39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,101

Etiketler
Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

ayna mahruti olarak en azından 4.88 ister.:smiley::smiley:V8'le falan ayna mahruti değişmeden yürürde işte öyle yürür.:smiley:

cenkcc' Alıntı:
Şimdi oldu işte yukarıda yazılanlardan araç asfaltta kullanım için hazırlandı yazıyordu mesajlarda ona üzüldüm ben tepkim o yüzdendi umarım yanlış anlaşılmadı...Ama gerçekten çok güzel olmuş 39 " lastiklerle güle güle kullanın inşallah arazide karşılaşırız birde çamurlu halini görürürüz canavarın...
[/quote

burda yanlış anlama var sanırım arazi asfalt için derken tamamen değil öyle olsa ne defransiyellerle nede başka bişe ile uğraşılmazdı aslında bu arazi off road işide tam yerine oturmnadı bence yani toprakda dağda bayırda dolaşmak ise konu bunu hemen hemen her arac yapar kanımca off road ise sadece konu profosyenel araçlarla yapılmalı tam donanımlı ekipmanları tam olarak bu yapılan arac ağır zemine girsin diye hazırlanmadıki amacı dışında yada hazır olmayan araclar araziye girince neler yaşandığınıda hep beraber gördük zaman içinde sadece toprakda dağda bayırda gezmek içinse zaten bu araç fazlası ile yapar bunu ama gelelim sert off road içinse profosyenel araç olmalı

Ünal abi amacım konuyu dağıtmak yada muhalefet olmak değil yapılan iş güzel ve kaliteli kullanılan ekipman profosyonel araç zaten profosyonel off-road yapmaması için bir sebep yok lastikler süper swamper ırok modeli çamur lastiği vinç takılacak deniyor off-road için %80 hazır kimbilir daha neler vardır o araçta yani dediğiniz gibi neredeyse profosyonel bir araç hazırlanmış az eksik vardır belki detay bilmiyorum

çok güzel olmuş tebrikler demekten başka bir şey denmez ..

ister arazi şartlarına uyarılsın isterse asfalta , dönüp bakan gözler her arac sahibi için ayrı bir keyiftir! kimse ben rahatsız oluyorum dememiştir, ama bu araca ben bakmam heralde :smiley:) dermişim .

aslında işin gercek başka tarafıda şu 455 cj makine ilk koyulacağı zamanda bircok arkadaşımız geldi gördü yürümez dendi o olmaz bu olmaz dendi ama oda oldu artık türkiyede bilinmeliki türünün nadir örnekleri araclarda yapılıyor farklı farklı araçların olması inanınki güzel artık sadece videolardan bakıpda way be böylede aracmı olur demiyoruz yapılıyo yapıyoruz oluyo :smiley:) cünki belli, aşamadan sonra insan doyuyo hele hele bizim gibi 20 senesi sanayilerde ceşit ceşit araçlarla gecince inanın bide şu olsun yada farklı bişe olsun istiyor insanlar ben bu tip araçları gördükce zevk duyuyorum artık ülkemdede sıra dışı araçlar asfalta yada toprağa değdiğinde lastikleri bana keyif veriyor

artık türkiye yurt dışından off road için davet alıyo oralara giden arkadaşlarımız başarı ile temsil ediyor ülkemizi son birkaç senedir gercekden cok ilerleme kaydetti ülkemizde bu spor yada yaşam tarzı ve inanıyorumki birkaç seneye kalmaz yurt dışından türkiyenin videoları izlenmeye başlar :smiley:))

burda yazmışken şunuda belirteyim eğer kısmet olursa 24 nisandaki otizimli cocukların etkinliğine tahminen 8 veya 10 aracla katılacağım eğer işi olmazsa bu aracda aramızda olacak hepsi birbirinden farklı 8 aracı görmeniz için hepinizi beklerim ama yağmur falan olursa getiremeyiz araçları orda willys den başlayıp profesyonel off road hatta rally araçlarınıda görebilirsiniz tabi dediğim gibi yağmur olmazsa :smiley:)) o zaman yerinde görerek bircok konuyu daha rahat anlar daha rahat fikir yürütebilrisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR