39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,106
Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

unal' Alıntı:
burda yazmışken şunuda belirteyim eğer kısmet olursa 24 nisandaki otizimli cocukların etkinliğine tahminen 8 veya 10 aracla katılacağım eğer işi olmazsa bu aracda aramızda olacak hepsi birbirinden farklı 8 aracı görmeniz için hepinizi beklerim ama yağmur falan olursa getiremeyiz araçları orda willys den başlayıp profesyonel off road hatta rally araçlarınıda görebilirsiniz tabi dediğim gibi yağmur olmazsa :smiley:)) o zaman yerinde görerek bircok konuyu daha rahat anlar daha rahat fikir yürütebilrisiniz
bu araçları görmek için bende gelicem ünal ;)

Etiketler

Ünal bey kesinlikle haklısınız.33 lastik takacağım diyince deli muamelesi çeken insanlara güzel örnek teşkil ediyor bu örnek araçlar.Hep yurtdışında gördüğümüz çalışmaların buralarda da yapılması gerçekten cesaret verici.

uğur bey sadece konu lastik takmak değil bu resmini görmüş olduğunuz aracda defransiyelerde değişti araziside farklı kısacası gercekden bilinçli yapılan bir arac önemli noktası bu 2 defa iş yapılmasın yada can sıkılmasın diye yapılan işlemler kafadan uydurma değil bilinli olarak yapıldı sadece koy lastiği yürüsün calışması ile neler yaşandığı bildiğimizden sadece konu lastik takma değil buna uygun akslar yürür aksamlarda daha farklı oluyor tabi daha sonrada tadından yenmiyo )))

hersey zevk imkan meselesi böyle makinaları hep yurt dısındamı göreceğiz yok artık bizdede var sizi gercekten samimiyetimle tebrik ediyorum nereye kadar gidersede takip etmeye devam sonucda araclar farklı olabilir ama amacımız hep aynı...saygılarımla.

unal' Alıntı:
uğur bey sadece konu lastik takmak değil bu resmini görmüş olduğunuz aracda defransiyelerde değişti araziside farklı kısacası gercekden bilinçli yapılan bir arac önemli noktası bu 2 defa iş yapılmasın yada can sıkılmasın diye yapılan işlemler kafadan uydurma değil bilinli olarak yapıldı sadece koy lastiği yürüsün calışması ile neler yaşandığı bildiğimizden sadece konu lastik takma değil buna uygun akslar yürür aksamlarda daha farklı oluyor tabi daha sonrada tadından yenmiyo )))

Yapılanların bilincinde olduğumdan zaten bu yorumu getirdim.Tabii ki önemli olan lastiğin çamurluğa sürtmemesi değil :smiley: O arabanın o lastikle verimli yol alması.

Bu örnekler gelecekte planladığım araç için bana çok iyi ışık tuttular ve aynı zamanda da cesaretlendirdiler.

Ünal bey yağmur olmazsa otizimli çocuklar etkinliğine bu araçlar veya sekiz araç gelecek ama yağmur olmazsa diye yazmışsınız mani nedir? yağmur bu araçlara ne yapar?dev gibi dehşet araçlar hemde off road araçları yağmur bunları eritirmi? merak ettim selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Ünal bey yağmur olmazsa otizimli çocuklar etkinliğine bu araçlar veya sekiz araç gelecek ama yağmur olmazsa diye yazmışsınız mani nedir? yağmur bu araçlara ne yapar?dev gibi dehşet araçlar hemde off road araçları yağmur bunları eritirmi? merak ettim selamlar

:smiley:)) yağmur üzeri acık aracları fena yapar hem sürücüyü getirip götürüken hemde koltkların kuruması zaman alır dev gibi araçlar olduğundan evet bişe yapmaz camurda ve e rime olayına gelince bencede şeker değil nihayetinde erimez :smiley:)) ama gel görki yağmur yağarsa diye alternatif olarak izcilik kampında olacak cocuklar ve orada cocuklarrı bu araçlara bindirip gezdiremeyiz burdaki temel amac gelen cocuklar eğlensinler hayatlarında belkide bir daha göremeyecekleri araclara bakıp binsinler gezsinler onlarla resim cektirsinler temel amacımız bu olduğundan yağmurda bunları yapamayacaklarından araclarında gelmesi gereksiz oluyor acıkcası cünki amaç araçları s ergilemek değil sadece otizimli cocukların eğlenebilmesi için hepsi bu umarım acıklamışımdır nedenini

unal' Alıntı:
:smiley:)) yağmur üzeri acık aracları fena yapar hem sürücüyü getirip götürüken hemde koltkların kuruması zaman alır dev gibi araçlar olduğundan evet bişe yapmaz camurda ve e rime olayına gelince bencede şeker değil nihayetinde erimez :smiley:)) ama gel görki yağmur yağarsa diye alternatif olarak izcilik kampında olacak cocuklar ve orada cocuklarrı bu araçlara bindirip gezdiremeyiz burdaki temel amac gelen cocuklar eğlensinler hayatlarında belkide bir daha göremeyecekleri araclara bakıp binsinler gezsinler onlarla resim cektirsinler temel amacımız bu olduğundan yağmurda bunları yapamayacaklarından araclarında gelmesi gereksiz oluyor acıkcası cünki amaç araçları s ergilemek değil sadece otizimli cocukların eğlenebilmesi için hepsi bu umarım acıklamışımdır nedenini
açıklama içın teşekkür ederim rahatladım bir an kafam karışmıştı sağolun,etkinlik için başarılar dilerim kolay gelsin hayırlı bir iş yapıyorsunuz

teşekkür ederim zaten kısada olsa hayatlarına farklı renkli bişeler katabilirsek ne mutlu bize onların gülümsemesi kısa olsa mutlu edebilirsek işde bizimde ödülümüz o olur :smiley:)

unal' Alıntı:
teşekkür ederim zaten kısada olsa hayatlarına farklı renkli bişeler katabilirsek ne mutlu bize onların gülümsemesi kısa olsa mutlu edebilirsek işde bizimde ödülümüz o olur :smiley:)
siz yapın biri sizi gözetliyor ve kiramen katiplerine not tutturuyor ALLAH kabul etsin sevaptır 15 milyonluk devasa şehirde gerçi şehirde denmezde devlet gibi yerde sizin yaptığınız büyük özveri yakın olsam kaçırmaz gelirdim kolay gelsin

Ben bu başlığı daha yeni gördüm.
Aracın T.C de olmasına inanamadım bile :D
Sanki yabancı forum sitelerine bakıyormuşum gibi hissettim kendimi...
Çok beğendim ben...
Tebrik etmek gerekir;
yapan ustayıda, yaptıran arkadaşıda :smiley:

Defender'e 42 takıldı bu lastikler ufak kaldı şimdi ama ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR