Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu
Merhaba,
Şenol Bey'den 1 1/4" yükseltme için malzeme aldım ve araca monte ettirdim. Aracın sol ve sağ tarafı arasında yükseklik farkı olduğundan hikayesi biraz uzunca;
Araç 1998 JLX 3 kapı, diferansiyellerin seviyesi ile oynamak istemediğimden yükseltme işleminin 1 1/4" olmasına karar verdim. Şenol Bey çamurlukların en yüksek noktalarının yerden yüksekliğini ölçüp bidirmemi istediğinde sonuç biraz tuhaftı. Soldaki çamurlukların yüksekliği 77,5 cm. sağdaki çamurluklar ise 79 cm. idi. Gözle farkedilmemesine rağmen aracın sol tarafı sağa göre 1,5 cm aşağıdaydı.
Yükseklik farkının nedenini öğrenmek için tamirciye gittim. Aracın şasesinde, arka dingil bağlantı noktalarında ve ön tekerleklerin şaseye bağlandığı parçalarda herhangi bir sorun yoktu. Şase ve kupa arasındaki mesafe her iki taraftada eşitti. En sonunda Ustanın yorumu ; 12 yaşında ve 200.000 km.deki araçta, çoğunlukla içinde sadece sürücü bulunduğu şekilde kullanılıyorsa, soldaki yayların diğerlerine oranla daha fazla deforme olup bir miktar kapanabileceği, şeklinde oldu. ( Montaj aşamasında yayları yan yana getirdiğimde gerçektende soldakilerin yaklaşık 1 cm. kadar kısa olduğunu gördüm.)
Yükseklik farkının giderilebilmesi için, sağdaki getler 1 1/4" yüksekliğe göre hazırlanırken , soldaki getler sağdakilere oranla biraz daha kalın yapılıp Şenol Bey tarafından gönderildi. Gelen malzemeler, sorunsuz olarak araca takıldı. Montajdan sonra ölçü aldım, sonuç; dört çamurlukta 83 cm. Aracı bir hafta kadar kullandıktan sonra tekrar ölçü aldığımda önler 83 cm, arkalar 82,5 cm. idi. Bir yıldır arayıp sonunda bulduğum yaklaşık 25 kg. gelen orjinal ön korumayı taktıktan sonra tekrar ölçü aldığımda dört çamurluğun yerden yüksekliğide 82,5 cm. geldi. Tedbir olarak istediğim ve parçaların içinde gelen arka diferansiyel takozunu gerek kalmadığı için takmadım.
Montajı, İzmir grubundan Erdal Bey'in (Erdal Yaman) tavsiyesi ile gittiğim çok iyi bir usta, yedi saatlik çalışma ile gerçekleştirdi. Yeri gelmişken Erdal Bey'e teşekkür ediyorum. Yapılan işlemler benzer olduğu için montaj esnasında fotoğraf çekmedim. Tek fark şuydu; Ön yaylar çektirme denilen aletle sıkıştırılıp söküldüğünden, ön aksların sökülmesine gerek kalmadı, sadece viraj denge çubuğunun sökülmesi yeterli oldu. El freni kablosu arkaya kaydırıldı, diferansiyel havalandırma borusunun bağlantı noktası 5 cm kadar aşağıya alındı, fren hortumlarının çalışma mesafesi yeterli olduğundan değişiklik yapılmadı.
Sonuç olarak ; Daha önce geçerken tereddüt ettiğim, aracın altının hafiften yere değdiğini hissettiğim yerlerden rahatça geçiyorum. Araç dış görünüm olarak beklediğimden fazla değişti, 29" lastik için yer açıldı. Kullanmakta olduğum 215 80 15 ebat lastikler araçta şu an küçük görünüyor. Konfor biraz azaldı, ancak bu araçta konfor beklentim olmadığından önemi yok. 80 km. hızın üzerine çıkmadığımdan virajlarda sorun olacağını sanmıyorum.
Sıkça başını ağrıttığım, her aşamada yardımcı olan Şenol Bey'e ve parçaların yapımında emek harcayan ustalara teşekkür ediyorum.
Aracın eski halinin birkaç fotoğrafı.