39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,146

Etiketler
Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

masterbat' Alıntı:
Bu aracın fotoları bir yerlerde yüklümü :smiley:

Birde araç yol tutuyormu

o araç çekim platosundan dışarı kadar çıkabilecek gibi yapılmış olabilir amaç reklamda görünmesi kimse yolda yada arazide kullanmayacka muhtemelen ;D

Aracın resmi bildiğim kadarıyla yok.Zaman sıkışıklığından dolayı resimliyecek zaman kalmadı diye biliyorum.
Yol tutuyormu derken ? Bunu tam olarak anlamadım.

Tempus' Alıntı:
o araç çekim platosundan dışarı kadar çıkabilecek gibi yapılmış olabilir amaç reklamda görünmesi kimse yolda yada arazide kullanmayacka muhtemelen ;D

Yok Kürşat.
Planlar değişmediyse,dağda felan,başka memleketlerde felan çekimleri var.Ama ayrıntıyı bilmiyorum ;)

Yol tutuyormu derken show amaçlımı yani çekim amaçlımı yoksa sadece reklam amaçlımı demiştim zaten siz açıkladınız sağolun görsel olarak güzel olmuş,,

Sizinde emeğiniz geçmiş emeğinize sağlık...

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok Kürşat.
Planlar değişmediyse,dağda felan,başka memleketlerde felan çekimleri var.Ama ayrıntıyı bilmiyorum ;)

Benim canım arkadaşım yapım aşamalarını çekeydinizde dergiye koysaydık?

masterbat' Alıntı:
Yol tutuyormu derken show amaçlımı yani çekim amaçlımı yoksa sadece reklam amaçlımı demiştim zaten siz açıkladınız sağolun görsel olarak güzel olmuş,,

Sizinde emeğiniz geçmiş emeğinize sağlık...

Teşekkürler :smiley:

Dediğim gibi,planlar değişmediyse,bu aracı başka yerlerde felanda görücez ;)

CJ7V8' Alıntı:
Erkan abi TJ olduğuna emin misiniz? JK ya daha çok benziyor.
Ama aynalar CJ :smiley: :smiley:

Tj evet,ama baya bi kesildi biçildi araç.
Aslında istenilen bir rubiydi,hatta referans araç olarak banada resmini gönderdiler ama sildim.
Yapılı bi rubiydi.Zaman sıkıntısı yüzünden bu araç yapıldı ;)
Kapı kolları felanda değişik :smiley:

Tempus' Alıntı:
Benim canım arkadaşım yapım aşamalarını çekeydinizde dergiye koysaydık?

O kadar zaman yoktu :smiley:
Haaa,benim olmadığım zaman aralığında çektilerse bilmem.Ama yanılmıyosam pekte sıcak bakmıyolarda tv ye çıkmadan resim felan işlerine ;)

4.68 oran yok diye biliyorum, 4.88 dir kesin bilmiyorsanız eğer.Yol tutmadan bahsediyorsunuz problem varmı sizin araçta, frenlemeyide merak ediyorum. büyük lastik sevdalısı biri olarak:smiley:

Şu anlık yürüründe problem yok komple alt değişti difransiyeller kollar mahrutiler herşey değişti ön arka disk aracın durmasındada bir sıkıntı yok artık...

yavuz-çelikel' Alıntı:
4.68 oran yok diye biliyorum, 4.88 dir kesin bilmiyorsanız eğer.Yol tutmadan bahsediyorsunuz problem varmı sizin araçta, frenlemeyide merak ediyorum. büyük lastik sevdalısı biri olarak:smiley:

Bende seni merak ediyorum,nasıl olacak diye ;)

Turkcell reklam aracı hakkında bir konu daha önce bu sitede açmıştım ama niyedir eklediğim fotoğraflar kaldırılmış yada görünmüyor. ilgili topik: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86138.0
Aracın resimlerinide bu sitede bulabilirsiniz: http://www.otometre.com/2011/11/turkcellden-jeepcell-4x4.html

DS5463~1.JPG

DSC095~1.JPG

DSC095~1a.jpg

DSC095~1as.jpg

DSC095~2.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR