455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,323
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

benim 1-2 yıl içinde yapmayı planladığım projeyi yaptınız, yazıklar olsun :smiley:
yapmışken bari boyayı da söyliyim onu da yapın 3-5 ay binin sonra be alayım sizden bunu...:smiley:
altın barak kaplama şeklinde bi uygulama var, tam düz değil kırışık altın barak gibi yapıyorlar. (nerde ve nasıl bilmiyorum bikaç motosiklette yapmışlardı) altın-siyah ve gümüş tonlarıyla deli bi uygulama olur...

benim gördüğüm tam olarak bunlar değildi ama örnek olsun diye ekliyorum bir-2 foto....

dtyjdfyjfdxyjgyf.jpg

jessie-james-merc-full.jpg

Etiketler

unal' Alıntı:
levent bu boyaların kilosu kaç para s ence ? :smiley:)

abi tam aradığımı bulamadım aslında, türkiyede bikaç motosiklette barak kaplama uygulaması yapılmıştı, inanılmaz güzel duruyor, hatta bu uygulamayı geçenlerde bir restaurantın sütunlarında ve çeşitli yerlerinde gördüm, düz olan (mercedesteki gibi) boya elbette çok pahalıdır diye tahmin ediyorum...

bu baktığın boyalar türkiyede var işin gerceği ama kilosu 2500 tl civarı aracına görede en az 3 kg gidiyo ve kullanma tekniği farklı gerisini sen düşün :smiley:))
motorda yada başka yerde gördüklerin bunlara benzer şeyler ama araçda kullandığında emin ol farklı karışım gerekiyo

unal' Alıntı:
bu baktığın boyalar türkiyede var işin gerceği ama kilosu 2500 tl civarı aracına görede en az 3 kg gidiyo ve kullanma tekniği farklı gerisini sen düşün :smiley:))
motorda yada başka yerde gördüklerin bunlara benzer şeyler ama araçda kullandığında emin ol farklı karışım gerekiyo

Bu boya ila aracı boyasan kaportacıda 15 günde yaptıramadığın boya kazıma işini istanbulda sokakta 15 dakikada yaparlar döndüğünde aracı tanıyamassın ;D ;D

Aslında konuyla direkt bir alakası yok ama olsun :smiley:
98 de simitwesson toplu magnum tabancam vardı,bir hevesle tutdum altın kaplattım.
Kaplattıkdan sonra nasıl pişman oldum anlatamam,bir avuç para gitti onamı yanayım,yoksa güzelim tabancayı iğrenç şekle soktuğumamı :smiley:

dalyan' Alıntı:
Aslında konuyla direkt bir alakası yok ama olsun :smiley:
98 de simitwesson toplu magnum tabancam vardı,bir hevesle tutdum altın kaplattım.
Kaplattıkdan sonra nasıl pişman oldum anlatamam,bir avuç para gitti onamı yanayım,yoksa güzelim tabancayı iğrenç şekle soktuğumamı :smiley:

;D ;D ;

levent'in göndermiş olduğu renlerin renk kodları ve kartelası elimde mevcut.. zaten bu ve bunun gibi renker motorsikletler için yapılıyor :smiley: bu kadar iddalı bir araba olmasın nazarda araba gidemez valla :smiley: ama aracın sahibi nasıl ister bilmem ama bir turuncu renk var kartelada akıllara zarar :smiley: ve bu araca çok yakışacağına inanıyorum. araçın boyası 3 kat sistem.
1.kat malumunuz astar 2. kat sadece metal 3.katda boyayı atıyorsun.. bu renk 2007 de dünyada ödül almış bir renk.. kod yazarı bir motorsklet firması. ama inanılmaz güzellll.. ben olsam düşünmeden bu turuncuyu yapardım :smiley:

ATİ79' Alıntı:
levent'in göndermiş olduğu renlerin renk kodları ve kartelası elimde mevcut.. zaten bu ve bunun gibi renker motorsikletler için yapılıyor :smiley: bu kadar iddalı bir araba olmasın nazarda araba gidemez valla :smiley: ama aracın sahibi nasıl ister bilmem ama bir turuncu renk var kartelada akıllara zarar :smiley: ve bu araca çok yakışacağına inanıyorum. araçın boyası 3 kat sistem.
1.kat malumunuz astar 2. kat sadece metal 3.katda boyayı atıyorsun.. bu renk 2007 de dünyada ödül almış bir renk.. kod yazarı bir motorsklet firması. ama inanılmaz güzellll.. ben olsam düşünmeden bu turuncuyu yapardım :smiley:

Bu kadar güzelse zaten kafamızda turuncu var direk atalım boyayı ne zaman görüşürüz ;D ;D

AOCENKER' Alıntı:
Bu kadar güzelse zaten kafamızda turuncu var direk atalım boyayı ne zaman görüşürüz ;D ;D

renk inanılmaz ötesi güzel :smiley: ne zaman istersen görüsürz ünallan yapın programınızı benide haberdar edin gerisi kolay ..

ATİ79' Alıntı:
renk inanılmaz ötesi güzel :smiley: ne zaman istersen görüsürz ünallan yapın programınızı benide haberdar edin gerisi kolay ..

Muhtemelen yarın görüşürüz gerçi ünal öğleden sonra uyanıyo ama olsun ....

yok onur yarın bir araç getireceğim onu almaya gideceğimden öğlene gelmiş olurum :smiley:) cj5 kullanan yoga kazım diye bir abimiz 95 yaşında falan ama hala cj5 kullanıyo yarın getirdiğimde görürsün :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri