj nin düz 6 silindiri için ağır hizmet olan 79-80 yıllarına kadar kullanılan ve Jeepin düz 6 silindir motoruna lap diye oturan TH400 var ama tahmin ediyorum Türkiyede çok zor bulunur.GM nin TH400 ü(bende olan)çok var fakat Jeepin hiç duymadım.Arazi şanzımanı olarak da başka bir örneği olmayan advance adaptersin Atlas serisini tercih ederim.

CJ7V8' Alıntı:
göktug abi Cj nin düz 6 silindiri için ağır hizmet olan 79-80 yıllarına kadar kullanılan ve Jeepin düz 6 silindir motoruna lap diye oturan TH400 var ama tahmin ediyorum Türkiyede çok zor bulunur.GM nin TH400 ü(bende olan)çok var fakat Jeepin hiç duymadım.Arazi şanzımanı olarak da başka bir örneği olmayan advance adaptersin Atlas serisini tercih ederim.

Teşekkürler konuyu böldüm kusura bakmayın.. o zaman v8 e geçeceğiz seneye.. mantıklısı bu..

CJ7V8' Alıntı:
Çok güzel ilerliyor kolay gelsin.Yanılmıyorsam şanzıman th350 ,arazi şanzımanı olarak dana 300 ü mü takacaksınız?
Çok teşekkür ederim evet şanzıman TH 350 ama arazi için daha düşünüyorum yapmışsan en iyisi olsun önerin varsa sevinirim...

en sonunda motor şaseye bağlandı :smiley:) kupanın işleride az kaldı

100_0846.jpg

100_0847.jpg

100_0848.jpg

100_0849.jpg

ommg' Alıntı:
Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum ortaya nasıl bir canavar çıkacak :smiley: :smiley:

Çok zaman kalmadı motor montajı neredeyse bitti şimdi şase boyanıcak kupa neredeyse boya aşamasına gelmek üzere ondan sonra bişey kalmıyor geri kalan tüm parçalar sıfır olarak alındı sadece üstüne takılacak.....

ommg' Alıntı:
Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum ortaya nasıl bir canavar çıkacak :smiley: :smiley:
bence bu kadar zahmete bu kadar emeğe bu kadar masrafa rağmen bu araca binmeye bile gerek yok seyretmek bile dünyaya değer < tabii zevk almasını bilene >
izlemeye devam son hali gerçekten harika olacak tekrar hayırlı olsun

DEMİRAL' Alıntı:
bence bu kadar zahmete bu kadar emeğe bu kadar masrafa rağmen bu araca binmeye bile gerek yok seyretmek bile dünyaya değer < tabii zevk almasını bilene >
izlemeye devam son hali gerçekten harika olacak tekrar hayırlı olsun

Güzel sözleriniz için çok teşekkürler....İşte bu sözlerb u düşünceler masrafları emekleri bir anda keyfe dönüştürüyor. saygılar...

Çalışmalar sürüyor kupa neredeyse boya aşamasına geldi......... Turuncu dedik sürekli ama acaba başka altarnetif olabilir mi?

IMG_0300.jpg

IMG_0302.jpg

IMG_0303.jpg

IMG_0305.jpg

Apo dayının ellerine aklına sağlık ölçüsünü alarak düşünürek planlayarak dana 300 uygulamak için özel olarak yaptırdığı ara parça......

IMG_0308.jpg

IMG_0309.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR