39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,147

Etiketler

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

Abi zaten arazide kullanmayacaksin, dana 44aks kalinligi yeterli belkide ayna magruti oranlari hosuna gitmemistir oda duzeltilir . Ama dana 60 cok fazla genis gelecek, zaten bu lastikler yeterince disarda ,sonrasini bi dusun ? Dar sokakta seninle karsilasmak istemem :smiley:

ahmetozduman' Alıntı:
Abi zaten arazide kullanmayacaksin, dana 44aks kalinligi yeterli belkide ayna magruti oranlari hosuna gitmemistir oda duzeltilir . Ama dana 60 cok fazla genis gelecek, zaten bu lastikler yeterince disarda ,sonrasini bi dusun ? Dar sokakta seninle karsilasmak istemem :smiley:
:D Bende istemem.. Birde dar sokak geçişlerinde sorun yaratabilir şimdiki hali bile yandaki arabayı traşlayabilecek nitelikte.. :D

Evet sanırım ayna maruti gerekli yani oranlarda oynama yapmak gerekecek Necmi ustada aynısını dedi...

Yolda çok iyi ama yokuşta biraz bayılıyor onu halletmek lazım..

masterbat' Alıntı:
Evet sanırım ayna maruti gerekli yani oranlarda oynama yapmak gerekecek Necmi ustada aynısını dedi...

Yolda çok iyi ama yokuşta biraz bayılıyor onu halletmek lazım..
daha ucuz bir yontemi var. Atarsin bir v8 :smiley:

Abi onlar bu aralar yogun , biraz bekle o da olur. Ben surekli bosluklarini gozluyorum firsati buldugum an aracimi hemen goturuyorum oraya .

bu fotoda benden :smiley:

jeep.jpg

Kusura bakmayın ama nasıl bir mantıktır ki swamper lastiklerle bir aracı asfalta hazırlamak ,180 km sürat yapmak vs gibi konuları yazmak.İnsanlar buradan bilgiler okuyup kendi araçlarında uygulama yapıyor kendimizi yırtıyoruz M/T lastikle gazlamayın kayarsınız düşersiniz diye ama burada böyle bir aracın asfalta hazırlandığı yazıyor...İnanın yazık yapan ustaya helal olsun gerçekten güzel olmuş araç ama düşüncem kesinlikle o aracın asfaltta yazık edilmemesi bazen görüyoruz 4x4 lere ne işkenceler yapılıyor karlıklar marşpiyeller krom parlak jantlar sonrada üzülüp duruyoruz yazık olmuş diye Şayet bu araçta bağdat caddesinde dolaşacaksa gerçekten yazık ne amaca hizmet hazırlanır bilemem...
Yapılan işe ve emeğe saygım sonsuz ben sadece kullanım amacına karşıyım hadi yapıldı bari asfalt için yapıldı denmemeli girmesede çamura kendisinde saklı kalmalı bence...amaç caddede dolaşıp hava atmaksa buna harcanan paralarla gayet güzel bir cabrio araç alınıp hava atılır düşüncesindeyim ama bir xj ye yapılan bu muameleye gerçekten üzülüyorum sonuçta her aracın bir ruhu olduğu düşünülürse eminimki bu xj bunu haketmiyor.....

Merhabalar sizin ilginize ve açık duyarlı yorumunuzada teşekkürler.. öncelikle araç hem caddede hem de kendi egolarımı tatmin etmek için arazi kullanımı içinde yapıldı benim için arabaya harcanan paranın önemi yok ben 2010 model gl yide hem caddede hem arazide kullanıyorum zaten adı üstünde arazi aracı 2011 model land ımda var onuda bu aracı öncelikle neler yapabiliriz diye yaptık ilginç ve değişik olsun diye ve amacımıza ulaştık bununla asvallada gezeceğim zevkle arazi gezilerinede çıkacağım kısmetse :smiley:

cenkcc' Alıntı:
Kusura bakmayın ama nasıl bir mantıktır ki swamper lastiklerle bir aracı asfalta hazırlamak ,180 km sürat yapmak vs gibi konuları yazmak.İnsanlar buradan bilgiler okuyup kendi araçlarında uygulama yapıyor kendimizi yırtıyoruz M/T lastikle gazlamayın kayarsınız düşersiniz diye ama burada böyle bir aracın asfalta hazırlandığı yazıyor...İnanın yazık yapan ustaya helal olsun gerçekten güzel olmuş araç ama düşüncem kesinlikle o aracın asfaltta yazık edilmemesi bazen görüyoruz 4x4 lere ne işkenceler yapılıyor karlıklar marşpiyeller krom parlak jantlar sonrada üzülüp duruyoruz yazık olmuş diye Şayet bu araçta bağdat caddesinde dolaşacaksa gerçekten yazık ne amaca hizmet hazırlanır bilemem...
Yapılan işe ve emeğe saygım sonsuz ben sadece kullanım amacına karşıyım hadi yapıldı bari asfalt için yapıldı denmemeli girmesede çamura kendisinde saklı kalmalı bence...amaç caddede dolaşıp hava atmaksa buna harcanan paralarla gayet güzel bir cabrio araç alınıp hava atılır düşüncesindeyim ama bir xj ye yapılan bu muameleye gerçekten üzülüyorum sonuçta her aracın bir ruhu olduğu düşünülürse eminimki bu xj bunu haketmiyor.....

Cenk bey asfaltta güvenlik konusunda %100 haklısınız ama zevkler ve renkler meselesine geliyor. Sahibi 80 km hızla ağır seyirden hoşlanıyor olabilir çok da eleştirmemek lazım zevk onun para onun. Görsel olarak bence kusursuz olmuş allah sahibine bağışlasın...

Amaç sürat yapmak değil kesinlikle ben arazi taşıtlarını seviyorum ve günlük hayattada sürekli arazi taşıtı kullanıyorum sürat yapmayı sevsem spor arabaları tercih ederdimki 10 yıldır spor araba kullanmıyorum arazi taşıtlarına alıştığımdan beridir...

Şimdi oldu işte yukarıda yazılanlardan araç asfaltta kullanım için hazırlandı yazıyordu mesajlarda ona üzüldüm ben tepkim o yüzdendi umarım yanlış anlaşılmadı...Ama gerçekten çok güzel olmuş 39 " lastiklerle güle güle kullanın inşallah arazide karşılaşırız birde çamurlu halini görürürüz canavarın...

:smiley: umarım ama yoğunluk yine asvaltta olacak mesela bu ay sonu bir etkinlik var orayada geleceğim henüz bu işte yeniyim belki bunu geziler için kullanır offroad için başka bir xj yapabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR