3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

uçap kaçmayın ;D
ama eğer uçaçaksanız muthiş bir parkur oldu
herşey hazır dostlarım yarışacak DELİkanlılar bekleniyor
sürekli arayıp bir ihtiyacımız olup olmadığını soran kayseri ve maraş ekipleri şimdi ben soruyorum
sizin istediğiniz birşey varmı EMRİNİZ olur buyrun

Etiketler

sevgili REİS33
dostum cebini bir mesaj at yollarda dikkatli ol kayseri grubundan arakdaşlar değişik saatlerde çıkacak onlara konvoy gelebilrisin
05323234445 bülent

gelecek tüm konuklarımız içim sormak istediğiniz bilgi almak için

bülent kök 05323234445
amca ömer 05055317758

kokteknik' Alıntı:
uçap kaçmayın ;D
ama eğer uçaçaksanız muthiş bir parkur oldu
herşey hazır dostlarım yarışacak DELİkanlılar bekleniyor
sürekli arayıp bir ihtiyacımız olup olmadığını soran kayseri ve maraş ekipleri şimdi ben soruyorum
sizin istediğiniz birşey varmı EMRİNİZ olur buyrun
bulen baba sen bıze ordan uc dort kupayı ver ne sen bızı yor nede arkadsları ...saka bı yana ne ısteyecegız allah gucunuzu artırsın emeklerınızı zayı etmesın ,bu arada ozel ısteklerı orda soylerım baskan

alpkaptan' Alıntı:
bulen baba sen bıze ordan uc dort kupayı ver ne sen bızı yor nede arkadsları ...saka bı yana ne ısteyecegız allah gucunuzu artırsın emeklerınızı zayı etmesın ,bu arada ozel ısteklerı orda soylerım baskan

BAŞKANIM SAĞLINI İSTİYORUZ BİZ SADECE ALLAHIM UTANDIRMASIN ;) BİZ ZATEN TEFERRUATI ALDIK GELİYORUZ YALNIZ TARIĞI NEREYE GÖTÜRECEKSİNİZ MERAK ETTİM :D

mrf46' Alıntı:
BAŞKANIM SAĞLINI İSTİYORUZ BİZ SADECE ALLAHIM UTANDIRMASIN ;) BİZ ZATEN TEFERRUATI ALDIK GELİYORUZ YALNIZ TARIĞI NEREYE GÖTÜRECEKSİNİZ MERAK ETTİM :D
agzının ıcı yalan dolu sefa baskan senı bu ıse ben alıstırdım allah kurtarsın....)))))))))))))))))

bülent dostum merhaba üzülerek katılamayacığımı bildirmek istiyorum dostum size başarılar diliyorum. size kolay gelsin gerçekten gelemediğim için çok üzgünüm ama kalbim sizinle. mersinden sevgi ve saygılar. bülent dostum mersine yolun düşerse mutlaka beklerim bu arada ismim saim kıroğlu tlf 05334865233.

reis33' Alıntı:
bülent dostum merhaba üzülerek katılamayacığımı bildirmek istiyorum dostum size başarılar diliyorum. size kolay gelsin gerçekten gelemediğim için çok üzgünüm ama kalbim sizinle. mersinden sevgi ve saygılar. bülent dostum mersine yolun düşerse mutlaka beklerim bu arada ismim saim kıroğlu tlf 05334865233.

Saim bey tabiki gönlümüz sizinde aramızda olmanızdan yana. Ancak tabiki geçerli bir sebebiniz vardır, umarım önemli birşey değildir. Selamlar...

yarın çıkıp geliyoruz inşallah işini bitirip çıkamayan arkadaşlarımız pazar çıkıp gelecek inşallah

valla kırıldım sana oguz.herkese teşekkür etmişsin.bu aracı sana temin eden tedarikcinizi unutmuşsun.bi dahaki sefere bu kadar uğraşmam bilesin....

oguzbgr' Alıntı:
DEĞERLİ DOSTLAR TEŞEKKÜRLER GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN
ÖNEMLİ OLAN YARIŞMAK DEĞİL GÜZEL BİR ETKİNLİĞE KATILMAK VE BAĞLARI KUVVETLENDİRMEK.
BURDAN ÖNCELİKLE ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN BÜLENT BAŞKAN VE EKİBİNE BİZİ DAVET ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. (HOS BİZ EV SAHİBİYİZ DAVET ETMESEDE GELİRİZ ZATEN )
BANA 5.9 U SEVDİREN MUSTAFA ARSLAN ABİ ME
BANA GAZ VERİP ZORLA ARABA ALDIRAN OSMAN AGA YA
GAZIN AYARINI DÜZENLEYEN SEFA BAŞKANA
BAŞTAN SONA ARACIN ALINMASINDA EMEK VE ZAMANINI HARCAYAN KURUCU BASKAN ÖMER ÜDÜRGÜCÜ YE
ARABAYI KONTROL EDIP ONAYLAYAN VE BUNDAN SONRA FACEBOOK A GİRMEDEN ARABAYI YETİŞTİRECEGİNE SÖZ VEREN SERVET BAŞKANA
MAROOF EKİBİNİN HEPSİNE VE GÜZEL TEMENNİLERDE BULUNAN DEĞERLİ DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
valla kırıldım sana oguz.herkese teşekkür etmişsin.bu aracı sana temin eden tedarikcinizi unutmuşsun.bi dahaki sefere bu kadar uğraşmam bilesin....

3mm' Alıntı:

SEN BISEYE KIRILMA RAFIK SANA TESEKKUR ETMEZ OLURMUYUM
SEN IDDADA BANA BAKLAVA KAYBETTIN ONU BEKLIYORUM
DAHA 4.7 VE KARAVAN ALACAKSIN BANA.
ARAC DAHA YENI MUAYENEDEN GECTI SATISI ALDIM
SON EKSIKLIKLERI YAPILIYOR
YARIN OGLEN CIKARIM YOLA GORUSURUZ ORDA

Dostlar merhabalar, Kayoff ekibi olarak 8-10 araçlık bir katılımla inşallah hafta sonu yanınızdayız...
Kayseri ekibi olarak cumartesi ve pazar ekibi olarak 2 farklı ekible yola çıkıyoruz inşallah...

bu kadar samimi insanın bir araya toplanması için yaptığımız festivalde bana ve amcaya yardım eden tüm ekibimize teşekkür ediyoruz
katılamayan arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum
HERŞEY OFF-ROAD İÇİN HERŞEY DOSTLAR İÇİN TEKERLERİNZE SAĞLIK

umarım kupalar her ile eşit dağılır

Kayoff ve maroff sizler artık ev sahibisiniz

4x4 ü olan bu işe gönül vermiş arkadaşlar sizleri tanıdığım çok memnunun inşallah alnımızın akıyla sizi en güzel şekilde misafir edeceğiz
SİVASOFF-ROAD derneği adına

Bülent kupalar bahane ,dostluklar şahane..
özledigimiz tüm dostlarla tekrar beraberiz inşalllah emegi geçen tüm sivaslı dostlarımızın ellerine yüreklerine saglık.

kokteknik' Alıntı:
bu kadar samimi insanın bir araya toplanması için yaptığımız festivalde bana ve amcaya yardım eden tüm ekibimize teşekkür ediyoruz
katılamayan arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum
HERŞEY OFF-ROAD İÇİN HERŞEY DOSTLAR İÇİN TEKERLERİNZE SAĞLIK

umarım kupalar her ile eşit dağılır

Kayoff ve maroff sizler artık ev sahibisiniz

4x4 ü olan bu işe gönül vermiş arkadaşlar sizleri tanıdığım çok memnunun inşallah alnımızın akıyla sizi en güzel şekilde misafir edeceğiz
SİVASOFF-ROAD derneği adına

EV SAHIBI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ BASKANIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri