bence dolap agrızalı 8 saat de dondurması lagazım bu komprasorlu dolap deyılmı..Merhaba arkadaslar iki gün önce hobby bahcem icin 3 sistem dometic RC 1200 EGP aldim fakat gaza baglayip calistirdigimda yaklasik 8 saatlik calismanin sonunda iciceklerde bir soguma görmedim dolabin icindeki hava kapagi acar acmaz baktigimda dis ortamla ayninydi dolabin icindeki cikintili demir yada aleminyum profili kontrol ettigimde sadece o soguktu ama dolabin diger kisimlarinda soguma yoktu acaba dolap arizalimidir yoksa butun gucu cikintili kisimdaki profili sogutmaktanmi ibaret?
Gaz absorber dolap 12 V gaz 220 Vbence dolap agrızalı 8 saat de dondurması lagazım bu komprasorlu dolap deyılmı..
Uzun süre kullanılmayan dolabı , kullanmadan önce 1-2 saat tets çevirip öyle kullanın. Kullanılan zemin düz olmalı . Sizin model ortam sıcaklığı 25 derece altı soğutan model . Ortam sıcaklığı 35 ise içi 10 derece olur . Keşke ortam sıcaklığı 33 derece altı olan bir model alsaydınız . Ben de 33 derece altı soğutan model var . Buztutturuyor .Merhaba arkadaslar iki gün önce hobby bahcem icin 3 sistem dometic RC 1200 EGP aldim fakat gaza baglayip calistirdigimda yaklasik 8 saatlik calismanin sonunda iciceklerde bir soguma görmedim dolabin icindeki hava kapagi acar acmaz baktigimda dis ortamla ayninydi dolabin icindeki cikintili demir yada aleminyum profili kontrol ettigimde sadece o soguktu ama dolabin diger kisimlarinda soguma yoktu acaba dolap arizalimidir yoksa butun gucu cikintili kisimdaki profili sogutmaktanmi ibaret?
göremiyorum neden ?Ynt: 3 Sistem Buzdolapları
RM6401 tipi buzdolabının kullanım kılavuzunda bu tip buzdolaplarının montajı tüm yönleriyle (konumu, havalandırma aralıkları, elektrik bağlantıları vb.) detaylıca anlatılmış.
İlgili sayfaları pdf olarak ekledim.
Arka kısmın yalıtımı ve çizimleri dökümanın hemen ikinci sayfasında (sayfa no 18).
Umarım işe yarar...
220V ve gaz sisteminin çalışması gibi ısıtarak işlem yapıyor.dolabın 12 v kısmı nasıl çalışıyor ?
göremiyorum neden ?