3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan schweps Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,961
Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Şenol Bey,

Amartisörün kafasınımı ters mi çevirdiniz? 2-3 cm kadar yükseltme oluyordu bildiğim kadar.

Ya siz boşverinde bunları sonundaki buğulama bitirdi beni, ;D ;D ;D , o bardunda taze çıkmıştır denizden şimdi. :D

Etiketler

Doğrudur,
Amortisörün 3 civata ile kuleye bağlandığı parçayı ters çevirip bağlamıştık geçen sene.
1 1/4" yükseltme için ihtiyaç duyulan mesafeyi pratik şekilde sağlıyor bu işlem.

Barbun güzeldi elbet ama suyu bir başka güzeldi.

msmt' Alıntı:
Şenol Bey,

Amartisörün kafasınımı ters mi çevirdiniz? 2-3 cm kadar yükseltme oluyordu bildiğim kadar.

Ya siz boşverinde bunları sonundaki buğulama bitirdi beni, ;D ;D ;D , o bardunda taze çıkmıştır denizden şimdi. :D

msmt' Alıntı:
Şenol Bey,

Mustafa bey barbun denizden çıkalı 1 saat olmuştu adı üstünde kiraz balığı kırmızılığı üzerindeydi birde üzerindeki patates dilimi gibi gözüken parçalar tereyağ piştikten sonra kaybolup barbun'un içine girmişler. ;) :'(

mezeci_67' Alıntı:
Mustafa bey barbun denizden çıkalı 1 saat olmuştu adı üstünde kiraz balığı kırmızılığı üzerindeydi birde üzerindeki patates dilimi gibi gözüken parçalar tereyağ piştikten sonra kaybolup barbun'un içine girmişler. ;) :'(

Barbun normalde lezzetli bir balıktır, birde taze taze, terağlı, Adnan Bey valla içimin yağlarını erittiniz. :'( Ne yapsak bi hafta sonu ayarlasakta bunu bi daha tekrarlasak mı?

Şenol Bey kusura bakmayın, sizn başlığı biraz meşgul ediyoruz, ama barbun konusuda size ait neticede.

ya biz tekire talim edelim siz barbuna adaletmi bu. ::smiley: ayrıca o barbunlar tek gitmemiştir eminim aslan sütü resimleri nerde mezeci abim barbunları ağlatma sonra . ;) :D ;D

Valla balıklar ağlaya ağlaya gittiler. :'( :'(

Baran 54' Alıntı:
ya biz tekire talim edelim siz barbuna adaletmi bu. ::smiley: ayrıca o barbunlar tek gitmemiştir eminim aslan sütü resimleri nerde mezeci abim barbunları ağlatma sonra . ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
Valla ben o balıkları ağlatmazdımda ön yükseltmeleri yaptıktan sonra pek vakit kalmadı saat 16:30 işe gitmem gerekiyordu varsın bu seferde barbunlar ağlasın nasıl olsa acısını çıkarırız. ;) :D :-\

schweps' Alıntı:
Valla balıklar ağlaya ağlaya gittiler. :'( :'(
yapma şenol abi. ;)
mezeci_67' Alıntı:
Valla ben o balıkları ağlatmazdımda ön yükseltmeleri yaptıktan sonra pek vakit kalmadı saat 16:30 işe gitmem gerekiyordu varsın bu seferde barbunlar ağlasın nasıl olsa acısını çıkarırız. ;) :D :-\
acısını hep beraber cıkarsaydık be abi keşke orda olsam .neyse belkı bır gun oda olur.abi bıde mezeci tarifine gore barbun bulamayız ama iri tekir buluruz şu barbun buğlamanın tarifini patlat sana zafmet bende tek başıma bi 50 lık patlatayım tekirlerle sohbet edeyim biraz nabim barbun yok be abi burda olsada kılo 50 lira dan başlıyo denizden çıkanı .hadi be mezeci abim herşey hazır tarif hariç şarkıyı bile ayarladım . yürü kervanlarım yürü. ;) :D :smiley: ;D

konuyu dağıttığım için senol eşiyok abimden ve siz gezenbilir dostlarımdan özür dilerim kusura bakmayın ama butarifi almam lazım . :-\ top sende mezeci abim hafta sonuna kadar mesaj atarsan sevinirim . ;) :D

merhaba ben bunları kendim yapmak istiyorum ölçülendirilmiş resim varsa yollarmısınız ??

Kusura bakmayın, şu aşamada ölçüleri paylaşmayı düşünmüyorum.

scooby81' Alıntı:
merhaba ben bunları kendim yapmak istiyorum ölçülendirilmiş resim varsa yollarmısınız ??

merhabalar aynı cümleyi bende kuracaktım ki sayfa başında cevabı görünce pek gerek kalmadı napalım amerikayı tekrar keşfedicez!!!!

siz kusura bakmayınkii bizim kapımızın önünde 5 tane vitara var söküp ölçü alırız ne yapalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR