3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

etkinlik günleri hava sıcaklıkları gündüz 25-27 derece
gece ise 10-12 derece olacak mont polar gibi giyeceklerinizi yanınıza alın üsümezsiniz ama yine alın
gündüz güneş altında yanacaksınız ;D gece de ateş başında yanacaksınız ;D

Öncelikle Herkesin Geçmiş bayramı kutlu olsun

Ve bayram dolayısıyla gittiğim sivastan memleketim gaziantebe geri döndüm.
Sivasa giderken aklımda hep "pisti bi görmek" vardı ama bi türlü misafirden ve yaprak sarma yemekten fırsat bulamadım :smiley:
Ve ilginç olan nokta kök tekniğin önünden kaç kere geçmeme ve o defender ı görmeme rağmen dükkana girememek biraz üzdü tanışmak isterdim doğrusu :(

kokteknik' Alıntı:
etkinlik günleri hava sıcaklıkları gündüz 25-27 derece
gece ise 10-12 derece olacak mont polar gibi giyeceklerinizi yanınıza alın üsümezsiniz ama yine alın
gündüz güneş altında yanacaksınız ;D gece de ateş başında yanacaksınız ;D

Evet akşamları üşüyeceğimiz doğru, yanlız ben sahsım adına soğuğa hasret olduğum için bana akşamları klima gibi geldi yani bizi fazla üsütmeyecek sanırsam :smiley:
bide sizlerden ricam bana yaprak sarma yedirmeyin 1 yıllık istikakımı doldurdum.

bülent abi ben gelemiycem köprücük kemiği kırdım size iyi eülencler

oguzbgr' Alıntı:
DEĞERLİ DOSTLAR TEŞEKKÜRLER GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN
ÖNEMLİ OLAN YARIŞMAK DEĞİL GÜZEL BİR ETKİNLİĞE KATILMAK VE BAĞLARI KUVVETLENDİRMEK.
BURDAN ÖNCELİKLE ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN BÜLENT BAŞKAN VE EKİBİNE BİZİ DAVET ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. (HOS BİZ EV SAHİBİYİZ DAVET ETMESEDE GELİRİZ ZATEN )
BANA 5.9 U SEVDİREN MUSTAFA ARSLAN ABİ ME
BANA GAZ VERİP ZORLA ARABA ALDIRAN OSMAN AGA YA
GAZIN AYARINI DÜZENLEYEN SEFA BAŞKANA
BAŞTAN SONA ARACIN ALINMASINDA EMEK VE ZAMANINI HARCAYAN KURUCU BASKAN ÖMER ÜDÜRGÜCÜ YE
ARABAYI KONTROL EDIP ONAYLAYAN VE BUNDAN SONRA FACEBOOK A GİRMEDEN ARABAYI YETİŞTİRECEGİNE SÖZ VEREN SERVET BAŞKANA
MAROOF EKİBİNİN HEPSİNE VE GÜZEL TEMENNİLERDE BULUNAN DEĞERLİ DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
murat067' Alıntı:
bız tesekur ederız canım kardesım sen bızı kırmadın aldın ısaalah tum sampıyonluklar guzelıkler senın olsun .senı bu ıse ben alıstırmadım ama alıstıran ıyı etmıs , sen bızım ılk kupamızı almıstın devamını bız getırdık sıra yıne sende oguz kardesım allah yolunu acık etsın servetdende uzak eylesın

çok güzel hayırlşı olsun allah kaza bela vermesin dört gözle bekliyoruz....

10 gunluk tatıl donusu bırıken ıslarden kafayı yemek uzereyım ,sıvasa gelmesem dıyorum dostları ozledık bıde tarıgın dılınden kurtulamayız nasıl yapıcaz bılmıyorum offfffffffffffffffffffff bırı benı kurtarsın ........................................

bizim etkinliğin tarihi aylar öncesinden belliydi, sevgili arkadaşlarımızın bazıları oyun bozanlık yapıyorlar :eek: "ankara sende duy sesimi :smiley:"

alpkaptan' Alıntı:
10 gunluk tatıl donusu bırıken ıslarden kafayı yemek uzereyım ,sıvasa gelmesem dıyorum dostları ozledık bıde tarıgın dılınden kurtulamayız nasıl yapıcaz bılmıyorum offfffffffffffffffffffff bırı benı kurtarsın ........................................

bunu bir kere dedin bi daha deme ben duymadım görmedim valla seni rezil kepaze ederim cıbıldak pozlarını internete yayarım aklına gelmeyecek işler yaparım demedi deme

ecem618' Alıntı:
bizim etkinliğin tarihi aylar öncesinden belliydi, sevgili arkadaşlarımızın bazıları oyun bozanlık yapıyorlar :eek: "ankara sende duy sesimi :smiley:"
pınar maras duymasın sesını degıl mı...........................

ata036' Alıntı:
bunu bir kere dedin bi daha deme ben duymadım görmedim valla seni rezil kepaze ederim cıbıldak pozlarını internete yayarım aklına gelmeyecek işler yaparım demedi deme
vaala yaparsın sen den hersey beklerım ...............la pılavdan donenın kasıgı kırılsın karsılıklı ıkı gobek atıp su kıratı cekmezsen olurmu mecburı ıstıkamet sıvas sanırım kacıs yok......!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))

allahına kurban baboş KIRAT kurban olsun dostlarıma senden değerli değil şibidikleride al gel :smiley: :smiley: :smiley:

benim sözüm maraşa zaten :D ama ankara da duysun istedim.. etkinlik gününe tatil planı yapan arkadaşlar varmış aramızda :eek: ... g

ata036' Alıntı:
allahına kurban baboş KIRAT kurban olsun dostlarıma senden değerli değil şibidikleride al gel :smiley: :smiley: :smiley:
hem sıbıdıgı kendımız calarız hem de oynarız ............. merak etme gıtarcı getırıyorum sen dansozu bul...........yımırtayı oynatıp kaynatalım ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri