3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

takomistik' Alıntı:
senin canın sagolsun hakikisinden el yapımı sucuk getirecem sana.

dip not: kayseride hakiki sucuk eşşek etinden yapılır.

kısaca nallı kuzu deseniz daha hoş olmazmı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nallı veya nalsız hiç farketmez :p kayseriden dostlarımız ne layık görüp getirirse :p seve seve kabul ederiz :D :D :D

kht58' Alıntı:
nallı veya nalsız hiç farketmez :p kayseriden dostlarımız ne layık görüp getirirse :p seve seve kabul ederiz :D :D :D

Katılıyorum, dost için çiğ tavuk yenir derler bizde...

mrf46' Alıntı:
AMCA BENCE BU İŞİ ERTELESEKMİ EŞŞEK ETİ FALAN :D HEM YAZIN SUCUK İYİ OLMAZ DERLER ;)

Başkan kafana takma, sana halis sivas köftesi yaptırırız...

türk lokumu, kutred helvası, antep fıstıgı, mesir macunu, cevizli kedi bacagı ne varsa ne yiyip gelecem sivasa arabasız offroad nasıl yapılır gösterecem ;D

takomistik' Alıntı:
türk lokumu, kutred helvası, antep fıstıgı, mesir macunu, cevizli kedi bacagı ne varsa ne yiyip gelecem sivasa arabasız offroad nasıl yapılır gösterecem ;D
o zaman senin için düz duvar engelide koyuyoruz parkura :p hemde en kocamanından... :D

saatte 7000 devir/dk. çıkıp bir jet motoru gücüyle itiş takımlarını çalıştıracagım. sakın arkamda durmayın fırtınama kapılırsız. çevremde duranlarada bir önemli uyarım var gaz maskelerinizi takınız. ;D

mersinden getireceğimiz cezeryeyi unutmayın onuda yerseniz sizi kimse tutamaz ::smiley: ::smiley:

onu parkurun içinde yiyip, nos olarak kullanmayı pilanlıyorum.

kendileri gelip bizi şereflendirecek olan off-roadcı arkadaşlarım yörelerinizin harika yiyeceklerinde i getirerek bizleri mahcup ediyorsunuz sadece sizlerin gelmesi de yeter hepimiz ANADOLU da off-road için emek sarf ediyoruz
herkese selam iyi bayramlar
görüşmek üzere

bayram bilançosunu izliyoruz televizyonlardan çok klasik olacak ama söylemekte yarar görüyorum etkinliğimize gelecek arkadaşlarım lütfen dikkatli sürmelerini yorgun uykusuz ve alkolsüz gelmelerini çok rica ediyorum
selamlar

Allah dostların eksikliğini göstermesin, iyi ki varsınız.

takomistik' Alıntı:
Sayın fındık ve katılacak tüm arkadaşlara öncelikle hayırlı yolculuklar diliyorum hepinizi seviyoruz ve bekliyoruz sizin gelmeniz yeter bu arada nallı kuzu vs vs <bahşiş atın yaşına ve dişine bakılmaz > ne verirsen elinle oda gider seninle <az veren maldan çok veren candan > misali önemli olan sizlesiniz ;) ;) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri